Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 12., péntek

4.615 - Tisztelt Orbán Viktor úr. Jelenleg Magyarországon a civilek igen nehéz helyzetben vannak.

Von: Balogh Béla
Gesendet: péntek, 2010. február 12. 08:36
An: Kutasi József

Betreff: Tisztelt Orbán Viktor úr.

 

Tisztelt Orbán Viktor úr.

 

Jelenleg Magyarországon a civilek igen nehéz helyzetben vannak. A választáson való indulás számukra szinte egyenlő a nullával, hiszen nem könnyű 750 darab ajánlószelvényt összegyűjteni, hogy hivatalosan is képviselő jelölté váljanak. A civil jelenlétre nagy szükség lenne a parlamentben, hiszen ez az egészséges demokrácia alapfeltétele.

 

Önök 2.000.000 ajánlószelvény összegyűjtését tervezik pedig 176 képviselő indulásához 800, darabbal számolva összesen 140800 ajánlószelvényre lenne csak szükségük. A kétmillió ajánló szelvény 2.500 képviselő indítására alkalmas. Még ha össze is gyűjtik, akkor is csak 176 képviselőt indíthatnak.

 

Ilyen számú ajánlószelvény tervezése és összegyűjtése azt gondolom, mélyen alá ássák a magam, illetve a választásokon hasonló képen induló független képviselő-jelöltek jogait. Bárkiét, akik tervezik indulásukat. Mindez számomra olybá tűnik, mintha szándékosan elszívnák az emberek elől a levegőt, hogy megfulladjanak. Az önök szándéka alkotmányellenes. Remélhetőleg az emberek is mögé látnak alantas szándékuknak. Abban is bízom, hogy többen az Alkotmány Bírósághoz fognak fordulni, vagy akár kártérítési polgári peres eljárást kezdeményeznek önök ellen.

 

Jelen levelemmel megkeresem az Alkotmány Bíróságot és panaszt teszek az Emberi jogok Bizottságánál is.

 

Érd, 2010. február 12.

 

Tisztelettel:

 

Balogh Béla elnök,
Magyar Nemzetért Mozgalom

magyarnemzetertmozgalom@gmail.com

Tel: +36209160029