Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 12., péntek

4.624 - Hogy milyen igaza van Harmaty Ildikónak!

Von: Dr. Laczó József
Gesendet: péntek, 2010. február 12. 00:11
An: Kutasi József
Betreff:
Harmaty Ildikó

 

Hogy milyen igaza van Harmaty Ildikónak!

 

Mintha magamat hallanám, a belső lázongásaimat, a "jövőféltésemet", melyeknek csak szűkebb környezetem a tanúja, amikor már nem bírom magamban tartani. Már úgy érzem, hogy hálás lehetek Cserhalmi Adélnak (bár továbbra sem tudom ki Ő), hogy bár nem pont a legideálisabb módon, de miatta mégis összehozott Önnel a sors vagy a véletlen, vagy talán valami más, megfoghatatlan gondviselés. Lehet, hogy egyébként soha nem olvashattam volna ezt a levelet.

 

Egyetlen dologban másképp gondolom. Valamikor fiatalabb koromban úgy emlékszem a televízióban (amit egyébként már hét éve nem nézünk, mert szándékosan nincs) volt egy műsor, ami arról a magyar feltalálóról szólt, aki kifejlesztette a vízzel működő autót. Ha jól emlékszem először rálőttek Budapest utcáin, majd később úgy rémlik Ausztráliában meg is ölték vagy ölették az olajérdekeltség köreibe tartozók.

 

Lehet, hogy nem jól emlékszem, kicsi voltam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Magyarország igaz, hogy rengeteg tudóst és találmányt adott és adhatna a világnak, azért ahhoz kicsi, hogy a körülöttünk levő nagyhatalmak és ellenérdekeltségű körök ellen egyedül szembe tudjon szállni.

 

Bár igaza lenne a hölgynek!!!

 

Tisztelettel: Zsuzsanna