Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 5., csütörtök

12.403 - Magyarország Kormánya > Új munkahelyeket teremt Mórahalmon az állami cég

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. április 4. 17:09
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-04-04
Navracsics: Az EU Magyarország egyetlen választási lehetősége

Az Európai Unió Magyarország egyetlen választási lehetősége - szögezte le a European Voice című brüsszeli hetilap honlapján szerdán megjelent írásában Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

Új munkahelyeket teremt Mórahalmon az állami cég

A SZEFO Zrt. bebizonyította, hogy állami cég is lehet egy-egy régió vezető vállalkozása. Mórahalmi üzemcsarnokában ma szintén nagyrészt megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató varroda kezdi meg működését, 25 új munkahelyet teremtve – jelentette be Soltész Miklós a szerdai üzemmegnyitón.

Washingtonban folytatja az informális megbeszéléseket az IMF-fel Fellegi Tamás

A miniszter a hét közepén Washingtonban folytatja az informális megbeszéléseket az IMF illetékeseivel, egyúttal csütörtökön részt vesz az Egyesült Államok fővárosában egy konferencián, amelyen áttekintik a magyar gazdaság és belpolitika egyes fontos kérdéseit.

A nap képe

A járásokról szóló törvényt március 30-án nyújtotta be az Országgyűlésnek Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. Ennek részleteiről Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár beszélt szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten (Fotó: Botár Gergely)