Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 21., csütörtök

16.503 - Kutasi József Antal > Mácsai Rozáliától Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2013. február 20. 10:34
Tárgy: Mácsai Rozáliától Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET
Visszatekintő! 
 
weboldalunk:

Bankcsapda-csoportnak és támogatóinknak!

Közel egy éve megállíthatatlanul, megalkuvás nélkül, erős hittel, meggyőződéssel állunk ki három és félmillió honfitársunk érdekeiért. Amikor feltártuk és megértettük azt, hogy mi történik velünk, megfogadtuk a végsőkig harcolunk.

Bizonyítékaink alapján, mely szívós és kitartó oknyomozásunknak köszönhető. soha nem készítettünk olyan forgatókönyvet, hogy egyenként kiegyezzünk saját pénzintézeteinkkel a háttérben. Pedig ne legyen kétsége senkinek, megtehettük volna.

Önzetlenséget, melyet tanúsított Falus Zsolt Ferenc, aki nem kevesebbet tett, mint megmutatta azt az utat, mely képes felszámolni, megoldani, megsemmisíteni az öt éve fenntartott helyzetet, sarkalt arra, hogy Szervezetbe tömörülve kiálljunk érte és védelmét biztosítva, kitartását, hitét megerősítve támogassuk és segítsük munkájában.

Hálátlanságunkról tennénk tanúbizonyságot, ha nem tartanánk ki mellette a végsőkig. Emberi mivoltunkat tagadnánk meg, ha elfordulnánk tőle csak azért, mert valaki a szürke, homályos távoli messzeségből egy ígért halmazzal feladásra, meghátrálásra, cselekvőképtelenségre tudna biztatni minket.

Ne higgyétek, hogy nem tudták azt mi folyik Magyarországon! Ne gondoljátok azt, hogy csak az utóbbi egy évben jöttek rá azok, akik most zászlajukra tűzték „megmentésünket”, hogy nem tudták mit követtek el ellenünk, ellenetek!

De gyávaságból, hatalomféltésből, megalkuvásból nem tettek semmit!
Tisztelt honfitársaim, közel a cél, de még kihasználják, azt, amit régóta (egyes helyeken tanítanak) alkalmaznak. Négy lépés, melyet követnek, és ami rendszeresen be is válik hiszen, aki nem ismeri a lépéseket egyenként, azt megvezetik, nevetségesé teszik, megzsarolják, ellehetetlenítik.

Így lehet becsületes emberből számkivetettet, aljas gyávából hőst faragni.

Bizonyítékaink megkérdőjelezhetetlenek! Ezt alátámasztja az Európai Számvevőszék Elnöke személyesen írt válaszlevelében. Az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) viszontválaszában, megerősíti felvetéseinket. Egyedülálló, a világon sehol nem tárgyalt az IMF civil szervezettel, Mi mégis elértük.

Ezek után a saját hazánkban mégsem vagyunk méltók arra, hogy tárgyaljunk a magyar kormánnyal. Az Európai Unióban tisztelettel, nemzetközi szervezetek köreiben ámulattal tekintenek ránk. Vannak, akik támogatnak lehetőségeikhez mérten, de vannak olyanok is, akik rettegve figyelnek, mi történik, mert az vesztüket okozza.

Bárhol a világon, már kitüntetések és gratulációk millióit fogadhatnánk, mert feltártuk, aljas merényletek, életellenes cselekedetek sorozatát, Magyarország gazdaságának tönkretételét.

Ehelyett Mi történik? Nem vagyunk méltók arra, hogy képviselhessük azokat, akik kitaszítottságra, sorstalanságra vannak ítélve.

Nem akarjuk lángba borulva látni hazánkat, annál sokkal jobban szeretjük, de vajon ellenérdekeltjeink valóban megértették a szombati üzenetünket?

Nagyon bízom és még hiszek az emberek önzetlen és kitartó hűségében. Nagyon remélem nem hiába áldoztam fel, vettem el családomtól minden szabadidőmet, nem hiába áztam, fáztam, vagy éppen a tűző napon, forró betonon tartottam ki órákon keresztül, azért, hogy most elforduljatok, feladjátok, megalkudjatok.

Nem értem, nem miattam, hanem sorstársainkért, az elhunytakért, családjainkért, mindannyiunkért, a hazánkért. Akinek sok, nagy teher megmenteni milliókat, az csak gondoljon, családjára az adjon neki erőt.

Tisztelettel kérek, mindenkit erősítsétek szervezetünket, mert ezzel Falus Zsolt Ferencet erősítitek meg hitében, hogy nem állhat meg a cél előtt!

Fejezzük be együtt, egymásért! Végképp töröljük el, szabadítsuk fel adósrabszolgaságba taszított sorstársainkat!
Tisztelettel: Grell Antal
B.É.CS.
--