Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 14., vasárnap

4.635 - Harsányi László: Ha ön nemzeti elkötelezett, akkor nem lenne itt az ideje az egyetlen NEMZET PÁRT a Jobbik támogatására buzdítania a hallgatóságát, a Világ Magyarságát?

Von: Harsányi László
Gesendet: szombat, 2010. február 13. 19:44
An: Kutasi József
Betreff: Wass Albert: Üzenet haza >Falinaptár 2010-re

 

Tisztelt  Uram !

 

Nagyon köszönöm a naptárat, nagyon szép. Rendszeresen kapom Öntől az anyagokat amit nagyon köszönök! De szeretném megkérdezni mi ezzel az Ön célja? Nem kellene már végre valami komolyabb dolgot is tennünk, tennie?

 

Ha ön nemzeti elkötelezett, akkor nem lenne  itt az ideje az egyetlen  NEMZET PÁRT  a Jobbik támogatására buzdítania a  hallgatóságát, a Világ Magyarságát? Értsék már meg végre, hogy csak akkor lesz változás ha a JOBBIK bejut a parlamentbe és  kezdeményezi az alkotmány módosítást. Más pártnak ez esze ágában sincs, más mozgalmaknak mint például a Magyarok Szövetségének erre esélye sincs.

 

Fejezzük már be egymás manipulálását és a nemzet darabolását, megosztását, fogjuk már végre össze és toljuk be a Jobbikat a parlamentbe. Kérem , hogy erre buzdítsa, erre agitálja a darabokban  lévő nemzeti oldalt.

        Szebb Jövőt!

          Harsányi  László

              Bp. XX. kerületi jobbik elnöke

 

Harsányi László: „De szeretném megkérdezni mi ezzel az Ön célja?"

Kutasi József: Ez a válaszom, és már a három év alatt számtalanszor!:  

A  KUTASI JÓZSEF - POLITIKAI HÍRFUTÁR FELADATA ÉS CÉLJA!

Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkámat! Magyarországon és a világon élő, magyar testvéreimnek, és más nemzetiségűeknek, továbbítom az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! A külföld nem segít – csak Magyarországról a vagyont viszi el -  , így nekünk magyaroknak kell saját erőnkből, a radikális rendszer váltást, tovább fojtatni.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem az a célom! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni. Senki nem kért arra, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom, hogy legyen egy remény, és érezzék a változás jövetelét. Annak a két millió Magyarországon élő Honfitársaimnak nem kell, mert egy része a korrupciós pénzekből jól él.  

Nem vagyok költő, könyv és újság író. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan!. Írják meg a nyolc millió lakos életét, sorsát, szegénységét, … és így tovább. Háttérben, családon belül dolgozok! Független vagyok! Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból vesszem el, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senkihez nem kötöm magamat. Mindig igazságos, becsületes, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek, tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük.  Nem tartozok a Mediához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez,  ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.

Minden nap kapom a statisztikát - ami kimutatja - , milyen gépekről, hányan nézték meg a bejegyzéseket. Érdemes a mai (2010. február 13) napit megnézni. Csodálkozhatnak a tiszteletbeli munkámon!

Tisztelettel és szeretettel

Kutasi József