Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. január 8., hétfő

22.749 - Dr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt > ​2018. január 8. 1:27


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum:
​​
2018. január 8. 1:27
Tárgy: [Lapszemle] va Herman Facebook-pucoló neves német újságírókat leplezett le, Soros farka ott lóg ki ezekből is! - Dr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt - Huszonévesen milliárdosok, így áll a saját lábán az Orbán-rezsim második generációja - Újabb Tánczos-féle ügy: Egymillió eurót követelt a Belügyminisztériumtól a Teréz körúti robbantó - Ex-Moszados: Izrael ne avatkozzon be Iránban
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



2018 január 08.
Jelen: 99Húszmillió! Locations of visitors to this page Teljes hírlevélhez Hírlevelek Üzenet Feliratkozás

*
Eva Herman Facebook-pucoló neves német újságírókat leplezett le
- Soros farka ott lóg ki ezekből is!

Lovas István2018. január 6. EVA HERMAN - lovasistvan.hu

Január 1-től lépett érvénybe Németországban Heiko Maas (SPD) igazságügyi miniszter internetes hálózati törvénye, amelynek révén törölnek posztokat, kommenteket a Facebookról, illetve emberek FB-oldalát blokkolják. Nem a bíróságok. Hanem sokszor - mint most Eva Herman kiderítette - neves "minőségi" újságírók indítványára.

Eva Herman Facebook-pucoló neves német újságírókat leplezett le - Soros farka ott lóg ki ezekből is!

Akik az ARD/ZDF-nek, a Spiegelnek, stb. dolgoznak "rendfenntartóként" egy CORRECTIV nevű internetes portál számára. Ahonnan gondolatrendőrségként működnek.
Azt meg kell említeni, hogy ezen megfigyelő tevékenységek közül számosat George Soros fedezeti alap spekuláns alapítványai finanszíroznak. /Hány felkiáltójelet tegyünk a mondat végére?/
Eva Herman, a Tagesschau volt narrátora és neves német újságíró leplezte le mindezt.
Aki a linkre kattint, ott találja a mindezt alátámasztó URL-eket.

