Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 5., péntek

15.707 - Ezermilliárdokat bukunk a tehetségtelen kormány miatt

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, October 05, 2012 5:04 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: Ezermilliárdokat bukunk a tehetségtelen kormány miatt

 

 

 

 

Hírek

 

 

 

Aki mer, az nyer

 

 

 

Ezermilliárdokat bukunk a tehetségtelen kormány miatt

 

Katasztrofálisan halad az uniós források felhasználása. 2007 és 2013 között Magyarország 8209 milliárd forintot hívhatott volna le, ám ebből mostanáig mindössze nagyjából 2900 milliárd forint került felhasználásra.A kormány szakmai alkalmatlansága miatt rengeteg pénztől estünk el, így ami jó lehetne az EU-ban, még azzal sem tudunk élni.
Olvass tovább!

 

Botrányos az állami jogászképzés megszüntetése

 

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja az államilag támogatott jogász- és közgazdászképzés felszámolását. A Magyar Nemzet szerdai számában közölte, hogy 2013-tól valószínűleg egyáltalán nem lesz állami ösztöndíjas hely jogász- és közgazdászképzésekben. Maruzsa Zoltán felsőoktatási helyettes államtitkár a tervezett lépést azzal indokolta, hogy a felvételi adatok alapján ezek a szakok „a piacról is képesek eltartani magukat".Olvass tovább!

A Benes-dekrétumok megváltoztathatatlanok

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborodva értesült a magyar-szlovák kormányfői találkozó semmitmondó „eredményeiről". A tegnapi nap folyamán Orbán Viktor és Robert Fico ugyanis Pilisszentkereszten együtt adta át a Pilisi Szlovákok Központját, „Magyarország minden szlovákjának házát". A két állami vezető nem győzte hangsúlyozni, hogy az esemény még kedvezőbbé teszi a két ország közötti kapcsolatokat.   Olvass tovább!

Véget vetne a Jobbik nemzeti jelképeink gyalázásának

 

Jogi lépéseket tesz a Jobbik a nemzeti jelképeink elmúlt napokban történt gyalázása miatt. A képviselő a Népszavában megjelent turult gyalázó karikatúra és az erzsébetvárosi házfalra fújt Szent Koronát a kukába hajító embert ábrázoló graffiti miatt teszi meg a szükséges lépéseket, ezekről a barikad.hu tegnapi cikkében már beszámolt. Olvass tovább!

 

A teljesített IMF elvárásokról

 

Balczó az IMF-megállapodás kérdését feszegeti. Köt-e megállapodást a kormány az IMF-fel vagy nem? - teszi fel a kérdést. A Jobbik nem akarja csökkenteni a felelősséget, amit az előző kormány szándéknyilatkozata tartalmaz, melyben lefeküdt az IMF-nek. Érdemes volna összevetni azzal, amit a jelenlegi kormány teljesített ebből - vélekedik.  Olvass tovább!

 

Gondolt már azokra akik nem tudnak internetezni?

 

Nyomtassa és terjessze legújabb hírlevelünket!