Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. január 13., szombat

22.769 - ​Nemzeti Hírhaló: Mi is az a bitcoin, és mire jó egy kriptopénz, végre megértheted > ​2018. január 12


Feladó:
​​
Nemzeti Hírhaló

Dátum:
​​
2018. január 12. 8:49
Tárgy: [Lapszemle] Mi is az a bitcoin, és mire jó egy kriptopénz, végre megértheted - Hajdu Attilát Orbánék pszichiátriára hurcolták, mielőtt az orbánmaffiát megbuktathatta volna - Pokoli szegénység Budapesten: ilyen borzalmas körülmények között élnek emberek a fővárosban - Magyar lakópark reklám Izraelben
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



2018 január 12.
Jelen: 99Húszmillió! Locations of visitors to this page Teljes hírlevél kérés Hírlevelek Üzenet Feliratkozás
Kedves Olvasó!

A jövőben "kriptopénz elfogadóhely" lesz a Hírháló klubtagsági és támogatási befizetésnél, kihagyva a banki utalások nehézségeit világszerte. Már használható a Firstcoin kriptovaluta!

Az alábbi összeállítás tájékoztatást nyújt a kriptovaluták rendszeréről és jövőbeli elterjedéséről a bankrendszerek rémuralmának megtörésével. Fizetés már mobiltelefonnal is...

További információkkal vagy csatlakozási lehetőséggel is szolgálhatok:
nemzetihirhalo@gmail.com

Támogatás és teljes hírlevél itt (kattintson!)

Mi az a Firstcoin - és egyáltalán mitől kripto egy valuta?


Mi is az a bitcoin, és mire jó egy kriptopénz, végre megértheted
20 március 2017 fintechradar.hu - Profit2Be

A FinTechRadar konferencián Debreczeni Barnabás, a Shinrai vezetője összegezte mindazt, amit a bitcoinról tudni kell. Végre egy érthető magyarázat, hogy mi az a kriptopénz és a blockchain.

Double spend problem

Ha van például a telefonunkon egy kép, és átküldjük valakinek, akkor az nála is ott lesz meg nálunk is. Onnantól kezdve, hogy lemásoltuk, kettő verzió lesz belőle. Viszont, ha értéket akarunk átküldeni, ez nem egy triviális megoldás. Egy problémával szembesülünk, amit úgy neveznek, hogy "double spend problem". Ha át akar küldeni a nagyi 100 eurót a hétvégi bulira, és az a 100 euró nálunk is meg a nagyinál is megjelenik, akkor az bármilyen szép is lenne, sajnos nem működik.

Ugye erre egész eddig egy közbenjáró "megbízható" harmadik fél (pénzintézet, bank) volt a megoldás. De ezzel a verzióval számos probléma van, ami egyre láthatóbbá válik. Centralizált, lassú, drága, fragmentált, hackelhető. Vegyünk csak egy nemzetközi átutalást, mire odaér a pénzünk mondjuk Mozambikba, az kb. egy hét, és közben még szépen le is kerekítették az összeget. Ugye azzal mindenki egyetért, hogy ez senkinek nem jó. Kivéve persze a bankokat.

Mi az a blockchain

A blockchain gyakorlatilag egy adatbázis, ami blokkokból áll. Ezek a blokkok láncban vannak felfűzve, és egy blokkban több tranzakció van lekönyvelve. Szóval, ha valaki küld nekünk egy bitcoint, az egy tranzakció lesz. És az összes tranzakció, ami a világon ebben a tíz percben lezajlik, az egy blokkba kerül. Az összes blokkra felkerül egy időbélyeg, egy pecsét, és egy hivatkozás az előző blokkra. Majd kezdődik az egész előről. Tehát tíz percenként van egy zárás a főkönyvben.

Bitcoin, mint kriptopénz

A bitcoinban az a zseniális, ha használni akarjuk, csak egy szoftvert kell letöltenünk. Nem kell senkitől engedélyt kérni. Nem kell sehol regisztrálni. Nem kell hozzá e-mail cím. Teljesen mindegy, hogy himalájai dinoszaurusz vadász vagyok vagy kókuszdió-biztonsági mérnök. Ha van internetem és egy okostelefonom, akkor egyszerűen letöltök egy Bitcoin pénztárcát, és onnatól kezdve gond nélkül tudok pénzt utalni és fogadni.

Kétmilliárd embernek nincs bankszámlája, és valószínűleg nem is lesz abban a formában, ahogy mi megszoktuk. Gondoljunk bele, hogy milyen lehetőségek nyílnak meg ezeknek az emberek számára! Hisz csak egy applikációt kell letöltenie a telefonjára, és egyből tudja is használni mindenféle személyes adat megadása nélkül.

A hálózat nyitottságának köszönhetően lehetőség nyílik olyan alkalmazások fejlesztésére, amikről még almodni sem mertünk.

Nagyon jó kis videó! Érdemes végignézni!

Cryptopénzek versus OTP BankCryptopénzek versus OTP Bank

A cryptopenzek kiugrast jelenthetnek a magyar fiatalok szamara a fojtogato banki szoritasbol. A magyar bankok kinalata a kisbefektetok szamara elkeserito, mikozben a vezeto cryptopenzek nehany honaponta megduplaztak az ertekuket a tozsden. Akik meg csak most ismerkednek a cryptopenzekkel azokat szeretettel varjuk a Crypto Trader Hungary Facebook csoportban.