Kapcsolódó:
Első alkalom: a Facebook az RT-nek az amerikai hadseregről szóló cikkét blokkoltaElső alkalom: a Facebook az RT-nek az amerikai hadseregről szóló cikkét blokkolta (lovasistvan.hu)
A Facebook most lecsapott a Russia Today német szolgálatára és eltávolított felületéről egy 2018. január 1-jei keltezésű cikket, amely a transzneműeknek az amerikai hadseregbe január 1-től történő lehetséges belépéséről tudósított. A tudósítás ezzel a címmel jelent meg: "USA: mától a transzneműek beléphetnek a hadseregbe". A cikk az amerikai ABC tévé híradására hivatkozott, és tárgyilagos, semleges módon adott hírt erről.
Állandó alapjövedelem: a finnek után a skótok is bevezetikÁllandó alapjövedelem: a finnek után a skótok is bevezetik (hu.euronews.com)
Skóciában egyre szélesebb egyetértés alakul ki a feltétel nélküli alapjövedelem kérdésében, így az Egyesült Királyságon belül elsőként, hamarosan csatlakozhatnak a Finnországban január elsején elindított szociális kísérlethez. Elsőként Fife és Glasgow városában vezetik be az állampolgári alapjövedelmet, melynek értelmében mindegy, hogy ki mennyit keres, vagy hogy mennyi segélyre jogosult a jelenlegi jóléti rendszerben, egy feltételekhez nem kötött juttatásban részesülne, és az ezen kívül keresett pénzét adóztatná csak meg az állam.
Náci tetoválásért kirúgják a német rendőröketNáci tetoválásért kirúgják a német rendőröket (harcunk.info)
Lipcsében a bíróság helybenhagyott egy olyan, konkrét ügyben hozott döntést, amelynek értelmében a rendőrség kötelékében nem szolgálhat a "nácizmussal szimpatizáló ember". Az ügyben érintett rendőr teste tele volt nemzetiszocialista tetoválással, magára varratta egyebek között a II. világháború után az országban betiltott NSDAP-indulót, a Horst Wessel Lied-et is. Számtalan NS-emléktárgyat is találtak a lakásában végzett házkutatás során, ugyanis a tetoválások miatt a lakására is kiszállt a karhatalom.
Bevándorlók védelmére toboroz ügyvédeket a Magyar Helsinki BizottságBevándorlók védelmére toboroz ügyvédeket a Magyar Helsinki Bizottság (polgarportal.hu)
Bevándorlókat védő ügyvédeket keres a Magyar Helsinki Bizottság a menekültügyi eljárásokhoz. A Soros György által is támogatott szervezet január 3-ai határidővel hirdetett meg pozíciókat jogászok számára olyan procedúrákhoz, melyeket a magyar állam ellen indítanak. A bizottság olyan emberi jogi elkötelezettségű jogászok számára hirdetett állásokat, akik azonosulni tudnak a Helsinki Bizottság célkitűzéseivel. A maximális teljesítmény érdekében a bizottság azokat az új munkatársait is "kiképezi", akik már rendelkeznek jogi gyakorlattal - írta a Figyelő. A menekültügyi eljárásokat segítő munka helyszíne a röszkei és a tompai tranzitzóna lesz, emellett a menekültügyi őrzött befogadóállomások, az idegenrendészeti őrzött szállások, a Liszt Ferenc reptér, emellett az illetékes közigazgatási és munkaügyi bíróságok székhelyei.
Brüsszelben migránsok bombát dobtak rendőrautóraBrüsszelben migránsok bombát dobtak rendőrautóra (lovasistvan.hu)
Az egész úgy néz ki, mint egy hadüzenet, kezdi az erről szóló cikkét a belgiumi flamand napilap. A kiszemelt rendőrautó egy rendőr főfelügyelőjé volt, ami legalább is jelzés értékű. A tettesek - főként fiatalkorú bevándorlók, illetve migránsok leszármazottai - a főváros Saint-Gilles negyedében támadták meg a kocsit. Az egyik rendőrségi forrás azt mondta, attól tartanak, hogy mindez csak a kezdet és sokkal komolyabb dolgok jönnek.
Autógyújtogatással és rendőrveréssel kezdődött 2018 PárizsbanAutógyújtogatással és rendőrveréssel kezdődött 2018 Párizsban (888.hu)
Néhányan nem éppen békés módját választották az ünneplésnek. Brutális támadás ért Párizs egyik elővárosában két rendőrt szilveszteréjjel, az esetet a francia elnök és a belügyminiszter is élesen elítélte, és az elkövetők felelősségre vonását ígérte. A támadás áldozatául esett két rendőrt a francia fővárostól keletre fekvő Champigny-sur-Marne nevű elővárosban riasztották amiatt, hogy több ember erőszakkal próbált meg bejutni egy szilveszteri buli helyszínére. Az egyik rendőrnek egy ökölcsapástól betört az orra, a földre került társát - egy rendőrnőt - pedig többen körbevették, és ütlegelték, rugdosták.
Négy gyereket késeltek halálra Londonban szilveszterkorNégy gyereket késeltek halálra Londonban szilveszterkor (lovasistvan.hu)
"Ahogyan a négy család felébredt hétfő reggel remélve, hogy gyermekeik erőszakos és hirtelen halála csupán rémálom volt, messze voltak egy boldog új évtől". /A cikk írója, Temi Mwale egy olyan néger, aki a The 4Front Project alapító igazgatója. A szervezet célja, hogy a fiatalokat és közösségeket távol tartsa az erőszaktól./ Londonban tombol az erőszak. 2000 óta több száz gyereket és fiatalt szúrtak vagy lőttek le, vertek halálra "fővárosunk utcáin". 2017-ben ez a fajta erőszak vészesen magas szintet ért el.
Fehér nő - fehér szemét."Fehér nő - fehér szemét." (lenta.ru)
A bevándorlók évek óta megerőszakolják a fehér lányokat, és a rendőrség nem tesz semmit, mert fél a rasszizmus vádjaitól. Hogyan történhet mind ez a modern világban?
Az invázió nem állt le! Döbbenetes tegnapi felvételek egy spanyol városbólAz invázió nem állt le! Döbbenetes tegnapi felvételek egy spanyol városból (hungaryexpres.com)
Kétszázkilenc, Fekete-Afrikából érkezett és Európába tartó bevándorló hatolt át szombat délután a kettős kerítésen - áll a melillai kormányhivatal közleményében. Melilla városa spanyol exklávé Észak-Afrikában, a Földközi-tenger partján, Marokkó tengerpartján. Tavaly rekordszámú - közel 22 900 0150 afrikai próbált meg Spanyolországon keresztül Európába jutni a Frontexnek, az EU határőrizeti szervének adatai szerint.
Orgiák, vérivászat, hullagyalázás - tíz botrányos pápaOrgiák, vérivászat, hullagyalázás - tíz botrányos pápa (mult-kor.hu)
Kiásott pápai hulla, bíborosok kiherélése, pápai bordélyházak, vérfertőzés, szentségtörés, a pokolba száműzött Szent Péter-utód, a vérivó pápa, orgia kurtizánokkal. A katolikus egyház 266 eddigi pápája közül nem mindenki volt az áhítatosság és a kegyesség legfőbb megtestesítője. Néhány pápára valójában éppen erőszakos magatartása, sokkoló szexbotrányai és obskúrus pénzügyei miatt emlékszünk. Hullazsinat: Amilyen rövid ideig töltötte be a legmagasabb egyházi hivatalt (896-897), olyannyira nagy nyomot hagyott a pápaság történetében a VI. Bonifácot követő VI. István. A szentatya megválasztása után nem elégedett meg egyik legfőbb ellenlábasának, Formosius halálával: kiásatta elődje kilenc hónapos tetemét, papi ruhát adott rá, trónra ültette, s bíróság (Synodus Horrenda) elé citálta. Ez volt a hullazsinat.
Dr Drábik János: Európa megtervezett inváziója zajlikDr Drábik János: Európa megtervezett inváziója zajlik (hungaryexpres.com)
Drábik János már több könyvet írt az Európát és az egész világot behálózó háttérhatalomról, és annak működéséről. Beszélt mér korábban arról, hogyan is működött Európa titkos hadserege, a Gladio, és hogyan tudják a felsőbb hatalmak ezt a hadsereget Európa, és más nemzetek ellen fordítani, és feszültségek generálásához felhasználni. Dr. Drábik János elmondta, hogy a bevándorlás mesterségesen gerjesztett, ezt a vak is látja. Egy igazi migráns invázió indult meg Európa ellen, melyben az EU vezetői nyakig benne vannak. Egy olyan titkos háttéralku köttetett meg a színfalak mögött, melyről az átlag polgárok nem tudhatnak.
Földindulás Dániában! Hét pontos migránsellenes csomag, megdöbbentő lépésekkelFöldindulás Dániában! Hét pontos migránsellenes csomag, megdöbbentő lépésekkel (hungaryexpres.com)
Nincs több mecsetépítés és kijárási tilalom a no-go zónákban 20 óra után, többek között ilyen javaslatokat tartalmaz Dánia második legnagyobb pártjának hét pontos javaslatcsomagja, amellyel az országban rohamosan szaporodó no-go zónáknak akarnak gátat szabni - írja a Russia Today. A kezdeményezés legvitatottabb része, a kijárási tilalom az 18 év alatti, felügyelet nélküli gyermekek számára az úgynevezett problémás területeken 20 óra után. Martin Henriksen, a DPP bevándorlási szóvivője szerint már létezik olyan jogszabály, amely lehetővé teszi a helyi hatóságoknak, hogy ilyen korlátozásokat írjanak elő.
A FURCSA HÁBORÚFöldi László: A furcsa háború - a hírszerző szemével (magyaridok.hu)
Amikor az európai népek nem értik, mi folyik körülöttük, zavarodottságukban felülírják a háttérben készült forgatókönyveket, és fellázadnak. Polgárháborúk sorát kirobbantva próbálnak érvényt szerezni azon egyszerű vágyuknak, hogy legyen rend és béke. Kapják vissza - különösen Németországban - megszokott, nyugodt és kiszámítható életüket. Követeléseik jogosak ugyan, a valószínűsíthető restauráció során azonban sajnos rendszerint és jellemzően eltűnik az észszerűség, a mértéktartás és az élet tisztelete.
Már nem kell sokáig kitartani Magyarországnak. A bevándorláspárti politika még idén megbukik az EU-ban!Már nem kell sokáig kitartani Magyarországnak. A bevándorláspárti politika még idén megbukik az EU-ban! (hungaryexpres.com)
2018 minden eddiginél élesebb nagyhatalmi játszmákról szól majd, mint eddig a politikai és a globális helyezkedés idejében bármikor - írják brit elemzők. Egyes elemzők szerint pedig az sem kizárt, hogy a harmadik világháború is kirobbanhat egy közel-keleti háború vagy Észak-Korea és az USA között kindulva.



