Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 20., szerda

4.371 - Magyarok Szövetsége, szerda, 2010. január 20.

Magyarok Szövetsége, szerda, 2010. január 20.

 

Pénzintézetünk szervező csapata nevében azzal a felhívással fordulok a Magyarok Szövetsége tagjaihoz, hogy az elnevezésre vonatkozóan segítsenek értékes javaslataikkal. A felhívás megjelenésétől számított egy héten belül fogadunk el javaslatokat, ezt követően az általunk legjobbnak ítélt javaslatokat szavazásra tesszük föl.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/felhivas-0

A Kárpát-medence és a világ magyar közösségei idén februárban is összefognak, hogy több mint egy napon át tartó közös felolvasással megidézzék Wass Albert hagyatékát. Idén először más szellemóriásainkat is segítségül hívunk, tehát a magyar irodalom egészéből kívánunk meríteni.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/epito-ero-wass-albert-szavaibol

A Magyarok Szövetsége Kiskőrösi Csoportja szervezésében Sendula Ferenc és Vesztergám Miklós a Szent Korona tan és az új Alkotmány szükségességéről beszél 2010. január 22-én 18 órakor.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lelekepito-sorozat

A „magányos farkasok" sehol sem boldogulnak igazán. Vagy mégis???

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/loszerszamok-csak-rokonoknak-ismerosoeknek

Megyegyűlés volt fergeteg havának 14. napján, Kaposváron. Az Új év tiszteletére a somogyi betyárok ismét összejöttek, s megyegyűlést tartának a fent említésre került időben. No, nem kell megijedni, somogyi betyárok alatt nem haramiák értendők, hanem a Magyarok Szövetsége somogyi szervezetének tagjai.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/oesszegyultek-somogyi-%E2%80%9Ebetyarok%E2%80%9D