Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 8., péntek

4.237 - Dobos Attila Nemzetőr > Ébredj Magyarország és légy résen! Mert tavasszal ismét az urnák elé járul az ország és eljön az igazság órája.

Hogy ki a demokrata, azt én mondom meg!

Mint ahogy kutyából nem lesz szalonna, ugyanúgy diktátorból sem lesz demokrata. Sohasem. Legalábbis erről tanúskodik miniszterelnökünk minap tett kijelentése. Nemes gesztusként tálalva azt, ami egyébként kutyakötelessége lenne - nevezetesen azt, hogy még a választások előtt betekintést enged az ország pénzügyeibe a politikai pártoknak - kivéve a Jobbikot.

Jól tetszettek hallani: kivéve a Jobbikot! Mert az "nem demokratikus párt". Szerinte.

Ej-ha, micsoda antidemokratikus viselkedés ez egy magát demokratának tartó kormányfőtől! Megvonni a betekintési jogot egy alkotmányosan működő párttól? Ráadásul olyan dolgokba való betekintési jogot, melyeknek eleve nyilvánosaknak kellene lenniük!

Nagyon is az ország népére tartozik, hogy hogy állnak Magyarország pénzügyei - vagy nem?! Mi ugyanis még nem felejtettük el, hogy hogyan került elődje - eltitkolva az ország valós helyzetét - választási csalással hatalomra.

Szóval - a kiválasztott pártoknak megmutatja, a nem kiválasztottaknak meg nem! Pedig van még egy pár választásra készülő párt itt Magyarországon... Hogy ne ígérgessenek összevissza, mint ahogy az ő Gyurcsányuk tette. Félti ezt az országot, mert jó ember ő... Milyen kár, hogy erről a halott libatenyésztők már nem tudnak nyilatkozni...

A demokrata. Majd ő megmondja, hogy ki a demokrata! Mint Hermann Göring a Harmadik Birodalomban ("Hogy ki a zsidó, azt én mondom meg!"). De hát mit várunk egy olyan párt szolgájától, amely évtizedekig élet-halál ura volt ebben az országban és képtelen felfogni, hogy ma már csak egy a többi közül.

Szereptévesztésben van ez a jóember - aki demokráciáról oktat minket, miközben maga is antidemokratikus módon került uralomra. Nem választotta meg őt ugyanis az égvilágon senki. Maga Gyurcsány tolta őt strómanként a helyére, amikor már forró volt körülötte a talaj.

A Jobbik kirekesztése több, mint gyanús. Az embernek lassan az az érzése kezd kialakulni, hogy itt már megint valami mutyi készül a hatalom elvesztésétől rettegő pártok között.

Jön a Jobbik! Jön a Jobbik! - kongatják a vészharangot és mintha egy bűnszövetkezet alakuló ülésére hívnák a hatalom megtartásában érdekelt pártokat. A napirend az ország katasztrofális helyzetének eltitkolása - melyért ugyanis az egész parlament felelős. Eddig még összezártak. Sikerült eltitkolniuk, hogy milyen feltételekkel sózták ránk a visszafizethetetlen IMF adósságot, melyben - unokáink életével együtt - elzálogosították az egész országot. Igen - a Parlamenttől a Szentkoronáig, cakk-pakk. Ennek sohasem szabad kiderülnie!!

Nahát ezért nem hívták oda meg a Jobbikot.

Ébredj Magyarország és légy résen! Mert tavasszal ismét az urnák elé járul az ország és eljön az igazság órája.
Hacsak megint el nem csalják a választásokat...

Dobos Attila
Nemzetőr