Dr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt


Dr. Papp László magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

A magyar szívsebész, Dr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt! Az orvosok nem mondják meg a szívbetegségek igazi okát!

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk.
Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem."
Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.
"Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők. Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a a szívbetegség valódi oka az érfalak gyulladása. A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak. Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik, több amerikai fog meghalni ebben az évben szívbetegségben, mint valaha.
Több millió ember szenved szívbetegségben, rengeteg a cukorbeteg és milliók vannak diabétesz előtti állapotban már. Itthon és szerte a világon. Egyre több a fiatal beteg minden évben. Egyszerűen megfogalmazva, ha az érfalak nincsenek begyulladva, a koleszterin nem tud felhalmozódni az erekben, nincs szívroham és nincs stroke. Gyulladás nélkül a koleszterin szabadon áramlik a testben, és kiürül. Ez a gyulladás okozza a koleszterin lerakódását. A gyulladás a szervezet természetes védekezéseként alakul ki az idegen anyagok: a baktériumok, toxinok vagy vírusok megjelenésekor.
Ha a szervezetben állandóan jelen vannak ezek a toxinok vagy élelmiszerek, az krónikus gyulladást okoz. Ennek oka a sok feldolgozott, egészségtelen élelmiszer és a környezet szennyezés, nem a zsírdús étrend ( cukor, liszt és az összes belőlük készült termékek), valamint a szója, a kukorica és a napraforgó, és az ezekből készült olajok. Ezek az ételek folyamatosan irritálják a szervezetet, amely képtelen meggyógyulni, a krónikus gyulladás pedig szívbetegséghez, sztrókhoz vezet."
Az orvos szerint, ha egészséges lapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná. Míg ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta, elkerülhetetlen a szívbetegség kialakulása.
budapest1873.net

Kapcsolódó:
A nagy koleszterin átverés: egyes szakemberek szerint az egész csak humbukA nagy koleszterin átverés: egyes szakemberek szerint az egész csak humbuk (avilagtitkai.com)
Egy orvos leleplező állításai. "Nekünk az orvosi szakmában teljesen egyértelmű a koleszterin létfontosságú szerepe a szervezetben, azonban az embereket teljesen rászedték azzal, hogy elhitették velük, hogy ez az anyag okozza a szív és agy artéria betegségeket. A gyógyszergyártó cégek elég nagy haszonra tettek szert a "rossz koleszterin" szlogenjükkel és mérgező kémiai anyagokat hoztak létre, amelyek minimálisan csökkentik a szervezet koleszterin szintjét. Azonban ezalatt emberek ezreinek károsítják a máját és sokan bele is halnak ezeknek a gyógyszereknek a szedésébe.
Amikor még nem hízlalt a kenyér sem és örömünnep volt sütni a kemencében, mikor mi gyerekek ettük a friss forró kenyeret és semmi bajunk nem volt tőle.Amikor még nem hízlalt a kenyér sem és örömünnep volt sütni a kemencében (mindenegyben.com)
Mikor mi gyerekek ettük a friss forró kenyeret és semmi bajunk nem volt tőle. Amikor még nem adalékanyagok halmaza volt a kenyér, hanem rendes liszt volt benne. Amikor még olyan életünk, hogy mozoghattunk, annyit, hogy egy deka felesleg se legyen. Pedig ahhoz a jó kis friss kenyérhez simán benyomtuk a szalonnát és a hagymát is. Amikor még heti egyszer egy hétre előre sütött a dédi kenyeret és az ugyan nem penészesedett be 1 hét alatt sem. Nyomj egy lájkot, ha Te is ettél még kemencében sült kenyeret! :)
A HATODIK OSZTÁLYOS GYEREKEKNÉL CSAKNEM 100 %-OS ÁTOLTOTTSÁGGAL DÜBÖRÖG A NEMZETI ILLEGÁLIS GYÓGYSZERKÍSÉRLETBotrány: a hatodik osztályos gyerekeknél csaknem 100 %-os átoltottsággal dübörög a nemzeti illegális gyógyszerkísérlet (hirarena.com)
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, védőnőjét! meg fog döbbenni. A Szülői Mozgalom az Oltások Választhatóságáért (SZMOV) különösen aggasztó cikket publikált a napokban: PRIORIX - Engedély nélküli gyógyszerkísérlet a magyar serdülőkön. A 6. osztályos gyerekeket egy, a korosztályukra nem vizsgált, gyártó által csak egyszeri alkalmazásra javasolt oltás ismétlésére(!) köteleznek már évek óta. Csak itt a világon - és ez eddig senkinek sem tűnt fel. Ez azért is hihetetlen, mert még egy állattenyésztő is veszi a fáradságot és használat előtt beleolvas a gyógyszer leírásába, hogy állományát óvja a fölösleges kockázatoktól.
Büntetés az oltásellenes szülőknekBüntetés az oltásellenes szülőknek (mno.hu)
Másodfokon is bűnösnek találta a bíróság azokat a szülőket, akik nem voltak hajlandóak gyereküknek beadatni bizonyos védőoltásokat. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az eredetileg kirótt felfüggesztett szabadságvesztés helyett pénzbüntetésre enyhítették az ítéletet. A házaspár arra hivatkozott, hogy a veszélyes szövődményektől akarták megóvni gyermeküket. Az ÁNTSZ szerint azonban a szülők nem mérlegelhetik a kötelező védőoltások ártalmait, mert ezzel saját gyereküket és másokat is veszélybe sodorhatnak.
Rejtőzködnek az oltásmegtagadókRejtőzködnek az oltásmegtagadók (origo.hu)
Végletekig menő csatározásokat folytatnak egymással a kötelező oltási rendet pártoló orvosok és az oltásellenes szülők. Az oltásellenes szülők szerint komoly szövődményeket okoz egyes gyerekeknél az oltás, ezért joguk van dönteni arról, kockáztatják-e a gyermekük egészségét. Az oltást pártoló orvosok szerint viszont ha megbomlik a rend, visszajönnek a veszélyes betegségek, és nincs semmiféle bizonyíték arra, hogy valóban súlyos szövődményeket okozna az oltás.
Be nem adott védőoltások - egy koncepciós per történeteBe nem adott védőoltások - egy koncepciós per története (eletmodszer.com)
Kiskorú veszélyeztetése miatt első fokon hat-hat hónapi - végrehajtásában két-két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte a Szombathelyi Városi Bíróság Zöld József Balázst és feleségét, akik kislányuknak több kötelező védőoltást nem engedtek beadni. A házaspár azért zárkózott el a kötelező védőoltások beadatása elől, mert szerintük a vakcináknak olyan mellékhatásai is lehetnek, amelyek akár súlyos betegségeket is okozhatnak. A városi gyámhivatal kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentette őket, arra hivatkozva, hogy így a gyerekek egészségi ellenőrzése lehetetlenné válik.
Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek a szcientológusokNemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek a szcientológusok (hirado.hu)
A Híradó.hu által megszólaltatott szakértő szerint az egyesület sok szempontból úgy működik, mint egy külföldi titkosszolgálat. Az információk szerint egy belső elhárítás nevű szervezeti egységgel igyekeznek megakadályozni, hogy bárki belelásson a működésükbe. Az állami szervek szempontjából fokozott veszélyforrást jelent, ha egy titkosszolgálati módszerekkel operáló szervezet érzékeny információkat próbál megszerezni olyan emberekről, akik kapcsolatban állnak az államigazgatási, a pénzügyi vagy épp a gazdasági szféra meghatározó szereplőivel - válaszolta a Híradó.hu megkeresésére Horváth József, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat volt operatív főigazgató-helyettese.
**

