Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 28., csütörtök

16.557 - Kutasi József Antal > Megelőzte a Jobbik az MSZP-t

Szabó István megosztotta Új Magyar Gárda Győr fényképét.
Medián: Megelőzte a Jobbik az MSZP-t    A HVG szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását. Eszerint a választani tudó biztos szavazók között így állnak most a pártok (zárójelben a januári mérés eredménye):      Fidesz: 41% (43%)  Jobbik: 19% (15%)    MSZP: 17% (27%)    Együtt 2014: 15% (7%)    DK: 4% (2%)    LMP: 2% (6%)    egyéb: 2% (0%)    Ez alapján úgy tűnik, a három, összefogásra készülő baloldali párt (MSZP, DK és a bejegyzés alatt álló Együtt) összesen sem olyan népszerű, mint a Fidesz.    A legutóbbi mérésekhez képest a párttá válást bejelentő Együtt hízik, leginkább az MSZP kárára. A kettévált LMP viszont zsugorodik. A Jobbik pedig szép lassan jön fel - írja az Index.


















Medián: Megelőzte a Jobbik az MSZP-t

A HVG szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását. Eszerint a választani tudó biztos szavazók között így állnak most a pártok (zárójelben a januári mérés eredménye):


Fidesz: 41% (43%)
Jobbik: 19% (15%)

MSZP: 17% (27%)

Együtt 2014: 15% (7%)

DK: 4% (2%)

LMP: 2% (6%)

egyéb: 2% (0%)

Ez alapján úgy tűnik, a három, összefogásra készülő baloldali párt (MSZP, DK és a bejegyzés alatt álló Együtt) összesen sem olyan népszerű, mint a Fidesz.

A legutóbbi mérésekhez képest a párttá válást bejelentő Együtt hízik, leginkább az MSZP kárára. A kettévált LMP viszont zsugorodik. A Jobbik pedig szép lassan jön fel - írja az Index.
--