Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 7., vasárnap

4.576 - Jobbik 2010 > Nyílt levél Morvai Krisztinához!

Von: Jobbik 2010
Gesendet: vasárnap, 2010. február 07. 19:27
An: Kutasi József

Betreff: Jobbik 2010

 

Nyílt levél Morvai Krisztinához!

 

Mégis mit képzel magáról ez a Morvai Krisztina? Én megmondtam már tavaly is, hogy a zsidók ügynöke ő közöttünk. Azzal, hogy elindítják Budaházyt jelöltnek, elhiteltelenítik a Jobbikot. Mert hogyan törölnénk el ezek után a mentelmi jogot, hogy mi magunk is kihasználjuk. Morvai áruló, hazug terveit pedig Vona Gáborék is támogatják.

 

Ne értsetek félre, én is szeretném, ha Budaházy Gyuri szabad lenne megint, de nem így. Mert gondoljatok bele, ha ezt megcsináljuk, akkor minden cigány bűnözőt így fognak kihozni a börtönből. Itt Borsodban már hallani, hogy erre készülnek. És mennyien vannak, össze is fogják szedni az ajánlószelvényeket nekik. Ezt akarjuk?

 

Az igazság nálunk van! Nem lehet a hazugságot hazugsággal legyőzni! Nem szabad országunk sorsát egy emberért föláldozni! Nekünk egy dolog kell, hogy a szemünk elött lebegjen, méghozzá az, hogy meg kell nyernünk a válaztásokat, és kisöpörni országunkból a politikusbűnözőket! Nem szabad egy ember szörnyű sorsa miatt letérnünk az úrtól, melyet Isten rendelt el nekünk! Ez tipikusan az ördög cselszövése!

 

Morvai Krisztina! Most nem arra van szükség, hogy ön legyen az előtérben! Nem arra van szükség, hogy mindenki magát dicsérje! Krisztina! Ne kalandorkodjál! Állj be közénk! Legyél egy, közülünk!

 

Jobbikosok! Ha ezt hagyjuk megtenni, elvesztünk!

 

Szebb jövőt!