Huszonévesen milliárdosok - így áll a saját lábán az Orbán-rezsim második generációja

2018. január 4. atlatszo.hu

Kennedyk vagy Alijevek? A nyugati vagy a keleti változatra hasonlítanak jobban a közelmúltban kialakult magyar politikus- és oligarcha-dinasztiák? Az Orbán-Tiborcz házaspár, a három Mészáros-testvér és Matolcsy Ádám vagyona összesen tízmilliárdos nagyságrendű, Mészárosék második generációja ráadásul több százmilliárdos tőzsdei értékű cégek döntéshozó és ellenőrző testületeiben is szerepet kapott.

Huszonévesen milliárdosok - így áll a saját lábán az Orbán-rezsim második generációja

A náci Németországban sem történt meg, hogy a nagyipari állami beszállítókat, például a Kruppot vagy a Thyssent Hitler strómanjai vagy rokonsága szerezze meg és működtesse. Erős a párhuzam? Autokráciák és diktatúrák különféle módon viszonyulnak a magántulajdonhoz.
Magyar Bálint szociológus, volt SZDSZ-es politikus, a posztkommunista maffiaállam könyvsorozat szerzője szerint a kommunista diktatúrákban a fogyasztási javakból (üdülő, autó) több és drágább jutott ugyan a nómenklatúra tagjainak, de nem volt módjuk kiurgóan számottevő, örökíthető vagyont felhalmozni, vagy éppen a politikai ranglétrán a magas rangú szüleikhez hasonló karriert befutni. Még a klánszerűen működő Apró családnak is csak egy rövid időre sikerült bejuttatnia Gyurcsány Ferencet a száz leggazdagabb magyar közé.
Az akkori elit gyerekeinek természetesen könnyebb volt az élete: jobb iskolák, állások vártak rájuk, mint a proletárdiktatúra proletárgyerekeire. De állami üzletből eredő milliárdokra (kivételes eseteket, például Dobi István fiát leszámítva) nem számíthattak. Ellentétben napjaink oligarcháival és, mint látjuk, az ő gyermekeikkel.
Az örökíthető vagyon nagyságáról, növekedésének elképesztő mértékéről szólnak az évenként megjelenő gazdagember-listák, illetve például az Átlátszó összefoglalói: nemrég a Horthy-rendszer legvagyonosabbjaival mértük össze Mészáros Lőrinc birodalmát, és azt is bemutattuk, mi áll hetvenszeres tőzsdei árfolyam-emelkedés hátterében.
A Fidesz-közeli családoknak 2010 előtt is csurrant-cseppent. Már a kilencvenes évek elején pártszékházpénzt teleportáltak "közeli" cégek érintésével Orbán Viktor édesapja bányavállalatába. Majd Orbán feleségéről, Lévai Anikóról derült ki, hogy nem csak jelentős föld- és szőlőbirtokos, de szőlészete állami támogatásokra is pályázik.
A másodvonalbeli politikus-elitben immár külön kaszt a feleségeké: Vajna Tímeáé, Rogán Cecíliáé, illetve a Habony-menyasszonyok gyorsan rotáló csapatáé. Az sem szúr különösebben szemet, amikor - ahogy Lázár János kisfiai Mádon - iskoláskorú gyerekek válnak földbirtokossá, éltes matrónák pedig, például Kósa Lajos miniszter 82 éves édesanyja pedig mezőgazdasági vállalkozás tulajdonosává.
Szintlépés azonban a második generáció, a leszármazottak és házastársaik százmilliós, milliárdos tételekkel való kistafírozása, piacvezető cégek menedzsmentjébe való beemelése.

