Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 15., szerda

2.973 - OntarioiI Egyhaz, Bogár Gyula: Ha Orbánnak nem kell a Jobbik, a magyarságnak nem kell Orbán!

Von: OntarioiI Egyhaz [mailto:nyumaegy@yahoo.com]
Gesendet: kedd, 2009. július 14. 22:15
An: Kutasi József
Betreff: Re: 2.963 - Frigyesy Ágnes: Személyes gondolataim Orbán Viktornak, akit nagyra becsülök elért eredményei miatt, s akiben bízom, hogy szuperintelligens esze miatt megfontolja, amit egy noi lélek ajánl Neki átgondolásra!

 

Tisztelt Kutasi úr!

 

Köszönöm a tájékoztatót, a fontos levelet Orbánnak.

 

Megdöbbentő a kijelentése "Ha lesz olyan kormány, amit én vezetek, abban nem lesz helye sem az MSZP-nek, sem a Jobbiknak" Ha Orbánnak nem kell a Jobbik, a magyarságnak nem kell Orbán. A Jobbik a magyar népből alakúlt mivel a kormányok nem képviselték a magyar népet. Akinek nem kell a Jobbik az nem lehet kormányfő. Jobb lenne, ha Orbán jobban körül nézne az országban s meggyőződne, hogy vannak Jobbikok mint a sunyító Fideszesek, akik hajlandók áldozatokat hozni, dolgozni egy jobb, békésebb Magyarországért. Orbán már volt 4 évig kormányfő, a volt kommunisták kezébe adta az ország vezetését. Mit akar most elérni? Nem a nép, a Jobbiknak kellene-e vezetni az országot?

 

Köszönet és elismerést érdemel, hogy évek óta önzetlenül táájékoztatja a magyarságot az igazsáról, a jobb jövő érdekében. Isten Áldja és vezérelje továbbra is a magyar mentő küzdelmében.

 

Honfitársi tisztelettel: Bogár Gyula