Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 16., szombat

16.479 - Jobbik Magyarországért Mozgalom: KÉMPROGRAMOT VESZ A KORMÁNY?

-
Feladó: Jobbik Magyarországért Mozgalom <szerk@jobbik.hu>
Dátum: 2013. február 15. 18:46
Tárgy: Kémprogramot vesz a kormány?
Címzett: jozsef@kutasi.eu



 

 

Hírek  

Tovább a Jobbik oldalára! 

  Jobbik a médiában  

Tovább az eseménynaptárhoz!

 

 

El innen, rossz szellemek!  

 
  Az Országházon is lobog a székely zászló
 
képviselő kedden kezdeményezte a Ház vezetésénél, hogy tűzzék ki a székely lobogót az Országházra, és mindaddig legyen kint, amíg a szimbolikus erőszak a Székelyföldön véget nem ér.  A Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke felszólalásában arra buzdította a kormánypártokat, ha ennyire egyértelmű a részükről a kiállás, akkor a Jobbikhoz hasonlóan mozgósítsák híveiket és vegyenek részt ők is a Székely Nemzeti Tanács március 10-i marosvásárhelyi demonstrációján, vagy a Székelyföldért Társaságnak a budapesti román nagykövetség előtt párhuzamosan tartandó szolidaritási tüntetésén. Olvass tovább!
  Legyen 2013 a polgári önvédelem éve!
 

A rendelkezésre álló helyi programok alapján minden olyan településnek meg kell szerveznie önmagát, ahol az együttélési problémák elviselhetetlenné váltak. Ha valaki nem tudta volna, hogy szerda este Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője lakossági fórumot tart Kenderesen, akkor a településen gyülekező több tucatnyi rendőr láttán kitalálhatta.. Olvass tovább!

Kivándorlásellenes stratégiát!  

Aggasztja a Jobbikot, hogy az utóbbi években sem képeztek annyi orvost Magyarországon, mint amennyi elvándorolt. A képviselő szerint az egészségügyi szakápolók elvándorlása még tovább súlyosbítja a helyzetet, ezért a Jobbik felszólítja a kormányt, hogy egy külön ágazati stratégiát dolgozzon ki az egészségügyi dolgozók, szakápolók itthon tartásának érdekében. Olvass tovább!

Többet kapna egy bevándorló, mint egy devizás  

Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő szerint a tervezett, illegális bevándorlóknak járó jogi segítség kettős mércét mutatna. A devizahiteles, akár kilakoltatási folyamat alatt álló magyar családok sem kapnak annyi jogi segítséget a magyar államtól, mint amennyit az illegális bevándorlók kapnának egy módosító javaslat szerint.  Olvass tovább!

  Kémprogramot vesz a kormány?  

Bár 2011 végén Kövér László és köre megfúrta a NIBEK névre keresztelt szuper információs bűnüldöző központot, a jelek szerint a Belügyminisztérium nem tett le a tervről. A TEK 155 millió forintot kapott egy „szövegbányász rendszer” beszerzésére és kiterjesztése, méghozzá közbeszerzési kötelezettség nélkül. Olvass tovább!

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide.