Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 16., hétfő

14.562 - Magyarország Kormánya > Kiemelt vállalat lesz a Gyulai Húskombinát

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. április 16. 17:16
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-04-16
Kiemelt vállalat lesz a Gyulai Húskombinát

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Kormány elé fogja terjeszteni a Gyulai Húskombinát Zrt. megmentésére készített tervezetet – jelentette ki Budai Gyula. A Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a tulajdonosokat képviselő Kovács Lajossal és a Gyulai Húskombinát Zrt. vezérigazgatójával, Ruck Jánossal tárgyalt a nehéz helyzetben lévő cég állami megsegítéséről.

Az Élet Menete idén tizedszer

Immár tizedik alkalommal, több ezer ember részvételével indult el 2012. április 15-én az Élet Menete Budapesten, amely idén részét képezte a Wallenberg-év programjainak.

Megújuló Várbazár

2011-ben megszületett kormányhatározat szerint megkezdődtek a munkálatok, és a tervek szerint és 2014. március 31-re kell átadni a felújított Várbazárt – mondta Zumbok Ferenc kormánybiztos, aki a beruházás előkészítésével kapcsolatos feladatokat koordinálja. A beruházás igen összetett feladatokat tartalmaz, a műemléki rekonstrukció mellett, a közlekedési viszonyok rendezése, a kishajó forgalom megtervezése, a fejlesztési stratégia kidolgozása is a kormány előtt áll.
A kormany.hu videóinterjúja.

A nap képe

250 négyzetméteres falfestményen örökítették meg a „Gombold újra! Divat a magyar” pályázat egyik nyertes darabját. Ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatót hétfőn Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár és Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere Budapesten. (fotó: Botár Gergely)



.