A trónörökösök
A miniszterelnök elsőszülött lánya lakodalma napjáig lehetett hinni abban, hogy Ráhel az apja körüli felhajtás ártatlan áldozata. Attól kezdve azonban egyre világosabb, hogy a trónörökösi szerep kicsit sincs ellenére. A Forbes 2016-ban őt, a Napi 2017-ben a férjét szerepeltette a legbefolyásosabb személyiségek listáján - szép teljesítmény egy huszonéves lánytól, és kora harmincas párjától.
Orbán Ráhel a Fidesz alapítása utáni évében, 1989-ben született, 28 éves. A Corvinusra írt szakdolgozata az állami Magyar Turizmus Zrt. pályázatán "újszerű témaválasztás" kategóriában első helyezett lett, ezután a sokat emlegetett svájci elitegyetemre járt MBA-zni. Majd mindazoknak, akik sokallották a nagyjából 15 millió forintos tandíjat, nyilvános facebook-posztban üzent, s tette szállóigévé a saját lábon állás kifejezést.
Eddig ismert munkáltatói a magánszférából valók, amelyek közül többen állami és önkormányzati szervezetek jóindulatától függenek, vagy legalábbis arra vannak ráutalva: Zsidai Roy például az okosba ingatlanbérlés nagymestere, a Sziget Fesztiválra pedig bőven hullott az állami támogatás.
Az Orbán-Tiborcz házaspár vagyonának túlnyomó része a férj nevén van. Ha viszont nem kötöttek ellenkező tartalmú házassági vagyonjogi megállapodást, a 2013 után újonnan szerzett javaik közösek.
(...)
Kapcsolódó:
Mészáros Lőrinc a teljes magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosaMészáros Lőrinc a teljes magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosa - infografikákkal (atlatszo.hu)
Hallotta már azt a viccet, hogy Mészáros Lőrinc gazdagabb, mint két gróf és egy herceg együttvéve? A helyzet az, hogy ez nem vicc. A nemzet gázszerelőjének ma már nagyobb vagyona van, mint a Habsburgoknak, Károlyiaknak és Festeticseknek volt a két világháború között. Kiszámoltuk. Hercegek, grófok. Ha rájuk gondolunk, mesés kastélyokat, pazar ruhákat, csillogó társasági eseményeket látunk magunk előtt. Régen ők voltak a kimeríthetetlen gazdagság élő szimbólumai, a felső tízezer legfelsőbb rétege, amelyik annyit költ, amennyit akar, azt vesz meg, amit akar. Anélkül, hogy egy kicsit is félnie kellene az elszegényedéstől.
Égig érő fák nőttek a pesti tőzsdén Mészáros Lőrinc nyomábanÉgig érő fák nőttek a pesti tőzsdén Mészáros Lőrinc nyomában (blog.atlatszo.hu)
Az idei év egyik különlegessége volt, hogy a hazai tőzsdén néhány, korábban kicsinek számító cég részvénye elképesztő drágulást produkált, és ebben szerepet játszott Mészáros Lőrinc megjelenése a tulajdonosok között. Mire véljük ezt a jelenséget? Esetleg bizonyított a nemzeti nagytőke, hogy nagyobb árfolyamnövekedést produkál, mint a Warren Buffett, a világ leghíresebb alapkezelője? Netán cél volt, hogy helyzetbe hozták a kisbefektetőket is? És egyáltalán, lufi-e ez a sokszorozott árfolyam?
2115 (!) milliárdnyi közpénzt szakított a közbeszerzéseken tavaly a Fidesz-oligarchia2115 (!) milliárdnyi közpénzt szakított a közbeszerzéseken tavaly a Fidesz-oligarchia (168ora.hu)
Az Átlátszó a közbeszerzési közleményekre alapozott számításai szerint a top tíz kormányközeli vállalkozó érdekeltségei tavaly összesen nettó 2115 (!) milliárd forint értékű közpénzes megbízást nyertek el. Az összeg nagy része, nettó 1963 milliárd az első ötnél landolt: Szíjj László: 606,5 milliárd, ZÁÉV: 430,79 milliárd, WHB: 342,5 milliárd, Mészáros Lőrinc: 299 milliárd, Varga Károly: 284,64 milliárd forint értékű közbeszerzés győztese lett.
A Top5 vállalkozás mindegyike az építőiparban dolgozik, ahogy a 67,27 milliárd forinttal hatodik helyre került Market is, amelynek Garancsi István a tulajdonosa. Hetedik lett a Fidesz kedvenc biztonsági cégeként elhíresült Valton 30,84 milliárddal, és a reklámosok zárják a listát.
MAGYAR TRAGÉDIA-MÁR 75 HALOTTMagyar tragédia-már 75 halott (civilkontroll.com)
Mennyi áldozat kell még, hogy alapjaiban megváltozzanak a dolgok? Többségük a saját otthonában ment el örökre.
Két hét alatt csaknem megduplázódott, negyvenről 75-re emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma. Az óév utolsó napjai óta január 10-ig 35-en fagytak meg, húszan közülük fűtetlen otthonukban hűltek ki - tudatta a Magyar Szociális Fórum január 12-én, kedden. A 35 áldozat közül heten nők voltak, a legfiatalabb 45, a legidősebb pedig 80 éves volt. A 75 áldozat közül 38-an fűtetlen otthonukban fagytak meg, 30-an közterületen, a szabad ég alatt, heten pedig kórházba szállításuk közben, illetve odaérkezésük után, mert már nem tudtak segíteni rajtuk. (A kórházba szállítottakra vonatkozó adat az óév végéig történt veszteségre vonatkozik.)
5 millió hitelt vettek fel, 30-at követelnek a kilakoltatott családtólEz nem uzsora: 5 millió hitelt vettek fel, 30-at követelnek a kilakoltatott családtól (sztarklikk.hu)
A készenléti rendőrség jelenlétében tudták csak kilakoltatni azt a kőbányai családot, amelytől 5 millió forintos devizahitel fejében összesen mintegy 30 millió forintot követel a hitelt nyújtó Argenta Lízing Zrt. és a hitelezőnek forrást biztosító Raiffeisen Bank, miután az adósok nem tudták fizetni a többszörösére emelkedett törlesztőrészleteket. A kétgyermekes családanya a Magyar Nemzetnek elmondta, egyelőre egy ismerősnél tudják meghúzni magukat, ahol azonban csak aludni tudnak, bútoraikat a pincében tárolják. Az óvodás, illetve iskolás gyerekeik tudják, hogy el kell költözniük, de nem értik, miért. Egyelőre nehéz földolgoznia, hogy 23 év után el kell hagyniuk otthonukat, de már csak a gyermekeik érdekében is harcolni fognak az igazukért.
Devizahitelek-a bankszövetség főtitkárának vallomása-rövidítettDevizahitelek-a bankszövetség főtitkárának vallomása-rövidített (youtube.com)
A svájci alapkamat csökkenése mellett miért emeltek kamatot a bankok a "deviza"-hiteleknél? A válasz Kovács Leventétől: "A bankoknak a tulajdonosi érdekekre is figyelemmel kell lenni. Ez azt jelenti, hogy jól kell sáfárkodni a rájuk bízott vagyonnal." Adódik a kérdés: Ez a kifogás vajon elég ahhoz, hogy a törvények ellenére egy tisztességes és független bíróság is így gondolja? És most ismét egy lényeges kérdés jön: Volt deviza a hitelek mögött? Vagy trükköztek a bankok és virtuálisan, határidős ügyletekkel állították elő azt, melynek a költségét is az ügyfelekre terhelték? (természetesen az ügyfél tudta és akarata nélkül?) Szó szerinti idézet Kovács Leventétől: "A bankoknak nem volt svájci frank betétjük, forintbetétjük volt. Ezért a forintbetétből svájci frankot kellett csinálni: ezt hívják deviza-határidős ügyletnek, aminek van költsége. Az árfolyamrésből fedezte a bankszektor ezt a költséget." Tehát nem elég, hogy szintetikusan állították elő a devizát az ügyfél tudta , beleeg yezése és akarata nélkül, de még ennek a költségét is az ügyfélre terhelték!
A mi társadalmunk a keresztény értékek alapján áll"A mi társadalmunk a keresztény értékek alapján áll" (facebook.com)
- mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2017. december 22-én a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Fénykép galériánkkal dokumentálni szeretnénk a keresztény értékek állását Magyarország fővárosában, 2017 végén.
Itt egy újabb stadion, amelyet a megépítés után a kutya se akar üzemeltetniItt egy újabb stadion, amelyet a megépítés után a kutya se akar üzemeltetni (magyarnarancs.hu)
Se foci, se néző, se üzemeltető. A pénteki Közbeszerzési Értesítőben megjelent adatok szerint senki nem jelentkezett a feladatra, így első nekifutásra nem sikerült találni üzemeltetőt a már majdnem teljesen kész diósgyőri stadionhoz. A több mint 13 milliárd forintból felhúzott, 14 687 férőhelyes létesítményt februárban adnák át, de jelenleg nincs olyan cég, amely vállalná az üzemeltetést, így a takarítást, az ingatlan hasznosítását, felügyeletét vagy éppen a szolgáltatások biztosítását. A miskolci eset kísértetiesen hasonlít a szombathelyi aréna kálváriájára: nemrég a vasi megyeszékhely is új stadiont kapott, amely megépítése 14 milliárd forintba került, de eddig többszöri nekifutásra sem találtak olyan céget, amely üzemeltetné az ingatlanegyüttest.

