Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 3., szerda

4.536 - Orbán Viktor országértékelő beszédét 2010. február 5-én 15 órától élőben közvetítjük a Millenáris Parkból.

Von: Apu Lengyel
Gesendet:szerda, 2010. február 03. 17:45
An: Kutasi József

Betreff: 2010. február -05 OV évértékelő 15:00

 

Orbán Viktor országértékelő beszéde a hírTV-n

2010. február -03 14:01
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=307267


Orbán Viktor országértékelő beszédét 2010. február 5-én 15 órától élőben közvetítjük a Millenáris Parkból.

 A műsort pénteken 23 órától és szombaton 20 órától megismételjük.
(hírTV)

Kedves HírTv és EchoTv Szerkesztőség!

Más törvényesen működő demokratikus ÚJ politikai erő miért nem fér el az Önök képernyőjén?
Csak nem behajoltak volt párt alelnökök élőben alvó pálfordulójának? Mitől ez a hasmánt öncenzúra?

Tiltott szó a Jobbik, a Magyar Gárda, a Magyarok Szövetsége, hogy a Kisgazdák ébredéséről meg ne felejtkezzem, vagy például szót sem ejtenek a Magyarok Világszövetségéről? Mert a december ötödikén az Alkotmány utcában történtekről még háttérképet sem közöltek.

Hol élnek Önök, kedves HírTv-s és EchoTv-s műsorszerkesztő hölgyek és urak? Miféle fortélyos félelmek munkálnak a köreikben?
Miért nem látják be, hogy a magyar nézőknek van egy egyre gyarapodó rétege, akik ezt a magatartásformát nem veszik szívesen?
Szajkózzák a földi sugárzású kanálisok hazugságait az említett szervezetekkel kapcsolatban, miközben pártként egyedül a fidesz jeleníthető meg műsoraikban.

Nos, ez nem működik. Ez nem így indult! Csak próbáljanak emlékezni! Rengeteg ismerősöm a szájától vonta meg a falatot azért, hogy a helyi kábel tv-n előfizessen azért, hogy az Önök műsorait láthassa. Nem szégyenkeznek kicsit sem azért, hogy ezek az emberek tömegesen adják vissza az ilyen kábel-előfizetéseket? Még beleférne a máról holnapra bukdácsoló családi költségvetésbe, de nem hajlandók tovább tűrni ezt az egyoldalúvá vált műsorszerkezetet és hangvételt.

Vegyék végre tudomásul, nem csupán a fidesz bír hírértékkel. Ők nem istenek, csupán érettünk eltartottak, akár a többi elitnek hazudott társadalmi csekélység, egy olyan vezetővel az élükön, aki 2006. október 23-dikán megfutamodott. Pedig közel félmillió ember várta tőle az egyetlen lehetséges szót, amit megígért: Utánam!

A többi politikai mutatványosról szót sem érdemes ejteni! De még azok is nagyobb teret kapnak az Önök műsoraiban, mint a valódi nemzeti gondokkal foglalkozó erők.
Ez nem tartható állapot, mert az emberek el fognak fordulni a maradék nemzetinek mondott, vagy gondolt hírforrásoktól is. Az pedig senkinek nem tesz jót.

Lengyel Károly