Azok akik mar elhataroztak, hogy elinditjak a cryptobefektetesuket, de meg valamilyen okbol kifolyolag nem tudtak elindulni azok nem maradnak le semmirol. A cryptopenzek piaca folyamatosan bovul es a tavlati kilatasok hosszu tavon nagyon jok.

A Kraken nevu oldalrol leggyorsabban ugy tudtok cryptopenzt atkuldeni a Bittrexre es a Poloniexre, hogy Ethereumot, vagy Litecoint vesztek es azt utaljatok tovabb. A tranzakcio igy nagyon gyorsan konfirmalodik es azonnal tudtok kereskedni, befektetni.

A videoban elhangzottak kizarolag a maganvelemenyem. Senki ne kereskedjen egy Facebook poszt es egy videoban elmondottak alapjan!

Crypto Trader Hungary Facebook csoport oldala:
https://web.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary

Kapcsolódó:
Bitcoin: lufi vagy új pénz? Interjú Baló GyörggyelBitcoin: lufi vagy új pénz? Interjú Baló Györggyel (youtube.com)
Mi a Bitcoin? Mire jó? Hogy jön létre? Hogyan használhatjuk? Mi adja a fedezetét? Miért jó a digitális pénz? www.kriptopenz.com





Putyin BitCoin-nagyhatalmat csinálna OroszországbólPutyin BitCoin-nagyhatalmat csinálna Oroszországból (index.hu)
Lenyomnák bitcoin-bányászatban az eddigi világelső Kínát az oroszok, írja a Bloomberg. Vlagyimir Putyin elnök egyik internetes tanácsadójának cége ugyanis kb. 26 milliárd forintnyi összeget tolna bitcoin-bányásztba. A végcél az, hogy Oroszországban bányásszák ki a világ összes kriptopénzének harminc százalékát. A 26 milliárd forintnyi tőkének 10 százaléka menne fejlesztésekre, a maradékot pedig egy masszív bitcoinbánya kiépítésére használnák fel. A részben Putyin tanácsadójának birtokában lévő Russian Miner Coin (RMC) nevű cég jelenleg befektetőket keres a pénz összegyűjtésére, akik bitcoinban vagy ethereumban fizetett hozzájárulásukért cserébe tokeneket kapnak.
Firstcoin - jó beszállási lehetőség egy új altcoin kibocsájtásbaFirstcoin, az új scrypt alapú altcoin (bitcoinbazis.hu)
Maga a Firstcoin digitális álvalutát az alkotók szerint a bitcoin sikere inspirálta 2016-ban. A bitcoinhoz képest azonban az új scrypt alapú altcoin gyorsabb tranzakciót ígér. Itt fontos megjegyezni, hogy a bitcoin hálózaton egy tranzakció gyorsasága azon múlik mikor jön össze a megfelelő számú (jellemzően 6db) ellenőrzés a bitcoin bányászoktól. A scrypt algoritmus alapú altcoinok tranzakciói egyébként mind-mind gyorsabban jelennek meg a blokkláncon a technológia következtében, mint a bitcoin esetében.


Hajdu Attilát Orbánék pszichiátriára hurcolták, mielőtt az orbánmaffiát megbuktathatta volna
2011. jún. 19. YouTube

A 19:30 perctől cáfolhatatlan bizonyítékokkal!


A dokumentumfilm eredeti címe:
Egy fideszes önkormányzat piszkos titkai

A filmben látható és hallható koronatanú Hajdu Attila ellen - egy figyelemfelkeltő célú álöngyilkosságot követően, egy héttel később - három rendőr szállt ki a lakására, és félrelökve az édesanyját, behatolva a lakásba, erőszakkal a hírhedt orbáni tömeggyilkos sokkos gyilkos pszichiáterbűnöző által vezetett budapesti szent jános kórház pszichiátriájára szállították és megkezdték kényszergyógykezelését. A rendőrség a Hajdu Attila Tényfeltáró hős ellen - önveszélyességre hivatkozva - politikai körözést és országos elfogató parancsot követően hatolt be erőszakkal és fenyegetéssel Hajdu Attila és édesanyja ingatlanába, miközben tudjuk, hogy a közveszélyes alkoholista bűnözők, akik évtizedeken át nagykéssel kergetik a feleségüket és gyermekeiket a konyhaasztal körül, és kvázi napi rendszerességgel száll ki a rendőrség a botrányok miatt, nem csak azzal távozik, hogy nincs rá jogszabály, hogy korlátozzák a dühöngő állatot, de szervezeteknek kell biztosítani az anya és a gyermeke i bizton ságát, az alkoholista ámokfutó elől titkos címekre történő karitatív költöztetés útján! Orbánpatkányféreg a Tényfeltárókért aggódik a leginkább, a Jobbik pedig hatalmas pofával állt be azok közé, akik elrendelték Hajdu Attila kényszerbeszállítását, elmebeteggé nyilvánítását és a politikai gyilkossági előkészületek korlátlan folytatását!

Az ügyet - TomCat-ék leleplező filmje után - minden magyarok orbán és elmebetegei által Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája, a szinte kizárólag Keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR vette át! Molnár F. Árpád Csúcs-Tényfeltáró számos alkalommal, mára egy egész közéleti hadsereggel szállt ki a politikai pszichiátriára, és mint a Szovjetunióban, Kurimay Tamás tömeggyilkos orbáni népirtó terrorista főorvos ellenkezése ellenére titokban számos fénykép- és filmfelvételt készíttetett! Mozgósította a nemzetközi CCHR-t, akinek híres eminense, Hídvégi Klára bent járt Hajdu Attila Úrnál, és számos törvénytelenséget regisztrált, továbbá Molnár Úr - a Szövetségeseivel - az Magyarok Világszövetsége korábbi elnökétől magyarországi cigány szervezet alapító elnökéig világszerte mozgósított mindenkit az orbán-vona egypártkormány által pszichiátriára juttatott Hős kiszabadítására és az orbán-vona bűnbanda megbuktatására.