*

Újabb Tánczos-féle ügy: Egymillió eurót követelt a Belügyminisztériumtól a Teréz körúti robbantó
2017.08.25. index.hu

A Központi Nyomozó Főügyészség már terrorcselekmény előkészületével is gyanúsítja a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját, aki egymillió eurót (304 millió forint) akart a Belügyminisztériumtól további robbantások elkövetésével fenyegetve megszerezni - közölte a főügyészség.

A pénteken közölt megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a Teréz körúti robbantást követően emailt küldött a Belügyminisztériumnak, amiben leírta a két rendőrjárőr megölésének szándékával működésbe hozott robbanószerkezet összetételét, illetve a robbanószerkezet elkészítésének lépéseit, és jelezte, hogy egy későbbi időpontban konkrét követelésekkel fog előállni. Szándéka az volt, hogy Magyarország Belügyminisztériumát egy millió euró készpénz kifizetésére fogja kényszeríteni azzal a fenyegetéssel, hogy nagy mennyiségű robbanóanyaggal fog robbantani, ha pénzkövetelését nem teljesítik.

Egymillió eurót követelt a Belügyminisztériumtól a Teréz körúti robbantó
Meghallgatására érkezik a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja.

A terrorcselekmény előkészülete törvényi büntetési tétele 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés.

