Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 14., kedd

2.963 - Frigyesy Ágnes: Személyes gondolataim Orbán Viktornak, akit nagyra becsülök elért eredményei miatt, s akiben bízom, hogy szuperintelligens esze miatt megfontolja, amit egy női lélek ajánl Neki átgondolásra!

Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: kedd, 2009. július 14. 13:44
An: Kutasi József
Betreff: F. Ágnes!-Személyes gondolataim Orbán Viktornak!
Wichtigkeit: Hoch

 

Személyes gondolataim Orbán Viktornak, akit nagyra becsülök elért eredményei miatt, s akiben bízom, hogy szuperintelligens esze miatt megfontolja, amit egy női lélek ajánl Neki átgondolásra!

 

Frigyesy Ágnes: Kedves Viktor "Öcsém"!

 

Engedtessék meg nekem, hogy hazatérve Kökényesdről, átolvasva a 2-300 híranyagot, levelet, jelezzem Önnek szeretetteljes észrevételeimet:

 

1. Olvastam, hogy a Fidesz önálló kormányzásra készül. Ez a legnagyobb jobboldali párt elnökétől helyénvaló kijelentés. De Ön azt is hozzátette mondandójához, hogy semmiképp nem lép koalícióra az MSZP-vel - ezzel teljes mértékben egyetértek -, és a Jobbikkal. Utóbbi kijelentésével nem értek egyet, ugyanis a Jobbikban sok magyar érzelmű fiatal van, aki most éli meg 40-50-60 éves érzelmi elnyomatás után a hovatartozását. (A kommunizmusban ezt az érzést irtották, a liberálisok ma ugyanezt teszik.)

Tegyük fel, a Fidesznek abban igaza van, hogy a Jobbikot balról irányítják. Ebben az esetben is a tagok jelentős része nem balról irányított, hanem őszintén szeretne egy magyarabb világot. De tegyük fel, hogy mégsem irányítják balról Vona Gáborékat. Ebben az esetben az Ön kijelentésének még nagyobb a veszélye, hisz híveinek száma - a párt következetes helytállása miatt - gyarapodni fog. S a Jobbiktól való merev elzárkózás miatt a Fidesz tábora csökkenhet.

2. Az MSZP és a Jobbik-tól való elhatárolódás mellett Ön nem jelentette ki, hogy nem lép koalícióra a liberális szélsőséges pártokkal: a széthulló, de majd főnixként újraéledő SZDSZ-szel, illetve a kommunista-liberális MDF-fel. Vagyis Ön nem határolódott el a liberális erőktől, akik erkölcseiben, kultúrában, szellemiségben, nemzeti érzületben tették és teszik tönkre Hazánkat és népünket, együtt a kommunistákkal. Arra a pillanatra várok, amikor ezt a kijelentést Ön a magyarság érdekében - mindenféle nyomásgyakorlás ellenére -megteszi!!! Ebben az esetben nőni fog a Fidesz tábora.

3. A Fidesznek továbbra is sürgetnie kellene az előrehozott választásokat. Most mintha ez a legerősebb jobboldali pártnak nem lenne célja. Pedig ez nem a jobboldal érdekeit szolgálja, ui. minél inkább húzódik az idő, a kommunisták némi látványos fordulattal, az utolsó pillanatban pénzosztással „megszédítik” majd a népet!!! S nemhogy a kétharmad, de még az 50 %-os győzelem sem lesz meg! Adja Isten, hogy ne legyen igazam!

Kedves Viktor, mindezeket a gondolataimat belső meggyőződésből, hittel és szívvel írtam. Hiszem, hogy az őszinte szó eljut az Ön szívéig is! S remélem a zsidóság nem lobbizik annak érdekében, hogy megfúrják az Ön leendő miniszterelnöki pozícióját, s „gyengébb” képességű  embert emeljenek erre a posztra!

 

Íródott: 2009. július 14-én.

 

Nagyrabecsüléssel köszöntöm Önt:

 

Frigyesy Ágnes

 „A Haza, a szerelem és a gondolataink nem eladók!”    (F.Á.)

(Magyarország volt és leendő miniszterelnökének írt levelemet megküldöm a baráti, egyházi- és politikusi körömnek is!)

A megszólítás közvetlensége annak az embernek szól, akivel egy évben (1963) és egy hónapban (május 3. 31.) születtem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------