Kapcsolódó:
Morvai Krisztina pártember és bűnpártolás pártpolitikai gyilkosságra irányuló előkészület Hajdu Attila Tényfeltáró Hős ellen!Pszichiátriai Maffializmus Magyarországon - A HHMM egy Tényfeltáró Filmje Dr. Monostory Attilával (youtube.com)
Monostory Attila (Nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, a De Jure Liga alelnöke, a Magyar Nemzeti és Polgári Jogvédő Szolgálat (MNPJSZ) alelnöke)
A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen! (youtube.com)
a Fideszes orbánmaffiát megbuktatott I. kerületi Tényfeltáró, Hajdu Attila, akit leleplezéseiért pszichiátriára zártak!Hajdu Attila Tényfeltáró: Fidesz-bűntettek, Pszichiátriai kényszer-gyógykezelés! (echelon8.org)
A Hírháttér multimédia, oknyomozó,tényfeltáró, emberjogvédő szervezetének tudomására jutott HAJDÚ ATTILA, egykori GAMESZ alkalmazott politikai üldöztetése, mely' az ELSŐ KERÜLETI FIDESZES VÁROSVEZETÉS által PSZICHIÁTRIAI gyógykezelésbe torkollott, a KÖZÉRDEKŰ BEJELENTŐ, egyúttal FELJELENTŐ teljes életterének felszámolását vonta maga után....
FELJELENTÉS!: Orbán Viktor bérgyilkosai!FELJELENTÉS!: Orbán Viktor bérgyilkosai! (echelon8.org)
A Soós József Úr FELJELENTÉSÉT A HÍRHÁTTÉR ismételt FELJELENTÉSKÉNT, az alábbi bevezetővel újra elküldte az összes budapesti rendőrkapitányságnak, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak, médiumoknak, diplomáciai szervezeteknek stb.
Morvai Krisztina pártember és bűnpártolás pártpolitikai gyilkosságra irányuló előkészület Hajdu Attila Tényfeltáró Hős ellen!FELJELENTÉS!: Morvai Krisztina és emberölésre irányuló előkészület Hajdu Attila Tényfeltáró Hős ellen! (echelon8.org)
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ismételten Felszólítja Morvai Krisztinát, a Jobbik párt emberét a következő politikai gyilkosságra irányuló előkészület és állampolitikai és titkosszolgálati pszichiátriai bűnszervezeti bűnügy (A Hajdu Attila Tényfeltáró Hős elleni pártpolitikai bűnszervezeti maffiaügy) nyilvános megbuktatására, melyet szintén - mint az eddigi összes eltussolt állampolitikai bánszervezeti pszichiátriai maffiaügyet - fegyházkészen, leleplezve kapott!
Pszichiáterek ölték meg a 21 éves fiátPszichiáterek ölték meg a 21 éves fiát (youtube.com)
Nyilatkozik Dóra Árpádné (Az az asszony, akinek mindössze 21 éves fiát egy nap alatt halálra mérgezték a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet pszichiátriáján) Interjú: Molnár F. Árpád
A pszichiátria rémuralma - konkrét esetek - részlet 3.A pszichiátria rémuralma - konkrét esetek - részlet 3. (youtube.com)
Visszaélések a pszichiátriábanVisszaélések a pszichiátriában (magyarszemle.hu)
Moszkva pszichiátriai visszaéléseinek hatása a magyar igazságszolgáltatásban. A LEGUTÓBBI PSZICHIÁTRIAI VILÁGKONGRESSZUSON (1985.- a szerk.), amelyet Bécsben tartottak, Moszkva képviselői nem vettek részt. így védekeztek a sokszoros elmarasztalás ellen. Erről a kérdésről korábban is és későbben is sokat vitáztak. Az érvelések közül mi itthon elenyészően keveset hallhattunk vagy olvashattunk. Ennek oka nem az érdeklődés hiánya, hanem egyszerűen az, hogy Moszkva iparkodik gyarmatbirodalmában megakadályozni a módszereit ért bírálatok megismerését.
Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden?Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra (allambunozes.blog)
Mint ismeretes, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gyilkossági botránya Körmenden került végrehajtásra, amikor 1998 április 1-én megölték a 11 éves H. Zsófiát. A gyilkossággal a körmendi Tánczos Gábort gyanúsították meg, akit hazugságokkal, verésekkel és IMEI-s verőemberrel, valamint orálisan és intravénásan beadott kábítószerekkel kényszerítettek beismerő vallomásra. Az ügyben irdatlan mennyiségű volt a nyilvánvalóvá vált rendőrségi és politikai bűncselekmény.
Feljelentésért elmebeteggé - Akit Orbánéknak (sem) nem sikerült meggyilkolniuk: Mónus ÁronFeljelentésért elmebeteggé - Akit Orbánéknak (sem) nem sikerült meggyilkolniuk (allambunozes.blog)
A hódmezővásárhelyi Mónus Áron matematikust, népszerű és kelendő írót, műfordítót, korábban egyetemi tanárt számos nemzetközi támadás érte a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei lefordítása és kiadása, valamint a Mein Kampf kiadása miatt. Miután Orbán Viktor barátja és országgyűlési képviselő padtársa, a Fideszen belül nem leplezetten talán legfőbb izraelita beszervezettségű Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester elleni feljelentés eredményeképp (ahol a feljelentő Mónus Áron volt) Lázár Jánostól Mónus visszaperelt az állam számára 6,3 millió Ft közpénzt, Lázár János - teljes nemzetközi háttérrel - indítványozta Mónus Áron elmebeteggé nyilvánítását és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését.
Agyára ment a korrupció - Gondnokság alá helyeztetnék az Apostoli Magyar Királyság kormányzójátAgyára ment a korrupció - Gondnokság alá helyeztetnék az "Apostoli Magyar Királyság kormányzóját" (168ora.hu)
Úgy tűnik, nem fér bele a szabad véleménynyilvánításba, ha valaki a hazai korrupció aktív résztvevőinek tekinti a felszámolókat, az ügyészeket és a bírókat, állandó fejfájást okozva ezzel az igazságszolgáltatásnak. Borbély Józsefet - aki magát az "Apostoli Magyar Királyság" kormányzójának tartja - az ügyészség gondnokság alá akarja helyeztetni. Ha ez sikerül, Borbély kellemetlenkedéseivel nem kell többet számolniuk a hivataloknak.
Geréb szerint boszorkányüldözésről van szóGeréb szerint boszorkányüldözésről van szó (index.hu)
"A nyolcvanas évek végén kezdtem el kórházon kívül is kísérni szüléseket, pont, amikor a magyar társadalom minden szinten azzal volt elfoglalva, hogy lebontsa az elnyomó rendszereket. Ezek a perek, a velem szembeni büntetőeljárások valójában arról szólnak, hogy egyre erősebb társadalmi igény lett az otthonszülés, aminek létjogosultságát nem lehetett hirtelen úgy elismerni, hogy előtte évtizedeken át a személyemhez kötött szakmai igazságokat lesöpörte a hálapénzen alapuló orvostársadalom. Ennek a kibékíthetetlen ellentmondásnak a megoldása volt, hogy engem, mint az otthonszülés fekete bárányát, aki nélkül az addigi, veszélyesnek és üldözni valónak kikiáltott otthonszülés biztonságos, szép és jó lesz, erőszakkal félretettek."
EGY ORSZÁG SZABADSÁGA LEMÉRHETŐ A SZÜLÉS SZABADSÁGÁN"Egy ország szabadsága lemérhető a szülés szabadságán" (wmn.hu)
Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász-bábát egy 2003-as és egy 2007-es tragikus otthonszülési eset kapcsán ítélték két év börtönbüntetésre jogerősen, valamint tíz évre eltiltották a szülésznői foglalkozás gyakorlásától. Egyik esetben foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés-, a másikban pedig foglalkozás körében elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó gondatlan veszélyeztetés miatt ítélték el.
Handó Tünde, a hazai igazságszolgáltatás nagyasszonyaHandó Tünde, a hazai igazságszolgáltatás nagyasszonya (kolozsvaros.com)
A mai nappal megszűnt Fazekas Sándornak, a Fővárosi Törvényszék elnökének megbízatása. Noha pályázott az elnöki posztra - ráadásul egyedüliként - ez mégsem számított. És ugyan Fazekas a Bírói Tanács 75%-os támogatását élvezte, Handó Tünde másképp döntött és érvénytelenítette pályázatát. Az eset messze nem egyedülálló, ez is csak egy lépés a sakktáblán, ahol a bíróságok függetlenségének mattolása a cél. Handó ugyanis rendre hoz olyan döntéseket saját hatáskörben, melyek nem élvezik semmilyen szakmai testület, vagy tanács támogatását. A cél egyértelmű, a hazai bíróságoknak, a korrupció és törvénysértések utolsó fékének és ellensúlyának abszolút kormányközeli kezekbe adása.