A korábban a gyanúsítottal közölt tényállást a főügyészség azzal egészítette ki, hogy a gyanúsított a két rendőrt megölését követően a náluk lévő szolgálati fegyvereket akarta megszerezni. A robbanás ereje alkalmas volt arra, hogy a robbanás közvetlen közelében lévő járőrök, illetve a robbanás 2,5-3 méteres körzetébe tartózkodó járókelők az életüket veszítsék, az attól távolabb lévő személyek testi épsége, egészsége jelentős veszélybe kerüljön. Erre tekintettel a főügyészség már előre kitervelten, aljas célból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúját közölte. A bűncselekmény törvényi büntetési tétele 10 évtől 20 évig, vagy életfogytig terjedő szabadságvesztés.
Megjegyzés: Hej emberek, ettől a baromságtól, amit itt állít a BM 11 hónappal a robbantással gyanúsított személy elfogása után, nem kap senki hányingert? 11 hónappal a börtönbe tétel után találták meg a zsaroló e-mailt? EZT ELHISZI VALAKI? Ezt a gyereket életfogytiglanra akarják bebörtönözni, hogy szabadulása után ne tudjon beszélni. Ezért jöttek elő ezzel az újabb váddal 2017. augusztusában!!!!!!! Addig nem volt szó zsarolást szolgáló e-mailről! De két bűnténnyel már életfogytiglanra be lehet őt börtönözni, ezért TALÁLTAK 11 hónappal az elfogása után egy másik bűncselekményt, ezt a zsarolás céljából írt állítólagos e-mailt, amit a nyakába lehet varrni! F.E.
Kapcsolódó:
Letöltendővel fenyegeti az ügyészség a Betyársereg tagjaitLetöltendővel fenyegeti az ügyészség a Betyársereg tagjait (harcunk.info)
Közösség tagja elleni erőszak bűntettével is vádolja az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség azokat a fiatalokat, akik közül többen is hazafias életszemléletről ismert Betyársereg tagjaiként állítólag 2015-ben "hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy roma család tagjait Szúcson" - közölte az ügyészség. Még 2015 januárjában a Kuruc.info portálon megjelent egy cigány családot - az ügyészség nyelvezete szerint - "rossz fényben" feltüntető cikk. Ezután az elsőrendű vádlott az érintett faluban kibérelt egy házat, ahol később megjelentek a Betyársereg tagjai.
Megsértette a nemzeti konzultációt, feljelenti a kormány Hadházy ÁkostMegsértette a nemzeti konzultációt, feljelenti a kormány Hadházy Ákost (24.hu)
Csorbította a konzultáció becsületét, sőt még hamis felvételeket is közölt a gyanú szerint az LMP-s képviselő. Várja nagyon mentelmi joga felfüggesztését, mert akkor a postától is kikérhet pár adatot. A Miniszterelnöki Kabinetiroda ügyvédje elismerte, hogy a kormány véleménye szerepel a Nemzeti Konzultációban. Már az is furcsán cseng, hogy a kormány rendszeresen méregdrága, kamukérdésekkel teletömött konzultációkkal próbálja megkérdezni az emberek "véleményét" neki kedves ügyekről, aztán alig engedi megnézni ezeket országgyűlési képviselőknek, majd feljelenti őket. Ez történt az LMP-s Hadházy Ákossal is, aki korábban három helyszínen is megtekintette a beérkezési folyamatot, amiről felvételeket is készített.
Szerdán letöltötte büntetését Tánczos GáborSzerdán letöltötte büntetését Tánczos Gábor (origo.hu)
Továbbra is küzd ártatlanságának bizonyításáért Tánczos Gábor, akit egy kislány meggyilkolásáért ítéltek el 13 éve. Hivatalosan is letöltötte szabadságvesztését Tánczos Gábor, akit 13 évvel ezelőtt egy kilencéves kislány meggyilkolásáért ítélt el a bíróság. A televíziónak azt mondta Tánczos, hogy egy koncepciós per áldozata lett. A férfi a nyomozóknak beismerte tettét, de a bíróságon később tagadta bűnösségét. "Minden mellettem szól, a vétlenségem mellett". Tánczos Gábor a televízió szerint édesanyjával küzd azért, hogy bebizonyítsák ártatlanságát, ezért a 3,5 millió forintos perköltséget sem fizette ki. A bíróság személyiségi jogokra hivatkozva nem adja ki a peranyag egy részét Tánczoséknak, akik szerint pont a hiányzó dokumentumokból bizonyíthatnák ártatlanságát.
Igazságügyi szakértő: ártatlan Tánczos Gábor + a szakvélemény kivonataIgazságügyi szakértő: ártatlan Tánczos Gábor + a szakvélemény kivonata (kuruc.info)
"Ha valakit ököllel fejbe ütnek, majd egy tárggyal leütnek, s utána elvágják a torkát, nehezen képzelhető el, hogy eközben testi érintkezés ne történjék, s csak egy nyomkereszteződés legyen. A vérről nem is beszélve! Egy csepp is kimutatható, akkor is, ha többször kimossák a ruhát. Ön el tudja képzelni, hogy Tánczos ok nélkül meggyilkolja a kislányt, mert az indíték máig nem ismert, nem hagy nyomot maga után, s a bűncselekmény után húsz percet beszélget a gyilkosság helyszíne feletti lakásban lakó ismerősével?" Hála Istennek, örülök neki! A szegedi vegyész a védelem szakértőjeként közreműködött a körmendi gyermekgyilkossági (pontosabban vérgyilkossági - a szerk.) perben. Pasinszki állítja: Tánczos ártatlan. Azt mondja, ha a Legfelsőbb Bíróság elfogadta volna a megállapításait, felmentik Tánczost.
Koncepciós perek és átörökített módszerek Sztálin örökségének nyomdokain - A Tánczos-ügy állampszichiátriai visszaéléseirőlKoncepciós perek és átörökített módszerek Sztálin örökségének ny omdokain (molnarfarpad)
A Tánczos-ügy állampszichiátriai visszaéléseiről. A politikai foglyok és más őrizetesek elleni kínzások és azok módszerei a média és az áligazságszolgáltatás tudtával és orra előtt zajlottak mindenkor, Hitler rendszerében éppen úgy, mint Sztálin, Hruscsov, Brezsnyev, Gorbacsov, Kádár, Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy és Gyurcsány alatt mindvégig. A hallgatás közös, a bűnpártolás közös és örök. A rendszerváltó álerők - mint a Lakitelkiek, akiknek majdnem 20 év kellett ahhoz, hogy kimondják, nem történt változás - mindezekről ugyancsak hallgatnak, a politikai foglyokat nem keresik meg, nem védik, nem hozzák nyilvánosságra sem az elkövetők, sem az áldozatok neveit. Viszont halhatunk egyre többet gyilkossági ügyekről és korrupciós cselekményekről. Azaz egy Párt van, egy banda, egy maffia, és senki nem akar valójában rendszerváltozást. A Lakitelkiek most is és ezt követően is úgy fognak futni a politikai foglyoktól és a valódi tényfeltárástól, mint az ördögök a világossá gtól.
TÁNCZOS-ÜGY: MEGVAN A VALÓDI GYILKOS, DE 50 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK!Tánczos-ügy: megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították! (internetfigyelo)
tanczos_1Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet...

**

Ex-Moszados: Izrael ne avatkozzon be Iránban
2018. JANUÁR 2. MTI - vs.hu
    
Efráim Halevi, az izraeli hírszerzés (Moszad) egykori vezetője kedden óva intette az izraeli kormányt attól, hogy a tüntetéshullámot kihasználva beavatkozzon Iránban.

