Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 8., péntek

16.392 - Kutasi József Antal > Bogár Gyula: Magyar szenzáció. Mit csinál a Bíróság? > A zabipap a Markó utcába ment védelemért.


Feladó: NyuMaEgy
Dátum: 2013. február 8. 7:32
Tárgy: Magyar szenzáció. Mit csinál a Bíróság?
Címzett: József Antal Kutasi <jozsef@kutasi.eu>


Közérdekű közlemény. A bíróság mossa le a hazugságot

Magyar Szenzáció !
A zabipap a Markó utcába ment védelemért.
                Előzőleg meg írtuk, hogy Szabó Sándor Ontarióban csalással, hazugsággal szerezte meg a papi állást. Az Amerikai Magyar Református Egyház Vizsgáztató Bizottságától nem kapott lelkészképesítési oklevelet, s mint ilyen, törvénytelen, vagyis zabi. Szabó Sándor kijátszotta az US Bevándorlási, Törvényt, a California Corporation Code-t és az Amerikai Magyar Református Egyház törvényeit. Az egyháznak van 31 lakása ahol idős, nyugdíjasok laktak. Akik tiltakoztak Szabó törvénytelenségei ellen, azokat egy kilakoltatta, bérgyilkosságra bérelt fel embereket, hogy az új templom tervezőjét öljék meg, mert az öregek védelmére kelt.
            A Református Egyház történelmében nem volt olyan pap, amelyik több pénzt vett volna el az egyháztól saját céljaira, mint a zabipap. Közel egy negyed millió dollárt fizetett a kommunista ügyvédnek törvényszegései védelmére utazgat II. feleségével Magyarországtól Hawaiig az egyház pénzén, még a III/III-as ügynöknek, Bölcskei Gusztáv püspöknek is fizette az Amerikai nyaralását. Telt az egyház kasszájából, mert a 31 lakásból jön a lakbér, mindkét templom ki van adva idegeneknek, a kultúrteremben a mexikóiak mulatnak hetenként több mint ezer dollárért. Az egyház adómentes, van pénz, amit jótékonysági célokra kellett volna adni, de a zabipap s felesége másra költötte.
                Történt az eset évekkel előbb, mikor Isten dicsőségére templomot,a hazáért elesett hősök dicsőségére emlék-művet terveztem és kiviteleztem. Természetesen ingyen. Mindkét esetben országos gyűjtést rendeztünk az építési költségek fedezésére. Voltak problémák, rájöttem, hogy a püspök és a pap nagyobb összeget elsajátít az adományokból az Emlékműre adott összeg egy része is magán célra lett elköltve. A varjúk a szarkák hazudtak, csaltak, hogy lejárassanak. Volt hamis elszámolás, bírósági tárgyalás, a végén kiderült, hogy nekem van igazam. Az emberek meggyőződéssel mondták, hogy Bogár Gyulának igaza van. Volt, aki megtoldta, hogy Bogárnak mindig igaza van.
                Bajtársaim ösztönöztek, hogy írjak könyvet, hogyan került a világ legmagasabb 1965-os Magyar Szabad-ságharcos Emlékmű Los Angelesbe a McArthur Parkba. Ez nehéz feladat volt. Könyvet olvastam, de soha sem gondoltam írásra. Az Emlékmű függvénye a forradalomnak s arról írta, a személyesen látott, hallott igazságot, amely más, mint a hivatalos kommunista és az álszabadságharcosok hamis álláspontja. Az írás kevésnek bizonyult és kiegészítettem az Ontariói templom építésével, majd egyháznál fenn álló szégyenletes, de valós történtekkel.
                Elkészült a könyv, Dicsőség a Hazáért elesett Hősöknek 1956 címmel és Budapesten az Ad Librum Kft, adta ki. A könyvnek az a legfőbb értéke, hogy minden mondata igaz, bizonyított s így nem lehet belekötni. Nem is akadt immár két éve egy ember sem, aki ellenvéleményt mondott volna róla.
                Január 14-én egyik környéken lakó egy rongálódott borítékot mutatott nehezen olvasható címzéssel, hogy nem e nekem küldték. Magyarországról jött, látszott rajta a szegénységé, gondoltam valamelyik rokon a születésnapomra küldte. Nem. A Markó utcai bíróság küldte. Oh, gondoltam ezeknél 56 év múltán került rám a sor és a hírhedt börtönükbe akarnak, tenni az forradalomban való részt vétem miatt. Felbontom a borítékot, meglepett, hogy a zabipap, a reformátusság csúfja, Dr jól Futó Barnabás ügyvéden keresztül a Markó utcai Bírósághoz fordult, hogy védjék meg őt s büntessenek engemet, a könyvben írt igazság miatt.
                A zabipap, Szabó Sándor jól megfizette az egyház pénzéből a Dr. Futó urat, de félrevezette, vagyis nem mondta meg, hogy én azzal vádolom, hogy gyilkosságra bérelt fel embereket s ezért ítéljenek el. Nem ezt nem merte mondani, mert igaz. Az Ontariói rendőrség letartóztatta volna, ha nem mondom a detektívnek, hogy az 5 éves fia elvesztette az anyját és nem akarom, hogy apa nélkül nevelkedjen. Nem mert Szabó a helyi Bíróságra menni, mert ott ismerik a church maffiát és a bíró megmondta neki, hogy nem hívhatja magát landlordnak. Ő nem háztulajdonos, hanem egy alkalmazott az egyháznál. Azt gondolta a zabipap, hogy a Markó utcában még az elvtársak uralkodnak és védelmére kelnek. Én örömmel vettem a feljelentést és készen vagyok a tárgyalásra. Most nem az az ügy hogy hogyan játszotta ki az egyház törvényeket, hanem az hogy az írottak mind igazak. Be kell mutatni a Bevándorlási dokumentumokat, Zsóka asszony lejárt, vagy nem létező vízumait, Sebőkné vallomását a Las Vegasi éjjelről, Jóska vallomását a balatoni éjjelekről. Be lesz bizonyítva, hogy az írások igazak.
                Úgy látszik a Markó utcai Bíróságnak nincs fontosabb dolga, mint a zabipap, Szabó Sándor bűnös dolgait tárgyalgatni. A könyv kapható Budapest és nagy városok könyvesboltjaiban, kérésre díjmentesen, mint e-könyv  internetten elküldöm. Tájékozásul melléklem a feljelentést és az arra szóló válaszomat. A fejleményekről a közlöm a történteket.
                Bogár Gyula