Pokoli szegénység Budapesten: ilyen borzalmas körülmények között élnek emberek a fővárosban - fotók
2018.01.11 blikk.hu

A budapesti hajléktalanokról készített képriportot az MTI. Fenti galériánkban megnézhetik a fotókat, melyek a fővárosi hajléktalanok borzalmas életkörülményeit követik nyomon. Pad, park, villamosmegálló, elhagyott hídmesteri lakás, vagy épp trafóház - ilyen helyeken élnek a fedél nélküliek Budapesten.

Pokoli szegénység Budapesten: ilyen borzalmas körülmények között élnek emberek a fővárosban

Hozzászólás: Ez egy sokkal összetettebb probléma, mint ahogy egyesek vélik.
Nehéz onnan a kiút, ahol ők vannak, és sokan már bele is törődtek a sorsukba. Megfelelő egzisztenciájú emberek sokasága is van úgy, hogy a hajléktalanságnál sokkal kisebb krízisben is lemond a megoldásról, és beletörődik a sorsába. Sok nem hajléktalan sem tud változtatni, és nem tudja letenni a cigit, a poharat, nem hagy fel a játékszenvedélyével, és sok más egyébbel sem törődik. Akkor miért változtatna a hajléktalan? Írják alább, hogy alhatna, fürödhetne, öltözködhetne és moshatna a segélyközpontokban... És? Ez min változtatna? Ugyanúgy hajléktalan maradna, ráadásul nem a maga ura lenne, hanem alkalmazkodnia kéne mindenhez. Semmi sem maradna már neki. Már a szabadsága sem.
Azzal pedig, hogy ezeket a fenti lehetőségeket kínálják nekik, azzal --érzésem szerint-- nem is a hajléktalanok sorsát akarják javítani, hanem a sajátjukat. Értem ezalatt azt, hogy az emberek 99%-a viszolyog a mocskos, büdös, ápolatlan kinézetük miatt, de mindjárt jobb lenne nekik, ha nem kéne a köztereken, villamosokon az ilyenek mellett közlekedni. ... DE! Ettől még a hajléktalan hajléktalan maradna!
Gondoljon csak bele mindenki, hogy milyen lenne az, ha neki nem is ilyen helyeken, hanem csak egy-egy barátjánál, szomszédjánál, munkatársánál vagy máshol, de mégis éveken át, minden nap másnál kéne aludni, megint másnál mosni, a harmadiknál fürödni, a negyediknél meg étkezni... Napközben meg az utcán bolyongani.
Nehéz helyzet ez. Nehéz a megoldás.