EX-MOSZADOS: IZRAEL NE AVATKOZZON BE IRÁNBAN

Halevi a Jerusalem Post című izraeli napilapnak úgy nyilatkozott, hogy úgy véli, nem jár előnyökkel egy ilyen lépés, és Izrael jobban teszi, ha szabad folyást enged az eseményeknek.
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő hétfőn sok sikert kívánt az iráni tüntetőknek, és reményét fejezte ki, hogy megbukik a teheráni vezetés. Netanjahu egyúttal az európai országok szemére vetette, hogy nem támogatják a tüntetőket a szabadságukért folytatott harcban.
Izrael Kac hírszerzési miniszter megerősítette, hogy Izrael nem tervez beavatkozást Iránban, ugyanakkor "azt akarja, hogy távozzon az elnyomó rezsim, és felváltsa azt a demokrácia".
A Moszad volt igazgatója szerint a tiltakozások az izraeli érdekekkel egybeeső fejlemények.
Halevi úgy véli, hogy Iránban súlyos problémákkal kell szembenézni.
"Ha beavatkozunk, azzal csak azokat gyengítjük, akik a jövőben tenni tudnának egy jobb politikáért, és helyreállíthatnák a korábbi viszonyt Izrael és Irán között" - hangsúlyozta.
Mohammad Reza Pahlavi iráni sah idején szoros katonai együttműködés zajlott Irán és Izrael között, azonban az 1979-es iráni iszlám forradalom után a két ország eltávolodott egymástól, olyannyira, hogy a zsidó állam Irán halálos ellensége lett. Az iráni atomprogram fenyegetést jelent Izraelre nézve, és a zsidó állam korábban a náci rezsimhez hasonlította a teheráni vezetést.
Kapcsolódó:
Netanjáhu körtelefonja: az iráni tüntetők támogatására ösztökélte Theresa MaytNetanjáhu körtelefonja: az iráni tüntetők támogatására ösztökélte Theresa Mayt (20il.co.il)
A lengyel kormányfőnek és a bocskorosok államelnökének pedig köszönetet mondott Binjámin Netanjáhu, a "perzsa tavasz" tüzének második számú - ha nem az első - csiholója. Theresa May brit miniszterelnököt telefonon igyekezett rávenni az "elnyomott iráni nép" tiltakozásának támogatására. Bibi fölhívta még Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőt, Klaus Johannis romániai államelnököt és a bocskorosok képviselőházi elnökét, Liviu Dragneát, akiknek szintén köszönetet mondott azért, hogy országaik az ENSZ-közgyűlésben tartózkodtak a Jeruzsálem státuszára vonatkozó Trump-bejelentés elítélését szorgalmazó határozati javaslat megszavazásakor - írja a 20il.co.il izraeli hírportál.
Izrael akár ellenséges arab államokkal is együttműködne Irán ellenIzrael akár ellenséges arab államokkal is együttműködne Irán ellen (origo.hu)
Izrael hajlandó együttműködni és megosztani hírszerzési értesüléseit a mérsékelt arab országokkal annak érdekében, hogy szembeszálljanak Iránnal - jelentette ki Gadi Ejzenkot, az izraeli hadsereg vezérkari főnöke egy arab hírportálnak adott, csütörtökön megjelent interjúban. Ejzenkot Tel-Avivban nyilatkozott az Elaph nevű hírportál tudósítójának. Ez volt az első alkalom, hogy hivatalban lévő izraeli vezérkari főnök egy arab nyelvű médiumnak adott interjút. "Nyitottak vagyunk arra, hogy szükség esetén megosszuk értesüléseinket" - válaszolta Ejzenkot arra a kérdésre, hogy Izrael a közelmúltban megosztott-e információkat Szaúd-Arábiával.
Netanyahu predicts Iran regime change, denies Israels involvement in protestsNetanyahu jósolja az iráni rendszerváltást, tagadja Izráel részvételét a tiltakozásokban (rt.com)
"Ha az iráni rendszer megdől akkor Irán és Izrael jó barátok lesznek. A tüntetők csak keresik a szabadságot és igazságot". Egyebek mellett tagadja, hogy Izrael állna a zavargások szervezésében.
Az USA atomháborúra készíti fel a lakosságotAz USA atomháborúra készíti fel a lakosságot (lovasistvan.hu)
Az amerikai betegség megelőzéssel foglalkozó hatóság (Centers for Disease Control and Prevention - CDC) bejelentette, hogy január 16-án tájékoztatni fogja a nyilvánosságot arról, hogy milyen "közegészségügyi választ" fog adni egy "nukleáris robbantásra". /Folyik a hiszterizálás az agresszor és provokátor szuperhatalom részéről, a hadiipar és a neokon network nagy örömére. Miközben inkább Iránnak és Észak-Koreának kellene felkészülnie.../
Trump's Executive Order Readies Guantanamo Bay For Clinton MafiaTrump vezetői utasítására Guantanamo-öbölbe szállitották a Clinton Maffiát (youtube.com)
Mike Tyson: Hillary Clinton Is America's Most Prolific Serial KillerMike Tyson: "Hillary Clinton Amerika legprofesszionálisabb sorozatgyilkosa (yournewswire.com)
Hillary Clinton egy olyan bűncselekmény család tagja, amely több tíz halott testet hagyott vérszomjasan hatalmi törekvésében Mike Tyson szerint, aki egy Las Vegas-i közönségnek mondta: "Hillary az Amerika legtermékenyebb sorozatgyilkosa".
Fehér Ház: Háború zsidók és nem zsidók közöttFehér Ház: "Háború zsidók és nem zsidók között" (lovasistvan.hu)
Az amerikai zsidóság vezető lapja egy olyan, újonnan megjelent könyvről ír, amelyik "bomba" információt tartalmaz arról, hogy milyen módon működik a Trump-féle Fehér Ház. A szerző, Michael Wolff politikai újságíró, mintegy kétszáz interjút készített a könyv megírásához. A legérzékenyebb része a könyvnek az, amely ábrázolja, milyen zsidó-nem zsidó harc előzte meg Trump azon döntését, hogy az izraeli amerikai nagykövetséget áthelyezzék Tel Avivból Jeruzsálembe. Erről Henry Kissinger az mondta, hogy "a Fehér Házban háború dúlt a zsidók és nem zsidók között".