Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 11., csütörtök

4.609 - Dr. Papp Lajos szívsebész professzor beszéde Kunszentmiklóson > Magyarok Szövetsége > 2010. február 11.

Hol van Nicaragua? - Böjte Csaba írása Ajánlom e gondolatokat egy barátomnak, aki sok pofont kapott mostanában, s azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pánikba esett, menekülne bárhova, ki ebből a romlott világból. Ahogy ő mondja, Nicaraguába. Megvilágosodni bárhol lehet!

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/hol-van-nicaragua-boejte-csaba-irasa

Dr. Papp Lajos szívsebész professzor beszéde Kunszentmiklóson Szeretetben Testvéreim, Magyarok! Összefogás. Kivel? Kikkel? Ki ellenében? De kivel fogjon össze a magyar? Kik vagyunk, honnét jöttünk? Vajon ide sodort a szél valahonnét Ázsia belső területeiről, vagy másként van ez? Az összefogás első kérdése: kivel? A válasz egyértelmű: a teremtő Istennel!

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/dr-papp-lajos-szivsebesz-professzor-beszede-kunszentmikloson

Lakossági fórum Kisgyőrben Folytatjuk a korábban elkezdett szellemi munkát. Február 11.-én csütörtökön 18.00 órakor "kihelyezett Lakossági Fórumot tartunk Kisgyőrben". A lakossági fórum vendége: Born Gergely, az előadásának címe: A Kárpát medence szakrális földrajza.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lakossagi-forum-kisgyorben

MEGHÍVÓ - Téltemető és farsangi batyubál

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/meghivo-teltemeto-es-farsangi-batyubal

Jónás Csaba és Boross Ildikó köszöni azoknak az önzetlen segítségét, akiktől tüzelőt, bútorokat és egyéb hasznos holmikat kaptak. Hálából hamarosan SZERT tartanak Székesfehérváron, melyről később tájékoztatnak.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/koeszoenet-0

A Nevelési-Oktatási Tagozat soron következő gyűlése 2010. február 14-én vasárnap de. 10 órakor lesz Csillaghegyen az Attila panzió különtermében (1039 Budapest III. ker. Attila utca 20.).

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/nevelesi-oktatasi-tagozat-soron-koevetkezo-gyulese

A kunszentmiklósi munkaértekezlet a Hírös Indexben Vasárnap Kunszentmiklóson tartotta a Magyarok Szövetsége az idei első küldöttértekezletét, ahol Vukics Ferenc előadása után a hóvihar ellenére megjelent mintegy ezer ember az „alsóházi választások"-ról hallott instrukciókat. Beszámolónk mellett a rendezvény előtti percekben készült interjút olvashatnak a házigazdával Bődi Szabolccsal Kunszentmiklós polgármesterével, a Magyarok Szövetsége alelnökével:

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/kunszentmiklosi-munkaertekezlet-hiroesindexben