Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 5., péntek

15.708 - Péteri Attila Árpád >Jó e magyarnak lenni? - Nyílt levelem O.V.-nek!

From: Péteri Attila Árpád
Sent: Friday, October 05, 2012 12:34 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: Jó e magyarnak lenni? - Nyílt levelem O.V.-nek!

 

Miniszterelnök Úr!

Egy bő félidei futballmeccset lekötő tartam erejéig, szíves figyelmébe ajánlom -munkatársait is ide értve- az alábbi linket! Nagyon aktuális és Önöket is érintő problémakört elemeznek a résztvevők. Sokat tanulhatnak belőle és erőt meríthetnek az ország talpra állításához! Megtudva, mi a történelmi valóság eleinket illetően és mi a kiút, a jelenlegi helyzetünkből?

Enigma - Téma: Tiltott magyarság
2012-10-02


http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/1150

Javasolom továbbá, hogy rendezzenek havonta egy alkalommal, minimum egy 4-6 órás Fórumot a Parlament Felsőházi termében, 10-14 (16) óra között, ahol levetítve egy-egy sorskérdéseinket taglaló, max. 45 perces, 1 órás témát, vesézzék ki azt és vitassák meg, a gyakorlati lépések megtétele érdekében, amelyek rövid időn belül, előre viszik az ország szekerét!

Nem bánják meg! A lakosság ugyanis oly’ mérhetetlen nagyságú tájékozatlanságban leledzik, pontosabban szándékos agymosás áldozatai, hogy ezen sürgősen változtatni kell!!!

Ha végignézik a fenti linken hallhatókat, saját maguk is meggyőződhetnek arról, hogy nem szabad tovább várni a sült galambra. Lépni kell a lakosság felvilágosítása terén! Az Önök példaadó közreműködésével. Kiváló előadók tucatjait tudjuk beajánlani a részükre, akik akár élő szóban is készséggel vállalják majd e közös céljainkat szolgáló nemes feladatsorozat végrehajtását.

Az élő közvetítést a januárban beindult PARLAMENT TV-n keresztül tanácsos eljuttatni a nézőkhöz, hallgatókhoz. (Gondoskodva a váltakozó napszakokban történő ismétlésekről!).

A nagyobb szolgáltatókat törvényileg kell kötelezni arra, hogy ezen adásokat minden esetben, hiánytalanul továbbítsák a nézők felé. Nem hagyható magára egyetlen állampolgár sem Hazánkban és nem tarthatjuk őket közönyösen tudatlanságban, a jelen és a jövő generáció tagjaiként. Erre is fény derül, az ENIGMA fenti műsorából. Mindezek megvalósításához kívánok Önöknek belátó készséget és mélyreható felelősségtudatot, mert nem csak szavakban: ÜTÖTT AZ ÓRA!

Sok sikert és tettrekészséget!

Kézfogással:

/Péteri Attila Árpád/
nyugdíjas népművelő

 

Megj.: E levelem föltettem az Ön Facebook hivatalos adatlapjára is!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------