Lakatos Pál: Fölösleges viták helyett csak megjegyzem, ezt a fotósorozatot Budapest szegényeiről a kormányellenséggel egyáltalán nem vádolható Magyar Távirati Iroda (MTI) fotósa készítette. Mottóként, talán kissé keserűen, Szophoklész Antigonéját hívom segítségül: "Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb." (Lakatos Pál)
Meg az Emberi Jogok Nyilatkozatát, amely szerint minden embernek joga van ahhoz, hogy fedél legyen a feje felett és naponta jusson neki egy tál meleg étel.

Kapcsolódó:
Megszűnt a szegénység Magyarországon, ezért tudunk segíteni más országokonMegszűnt a szegénység Magyarországon, ezért tudunk segíteni más országokon (zarojel.hu)
Bombaként robbant Balog Zoltán kijelentése, miszerint "Magyarország abban a helyzetben van, hogy segíteni tud". Magyarország végre gazdaságilag és emberileg is abban a helyzetben van, hogy segíteni tud - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Tolentinóból az MTI-nek azzal kapcsolatban, hogy az olaszországi városban felavatták a Magyarország segítségével helyreállított templomot.
A legújabb hungarikum: kilátót építettek buszmegálló helyett, mert csak arra lehetett pályázniA legújabb hungarikum: kilátót építettek buszmegálló helyett, mert csak arra lehetett pályázni (24.hu)
Mintha magasles volna, úgy néz ki a nyugotszenterzsébeti buszmegálló. Tetején korlát is van, nehogy leessen valaki - tudósított szerdán az RTL Klub Híradója. A baranyai település lakói új buszmegálló szerettek volna, de arra nem volt pályázat, így az önkormányzat egy kilátót építtetett, amire kaptak állami támogatást. A csatornának az egyik helyi képviselő arról beszélt, a helyiek érdekében készült az épület. Sok óvodásunk, iskolásunk van, és a falu elejéről gyalog jöttek fel ide télen. Szegények mire felértek, a lábuk elázott. Így meg tudtuk oldani, ott helyben fel tudnak szállni a buszra.
Uniós pénzből építenek sörfőzdét Matolcsy Ádám haverjaiUniós pénzből építenek sörfőzdét Matolcsy Ádám haverjai (444.hu)
A Magyar Narancs ír arról, hogy 2017 elején bejegyeztek egy Hübris Projekt Kft. nevű céget, amely most ősszel 350 millió forintos uniós támogatást nyert el sörfőző üzemek berendezésére. A pályázati szöveg alapján 2000 literes kapacitású sörfőzde létesülhet majd, várhatóan valahol a Balaton környékén. A Hübris papíron az F Trans Kft. tulajdonában van, amely Farkas Tímea szüleinek érdekeltsége. Farkas Tímea a lap szerint több szálon kötődik Matolcsy Ádám, az Origo tulajdonosa (és a jegybankelnök fia) valamint a VS-t alapító Száraz Istvához és köreikhez.
A rendszer berendezkedett: 203 (203!!!!) cége van Mészáros LőrincnekA rendszer berendezkedett: 203 (203!!!!) cége van Mészáros Lőrincnek (444.hu)
2010-ben, amikor Orbán Viktor hatalomra került, Mészáros Lőrincnek két cége volt. Tíz hónappal ezelőtt 104 cége volt. Most pedig már 203 cége van a Heti Válasz legfrissebb összesítése szerint. Arról, hogy egy ekkora birodalmat hogyan lehet irányítani, az Index írt tavaly (egy tizenegy fős szupercsapat segítségével), ezen kívül még annyi jutott eszünkbe, hogy a rendszer berendezkedett.
Vona Gábor üzeni az ÁSZ-nak és Orbánnak: Nem fizetünk önkéntVona Gábor üzeni az ÁSZ-nak és Orbánnak: "Nem fizetünk önként" (hvg.hu)
Jöjjön, aminek jönnie kell - üzente Vona Gábor pártelnök keddi sajtótájékoztatóján, amelyen pártja jogerőssé vált büntetéséről beszélt. Míg Volner János, a Jobbik frakcióvezetője hétfőn arról beszél, még nem tudják, hogyan és miből fizetik be a az Állami Számvevőszék által kiszabott, 331 milliós büntetést, a párt elnöke, Vona Gábor az elnökségi ülés után bejelentette: önként nem fizetnek. "Jöjjön, aminek jönnie kell." Azt pontosan tudni, minek kell jönnie. A következő lépés ugyanis az inkasszó, amit majd az adóhivatal (NAV) vet ki a Jobbik számlájára. Az Állami Számvevőszék az elmúlt időszakban sorra büntette az ellenzéki pártokat, többen közölték, nem fizetnek.