JULIUS  BOGÁR
91-2105 Kai'Oli Street 2301
Ocean Pointe
Ewa Beach,   Hawaii  96706
Tel.: (808) 979-1130
Fax.: (310) 839-1895

In propria persona


PESTI KȪZPONTI KERÜLETI BÍRÓSÁG 
MARKÓ UTCA 25, 373 SZOBA


SZABÓ SÁNDOR,
                         Felperes,
            vs.
JULIUS  BOGAR,
                         Alperes.
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
III/10. B.35837/2012/2. szám


VÁLASZ A FELJELENTÉSRE

Zsűri Tárgyalást Követelek

      
Alperes, Julius Bogar ezennel elismer, tagad, állít és kijelenti a következőket:
            1.         Alperes, válaszol Szabó Sándor felperes feljelentésnek minden mondatára és hivatkozva a California Code of Civil Procedure Section 431.30, valamint az USA Bill of Right VI. és VII. Amendment, továbbá az Egyesült Nemzetek és az Egyesült Európai törvények idevonatkozó szakaszaira, ezennel általánosan és speciálisan visszautasít minden és az egész hamis állítást, amely a feljelentés „Tényállásában" szerepel.
ELSŐ TÉNYÁLLÁSI VÉDELEM
            2.         Felperes, Szabó Sándor feljelentése hiányos, nem ismerteti megfelelően az tényeket, amely jogosít bírósági eljárásra a válaszoló alperes ellen. Alperes a Dicsőség a Hazáért elesett Hősöknek című könyvben nem rágalmazó állításokat, hanem valós tényeket írt, amelyek az Új Világ című újságban a Nyugati Magyar Egyház híreiben megjelent, valamint az Ontariói Rendőrség és a California Superior Court, San Bernardino County Rancho Cucamonga Division Case #RCV 055558 irattárában szerepel. Felperes elmulasztotta megjelölni azt az összeget, ha egyáltalán volt, amit ő a feljelentésben lévő okok miatt károsult. Felperes törvénytelenül szerezte meg állását, pénztárosnak jogtalanul több mint 20 éve olyan pénztárost alkalmaz, aki minden összeget, amit a felperes kér, kifizet. Ez jogtalan a California Corporation Code és a Free Magyar Reformed Church in American törvényei szerint.