Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 5., péntek

4.547 - Kurultaj és Magyarok Országos Gyűlése

Kurultaj és Magyarok Országos Gyűlése

A Magyarok Szövetsége testvér rendezvénynek tekinti a 2010-es Kurultajt, készen arra, hogy segítő kezet nyújtson a szervezőknek.

2010. február 2-án Benis Miklós felkereste Bíró András Zsoltot Győrben tartott előadásán. Felvetődött az idei Kurultaj és a Magyarok Országos Gyűlése társrendezvény kérdése. Mindketten részt vettek a 2008-as magyarországi Kurultaj szervezésében, amelynek szellemisége indította útjára a Magyarok Szövetsége mozgalom szervezőit. Benis Miklós a 2009-es Magyarok Országos Gyűlésének egyik főszervezője. 2010-ben a Kurultaj szervezését Bíró András Zsolt irányítja, Benis Miklós pedig a Magyarok Országos Gyűlésének szervezését segíti.

Mindkét rendezvény kiemelt jelentőséggel bír a magyar nemzet életében:

- A 2010-es Kurultaj jó alkalmat teremt nemzeti önbizalmunk helyreállítására és a testvérnépekkel való kapcsolat mélyítésére.
- A Magyarok Országos Gyűlése segít megszervezni a jövőbe tartó magyarságot. A Magyarok Szövetsége az alkotmányos rend helyreállítása érdekében, a történeti alkotmányunk jogfolytonosságát kimondó alaptörvény tervezetet fogalmazott meg. Felsőházi Szövetség megszervezésével a Magyarok Szövetsége képviseleti lehetőséget kíván teremteni a magyar Országgyűlésben, a jelentősebb magyarországi társadalmi csoportok mellett a Kárpát-medencében élő magyarságnak, a világ más tájain élő magyarok és a testvérnépek képviselőinek.

A Magyarok Szövetsége testvérrendezvénynek tekinti a 2010-es Kurultajt, készen arra, hogy segítő kezet nyújtson a szervezőknek.

Magyarok Szövetsége

www.kurultaj.com