Fizetés helyett fenyeget a DK: bíróság elé állítanák az Állami Számvevőszék elnökétFizetés helyett fenyeget a DK: bíróság elé állítanák az Állami Számvevőszék elnökét (polgarportal.hu)
A Demokratikus Koalíció (DK) nem fizeti be azt a 16 millió forintos bírságot, amit az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tiltott párfinanszírozás miatt vetett ki rájuk - közölte a DK ügyvezető alelnöke. Molnár Csaba hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy az ÁSZ szerint a piaci ár alatt bérlik az irodáikat, de a hozzájuk eljuttatott határozatból még az sem derül ki, hogy pontosan melyik irodákról van szó. A kampányfőnök úgy fogalmazott: az Állami Számvevőszék 2017 végére bebizonyította, hogy a Fidesz politikai megrendelésére dolgozik, mert egymás után bünteti milliókra az ellenzéki pártokat. A választás előtt néhány hónappal el akarják venni az ellenzéknek járó állami támogatás egy jelentős részét.
Vona Gábor: Vagy én kerülök börtönbe, vagy Orbán ViktorVona Gábor: Vagy én kerülök börtönbe, vagy Orbán Viktor (444.hu)
Nem fogja kifizetni önként a Jobbik az Állami Számvevőszék gigabírságát - közölte a mai elnökségi ülésen született döntést Vona Gábor. A Jobbik elnöke az mno.hu szerint úgy fogalmazott: "jöjjön, aminek jönnie kell". Vona azt állítja, Orbán Viktor áll az egész ÁSZ-büntetés mögött. Azt sem tartotta elképzelhetetlennek, hogy az eljárás vége az lesz, hogy a Jobbik vezetői börtönbe kerülnek. A 2018-as választások tétjét úgy egyszerűsítette le, hogy vagy Orbán Viktor kerül börtönbe, vagy Vona Gábor.
A fideszesek is azt akarják, vitázzon OrbánA fideszesek is azt akarják, vitázzon Orbán (hvg.hu)
Miközben toronymagasan vezeti a közvélemény-kutatásokat a Fidesz, a választók tévévitát akarnak, függetlenül attól, hogy melyik pártot támogatják. A kutatók rákérdeztek, hogy mennyire tartják fontosnak egy miniszterelnök-jelölti vita megtartását, miközben erre a 2006-os Gyurcsány-Orbán-vita óta nem volt példa. A megkérdezettek 46 százaléka mondta azt, hogy nagyon fontos vagy fontos lenne, hogy az egyes pártok jelöltjei szemtől szembe ütköztessék az érveiket. 25 százalék közömbös, míg 21 százalék szerint nincs szükség vitára.
Leállhat az ország: Gigasztrájkot terveznek az ápolónők, a közalkalmazottak és a buszsofőrök isLeállhat az ország: Gigasztrájkot terveznek az ápolónők, a közalkalmazottak és a buszsofőrök is (nyugatifeny.hu)
Három szakma dolgozói is sztrájkba lépnek még az áprilisi választások előtt - hívja fel a figyelmet a 168 Óra. A közszféra dolgozói január 12-én és 15-én is sztrájkolni fognak. A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete azt is belengette: ha a kétnapos munkabeszüntetés nem hoz eredményt, akkor februárban három, márciusban már négy napot sztrájkolnak a köztisztviselők - mindaddig, amíg követeléseiket a kormány figyelembe nem veszi. Az akcióra minden okuk meg is van: az ágazatban akad, akinek 10 éve nem emelkedett a fizetése.
A hazugság, ami egyben tartja ezt az országotA hazugság, ami egyben tartja ezt az országot (444.hu)
Az elmúlt nyolc évben a magyar politikában sorra dőltek meg olyan tabuk, amelyek korábban érinthetetlennek tűntek. Láttuk, ahogy a magyar miniszterelnök nyíltan kiáll a rasszista erőszak mellett; ahogy a Fidesz egykori második embere, akinek korábban a nevét sem merték kimondani, éjjelente óriásplakátokra fújja fel festékszóróval, hogy Orbán egy g..i; ahogy a kormány érdekében fellépő kopaszok megakadályoznak egy népszavazást, az állam pedig nem tesz semmit; ahogy az őket korábban rasszistázó politikai szereplők utcára vonulnak a Jobbik és a demokrácia védelmében; és ahogy a legnagyobb baloldali erő miniszterelnök-jelöltje nyíltan beszél a pártját irányító fideszes ügynökökről.
De ezeken kívül is sok olyan hír volt, amit elsőre nem akartunk elhinni, és amikor kiderült, hogy valóság, csak néztünk maguk elé.

Merre tovább ATV? - avagy kormánybulvár lesz a javából

A Hit Gyülekezetének elemi érdeke, hogy jóban legyen a kormánypárttal.

