Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 14., vasárnap

4.640 - Magyar Nemzetért Mozgalom: Minél többen veszünk ebben részt, annál hatásosabb

Von: Balogh Béla
Gesendet:vasárnap, 2010. február 14. 08:36
An: Kutasi József
Betreff: Vádoljuk........mi mindannyian

 

 

Tisztelt Barátaim, küzdőtársak.

 

Arra gondoltam, hogy a választások előtt közösen írhatnánk egy ütős cikket, amelyben arra szólítanánk fel az MSZP-t, az SZDSZ-t, a Fideszt és KDNP-t, hogy mondjon le a 2010 választásokon való indulásról. Ehhez fel kellene sorolnunk a be nem tartott ígéreteiket, de leginkább az eddig elkövetett mutyijukat. A dolog úgy működne, hogy mindenki összeszedné azokat az ismert visszásságokat, amiket aztán a nevében fogalmaznánk meg. Egy levélben mindenki a magáét. Pl.: Én Balogh Béla vádolom Gyurcsány Ferencet, amiért kúrvának nevezte az országot. És így tovább felsorolnék a nevemben mindent, ami eszembe jut és esetleg felkutattam a neten. Aztán jönne a következő: Én X Jakab vádolom a Fideszt, amiért X évben a magyar föld eladását kezdeményezte. X Jakab vádolom Xy-t, amiért ezt vagy azt tette, nem tette. Természetesen nem csak pártokra bontva lehetne sorolni a viseltes dolgaikat, hanem személyre lebontva. Lehetnénk személyünket ért sérelem miatt vagy elnehezült helyzetünk miatt is vádolni.

 

Persze mindent nem lehet felsorolni, ahogy háztömbnyi írólap se lenne elég. Csak a legkirívóbbakat. Az sem baj, ha egy egy bűn felsorolása két embernél is szerepel, vádolhatjuk ugyan azért őket. Persze jobb lenne külön bűnöket sorolni.

 

Minél többen veszünk ebben részt, annál hatásosabb. Ismerőseinket is bevonhatjuk. A végén pedig felszólítanánk őket, hogy mondjanak le a 2010-es választásokon való indulásról, mert a nép nem kér tovább az ilyen pártokból és vezetőkből. Felszólítanánk az embereket, hogy ne szavazzanak ezekre. Mindenki ötletezhetne pluszban, így kialakulhatna egy hathatós írás belőle.

 

Ez csak egy ötlet. lehet nincs rá erőtök, de szerintem érdemes lenne. A választások előtt nem ártana a feledékeny emberek figyelmét felkelteni. Sajnos hamar elfelejtenek dolgokat az emberek. Amennyiben nem szeretnétek ebben részt venni az is segítség, ha összeválogatjátok az ebben résztvevőknek a mutyizásokat, akik a saját nevükben sorolnák fel. Az interneten szerintem lenne visszhangja és az emberek keresztbe kasul terjesztenék.

 

Várom a jelentkezőket. Sok idő nincs, tehát kérek, mindenkit jelezzen vissza és kezdje el keresni az eddigi mutyizásokat, illetve próbáljon vissza emlékezni ezekre. Arra kérem azokat, akik ennek nem látják értelmét, legalább más kedvét ne vegyék el. Az apró cselekedetekre is szükség van. Sok apró dologból lesz egyszer egy egész. Emlékezzetek vissza a Takács András által írt általunk előadott "Gyurcsány pokolra jut" népi játéknak mekkora sikere volt. Ebben csak a patkányuraságot vádoltuk.

 

Üdvözlettel:

 

Balogh Béla

Magyar Nemzetért Mozgalom

magyarnemzetertmozgalom@gmail.com

Tel: +36209160029