Merre tovább ATV? - avagy kormánybulvár lesz a javából

Valamikor, - úgy tavaly késő ősz tájékán -, Németh Sándor a Hit Gyülekezete vézére és az ATV tulajdonosa napi rendszerességgel és hetekig együtt ebédelgetett, uzsonázgatott stb. Andy Vajna nemzeti hősünkkel és Habony Árpád címzetes koronaőrünkkel. Mint ismeretes utóbbi kettő birtokolja a kormány médiájának java részét. (A maradékon Mészáros Lőrinc osztozik saját magával, de az egy másik történet.) Nos úgy tűnik az édeshármas közös táplálkozás meghozta a gyümölcsét. Megszületett napjainkra a kormány legújabb média zászlóshajója az ATV. Egyre másra érkeznek a csatornához a vérkormánypárti sajtósok, tévések, (Kárász Róbert, Hajdú Péter stb.) média guruk. Ezzel egyidőben húznak el az egykor agrárcsatornának indult televízió ellenzéki vagy éppen elvtelen csupán jó anyagiakat hajszoló riporterei, tudósítói és más egyéb sajtómunkások. Az ATV még egy kicsit próbálja eladni magát független médiumnak de csupán a néző, - az ellenzéki néző beetetése miatt -, aztán majd szépen, csendb en százs zázalékos kormánypárti csatornává válik. Érdekes ez az átrendeződés és még nincs vége...

A regnáló kormány amúgy jelentősen kedvezett a Németh Sándor féle Hitgyülinek azzal, hogy felvették a kiemelt egyházak közé, így mára a sokáig üldözendő Hit Gyülekezete évi 269 millió forint normatív támogatást kap az államtól...

Lesz ami lesz az ATV-ből abban szerintem megegyezhetünk, hogy ami napjainkban a tévécsatornákon, - bármelyiken -, jön az döntő részben szemét, agymosás, kábítás, reklám, hamis információ.

via facebook.com/jadranovic

Teo Fiser: A devizás cunami után itt a második cunamihullám!!

FELHÍVNÁM A KÚRIÁT, HOGY KÉSZÜLJÖN AZ UJABB VISSZAMENŐLEGES JOGEGYSÉGI HATÁROZATRA (ami ugyebár nem jogszabály, nem rendelet, hanem csak egy PARANCS A BÍRÓKNAK!)
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A JOGÁLLAM!!

Esetek százait tudnám felsorolni a faktoráló cégek etikátlan, jogellenes magatartása végett. A bankok ezerszámra adták át kisértékű hiteltartozásaikat a faktorcégeknek, akik futószalagon állítják elő a fizetési meghagyásokat, aminek kb a 70 % a végrehajtásba megy át, ellentmondás hiányában, és az adósok tovább süllyednek a mocsárban.
Sok olyan ismerősöm van, akinek 100 e Ft os hitelkártya tartozása 6-8 éve 40-60% os késedelmi kamattal ketyeg, (igy a követelés most 2 milliónál tart) amire a faktorcégnek SEMMI JOGALAPJA NINCS!!! (Facebook)


Magyar lakópark reklám Izraelben

Ha ráébredtél miről van szó, nyugodtan csomagolhatsz is.

Magyar lakópark reklám Izraelben

Olyan magas szintű kiszivárogtatás történt meg a Deep State berkein belül és a fejünk felett háttérben zajló folyamatról, mely felülmúlja a Wikileaks kezdeti időszakát is! - közli az Infowars.
Mindannyian érezzük, hogy valami nagyon durva és mély harc folyik Washington D.C.-ben a hatalom berkein belül és a háttérhatalom között. Nem véletlen az állandó 'hadviselés' az elnök ellen és a folyamatos háborús retorika Észak-Korea, Irán, Oroszország ellen....

Felső szintű hírszerzési forrás, akit QAnon néven ismerünk korábban is olyan dokumentumokat adott át, melyek alapján a FBI újra kellett indítsa a vizsgálatot Hillary Clinton email-bitránya és a Clinton Alapítvány ügyében...
QAnon segítette információkhoz a Képviselőház Hírszerzési Bizottságát Fusion GBS bank adatokkal, hogy kiderüljön kik állhatnak valójában az Trump-ellenes dossziék mögött.
Rengeteg titkosított dokumentumot találtak Weiner laptopján is...
A videóban lévő interjúban szó van egy olyan folyamatról, mely a mélyben zajlik és része kétségtelenül Trump, aki egy bábu az egész folyamatban, de említik Elon Musk legújabb terveit: A Space X titkos kísérletről, mely valójában az amerikai hadviselés programja....
Említi az Obama alapítvány ügyeit és egy híres Jack F. Matlock Jr.-t aki a szovjet ügyek legnagyobb szakértője volt a hidegháború idején....és leírta, mi zajlik a háttérben Oroszország ellen....

Észak-Korea ellen a háború (az interjú szerint) el fog indulni kétségtelenül, ez mind most fog történni 2018-ban vagy úgy, hogy Phenjan EMP fegyvert vet be, vagy Dél-Korea ellen támadást indít, de az Anonim forrás szerint miközben eszméletlen fegyverkezés van folyamatban, ez itt és most zajlik a szemünk előtt és az emberek ebből semmit nem látnak, maximum a Space X rakéta füstjét....

"Első kézből hadd mondjam el, hogy Elon Musk és Julian Assange egy csapatban vannak és ez is része a harcnak."
32. percnél kerül szóba: "És mi van Soros-sal?"

Természetesen mindig hozzáteszem az Infowars esetében is, hogy fenntartással és tudatossággal kell kezelni az elhangzottakat, de rendkívül érdekes és valós összefüggések hangzanak el, ha valaki utánanéz. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Kapcsolódó:
Az orosz hadsereg 13 robotgépet pusztított el, mielőtt támaszpontjait megtámadták volnaAz orosz hadsereg 13 robotgépet pusztított el, mielőtt támaszpontjait megtámadták volna (lovasistvan.hu)
Az orosz haderők hatalmas robotgép támadást vertek vissza szíriai támaszpontjaikról. Moszkva szerint a támadást militánsok hajtották végre, akiket "egy technológiailag fejlett állam" segített. A támadást szombaton éjjel indították a szíriai Heimim légitámaszpont ellen, Latakia tartományban. Oda tíz robotgépet indítottak. Három drónt a tartusi haditengerészeti támaszpont ellen. Azokat is elpusztították, mégpedig jó nagy távolságra a támaszpontoktól.
Váratlan fordulat! Magyarország titokban teljesítette Brüsszel legnagyobb követelésétVáratlan fordulat! Magyarország titokban teljesítette Brüsszel legnagyobb követelését (hungaryexpres.com)
Magyarország 1300 menekültet fogadott be tavaly, ezzel elvileg teljesítette a migránsokra vonatkozó brüsszeli kvótakövetelést. Igaz ezeket az embereket nem áthelyezték valahonnan. Nagy részük a déli határnál lévő tranzitzónákból jutott be hazánkba és befogadásuk előtt komoly átvilágításnak vetették alá őket a biztonsági kockázat kizárása érdekében. Altusz Kristóf, a külügyminisztérium helyettes államtitkár egy máltai lapban magyarázta Orbán Viktornak a muzulmán menekültekre vonatkozó kifejezését. Orbán Viktor a Bildnek adott interjújában azt mondta nem menekültekről, hanem muszlim megszállókról van szó.
Óriási botrány: az EU fizetett az embercsempészeknek! Tiltott mesterséges betelepítés zajlik?Óriási botrány: az EU fizetett az embercsempészeknek! Tiltott mesterséges betelepítés zajlik? (avilagtitkai.com)
Egy a neve elhallgatását kérő EU tisztségviselő rántja le a leplet az Unió valódi terveiről. Az Agenda 21 folyik a háttérben, és a kereszténység elpusztítása? Végleg lerántották a tervet az európai unió terveiről? ha ez igaz, márpedig szinte biztos, hogy igaz, mert több bennfentes forrás is megerősítette, akkor az EU nem az, amit az emberek gondolnak róla. A BBC egyik műsora leplezte le, hogy miben mesterkedik valójában az EU.
Orosz összeállítás az Európa szerte bevándorlók által elkövetett erőszakról(Videó!) Orosz összeállítás az Európa szerte bevándorlók által elkövetett erőszakról (napimigrans.info)
Az alábbi videó Németországban és Európa más részein a bevándorlók által elkövetett erőszakos jeleneteket mutatja be. Joggal kérdezhetjük magunktól, vajon ugyanez történne Magyarországon is, ha több százezer bevándorló telepedne le nálunk? Remélhetőleg ezt soha nem fogjuk megtudni.
A pápa köszönetet mondott az Európa iszlamizálásában élen járó országoknak
A pápa köszönetet mondott az Európa iszlamizálásában élen járó országoknak (napimigrans.info)
Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának idén esedékes hetvenedik évfordulójára emlékeztetett Ferenc pápa hétfőn, békét sürgetve a Koreai-félszigeten éppúgy, mint Ukrajnában a Szentszéknél akkreditált diplomatákhoz intézett beszédében. A katolikus egyházfő a nemzetközi politika legidőszerűbb kérdéseit érintette a szentszéki diplomáciai testületettel szokás szerint minden évben Vízkereszt után tartott találkozóján. Ferenc pápa emlékeztetett, hogy 2018-ra esik az első világháború végének 100., valamint az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának 70. évfordulója. Hangsúlyozta, hogy egyes alapvető emberi jogok még most is védelemre szorulnak, közöttük az élethez, az egészséghez, a munkához vagy a szabad vallásgyakorláshoz való jog.
A német gyerektévé kiskorú lány szerelmét propagálja muzulmán menedékkérőkkelA német gyerektévé kiskorú lány szerelmét propagálja muzulmán menedékkérőkkel (lovasistvan.hu)
A közösségi fórumokon nagy a felháborodás, mert a közszolgálati ZDF/ARD tévé KIKA gyerekadója pofátlan módon propagálta immár másodszor a szerelmi kapcsolatot a láthatóan nagykorú, szíriai migránsok és egy kiskorú német lány között. A filmben szereplő szíriai 2016-os beutazásakor 18 évesnek adta meg korát. A tavaly novemberi filmben 17 évesnek nevezik. Miközben jó 25-nek néz ki.
A VALÓS ROMÁN ŐSTÖRTÉNET, AZAZ A VÁNDORLÁSI ELMÉLETA valós "román" őstörténet, azaz a vándorlási elmélet (internetfigyelo)
Ha a románok nem a dákok leszármazottai és nem éltek mindig a mai románia területén, akkor kik ők és honnan származnak? Két kiindulási alapunk van: az egyik a román nyelv maga, a másik pedig az írott források. Román részről a vándorlást elsősorban azért szokás elutasítani, mert látszólag ez a két dolog ellentmond egymásnak: a román nyelv latin eredete nem vitakérdés, hanem tény, a vándorlás kiindulási pontja viszont a balkán görög nyelvű övezetébe mutat. A korábban már említett Jirecek vonal szerint ugyanis a balkánon Illíria, nyugat Moesia és Dacia voltak latin nyelvű provinciák, a többi terület nem. A 12-13. századi román migráció kiindulási pontja viszont a mai Macedónia területe.
MÁTYÁS Király rejtélyes halála a gyilkos terv ÁKA Kubínyi TamásMÁTYÁS Király rejtélyes halála a gyilkos terv (youtube.com)
ÁKA Kubínyi Tamás