Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 5., péntek

4.848 - Felhívás a banki adósokhoz!

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.1047

Felhívás a banki adósokhoz!

Az MFNK által elindított cselekvési program szerint:

A bankok által egyoldalúan felmondott hitelszerződések alapján elindított, vagy engedményezéssel más beszedő cégeknek átadott, végrehajtási eljárások során 2009-ben az egri Városi Bíróságon 19/.P.20.845 sz. alatt próba pert kezdeményeztünk az OTP Faktoring alperessel szemben, hivatkozva a Pp.369.§.d pontjára, a követelés végrehajtásának megszüntetése iránt, valamint hogy az adóssal szemben beszámítható követelést kívánunk érvényesíteni.
A beszámítható követelés rész összege -amely az OTP mint alperes ellen a Fővárosi Bíróságon folyó  3.P.22.537/2007/40 számú használati mintaoltalom bitorlás megállapítása és jogkövetkezményeinek alkalmazása iránt indítottunk ( 14 éve elhúzott per !!)- a nyilvánosságra hozott OTP mérlegbeszámolójából származó adatok alapján, mely gazdagodás visszatérítését, valamint kártérítési igényt tartalmazza: < BR>

81,73 milliárd Ft


A fenti követelés jogosultja a felperes ( Fiser Tivadar 3394 Egerszalók Ady E u 21 sz alatti lakos , POS terminál feltalálója, 501 lajtstromszámú Használati Minta) engedményezte a perhez csatlakozó adósok, illetve más banki károsultak csoportjának, egyúttal a MFNK részére átruházta a követelés érvényesítését , melyből a Kormány lerendezheti a csatlakozó hitelesek tartozásait. A parlament által február 22 én elfogadott, a polgári perrendtartásról szóló törvény módosítása alapján az erőfölény ellen már nem csak egyes állampolgárok, hanem állampolgárok csoportjai is indíthatnak pert!

Felhívással fordulunk a fentiek alapján minden magyar állampolgárhoz, akinek adóssága van, vagy végrehajtási eljárás van ellene, vagy az erőfölénnyel visszaélve tőzsdei, vagy biztosítási, vagy egyéb banki, APEH ,stb kárai, adósságai szár maztak a törlesztéseket szüneteltesse, tagadja meg a hitel, és a rárakódó csillagászati uzsora költségek fizetését, tagadja meg a visszafizetést, és csatlakozzon a MFNK által programjába vett érdekérvényesítő kezdeményezéshez. A csatlakozással lehetősége lesz a hitelének (ingatlan árverezés, kényszer értékesítés stb) visszafizetésére, illetve hitel átütemezésre, moratóriumra.

Felszólítjuk az összes végrehajtási eljárásban érdekelt hivatalos szerveket, végrehajtókat, hogy a végrehajtási cselekményeket azonnal fejezzék be amíg a MFNK nem ad engedélyt az eljárások folytatására. Ellenkező esetben érdekérvényesítő mozgalmak , követelés végrehajtási akciók beindítását kezdeményezzük az összes bank, és pénzintézeti érintettek ellen
.

A szükséges dokumentumok itt tölthetők le: http://nkp.hu/

Elektronikus jelentkezés E-mail-ben: bankokellen@gmail.com

Levélben történő postai jelentkezés: MFNK 1677 Budapest, Pf 70
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.1068

Nekünk ki fog fizetni - megfizetni?

Hatalmas port vert fel az a hír, hogy holokauszt áldozatok családtagjai beperelték a MÁV-ot mintegy 250 milliárd forint kártérítésre, amiért a magyar vasúttársaság elődje adta a vasúti kocsikat a zsidók deportálásához. Úgy látszik, ezeknek semmi sem elég, soha sem lehet vége a holoiparosok pénzhajhászásának, más népek gusztustalan kizsákmányolásának. Saját népüket ért sérelmeik mögé bújva folyamatosan hadjáratot folytatnak a többi nemzet ellen. Kb. annyira lehet jogos az áldozatok hozzátartozóinak követelése a MÁV felé, mint a MÁV esetleges követelése az ellenkező irányba, mondjuk bliccelés miatt..

Talán el is mehetnénk emellett a hír mellett egyszerűen, pár nyomdafestéket nem tűrő megjegyzés kíséretében, de nem szabad! Fel kell világosítani az embereket az összefüggésekről és nem utolsó sorban a "holovallás" következményeiről, Izrael népének áldozatairól, mint pl. a magyar népről. Nincs a világtörténelemben még egy olyan né p, mint a zsidó, aki egy elveszített háború, nemzeti tragédia után annyi kártérítést kapott volna, mint ők kaptak az elmúlt 65 év során. A kártérítéssel nem is lenne baj, amennyiben jogosságát nem lehetne megkérdőjelezni, és nem használták volna maximálisan ki az úgynevezett "bűnös" népeket a saját bosszúhadjáratuk során. Igen, erről szeretnék most beszélni, amíg lehet. Azért írom, amíg lehet, mert kettős állampolgároktól kékülő parlamentünkben folyamatos próbálkozás után megszavazták a holokauszttagadás büntethetővé tételét szabályozó törvénymódosítást. Ha törvényerőre emelkedik, akkor bárkit lecsukhatnak, aki vitatná a holoiparosok által részben kitalált történeteket és "vezeklésre" felszólító követeléseiket. Van néhány ország, ahol célba értek törekvéseik, és a bűnös nép boldogan fizet minden szisszenésre, semmit sem vitathatva, totális cionista ellenőrzés közepette. Amennyiben nálunk is bevezetik ezt a gyalázatos törvényt, úgy még vitatni se lenne jogunk a MÁV és a magya r társadalom ellen intézett újabb izraeli rablási szándékot, mivel alapvető jogainktól is megfosztanak a holovallás szorgalmazói. Furcsa egy per lehetne akkor, ha bevezetnék nálunk is ezt a törvényt, pláne annak tudatában, hogy 7 éve készítik már elő, 7 éve gyűjtötték a tetűhintások az információkat eme zsarolási kísérlethez. A begyűjtött bizonyítékok - amire alapozzák vádjaikat - sem lehetnek akármilyenek, mert meg merték lépni azt, ami senkinek még az eszébe sem jutott volna. De nekik igen, mivel nálunk a hatalomban is a "kiválasztott nép" fiai mondják meg a frankót. Megéltük már párszor azt, hogy az állam nem képviselte megfelelően nemzetünk érdekeit nemzetközi perekben. Így hatalmas károkat okozva hazánknak, a mi hazánknak és nem azok valós hazájának, akiknek érdekeit képviselték. Igen, ettől félek most is! Félelmem nem alaptalan. Amíg megtehetem, addig azonban feltennék pár kérdést. Ki pereli be kártalanításért a világ népeit gusztustalanul megkárosító kapzsi zsidó bank árokat, például a világgazdasági válság előidézéséért és annak következményeiért?

Ki kártalanítja a magyar nemzetet a zsidók által elkövetett bűnökért: például Kun Béla zsidó bandájának, munkásságának "gyümölcsei" miatt, Trianonért, nemzetünk genocídiumáért, a zsidó ávósok rémtetteiért, az elmúlt húsz évben elkövetett bűnökért, a hazaárulásért, hazánk kifosztásáért, a magyar gazdasági válságért, a tudatos népirtásért, legalább annyi magyar nemzetiségű áldozat életéért, mint amennyivel ők minket vádolnak, mint tetteseket és segédeket? Mikor lehetnek azok is számon kérve, akik minket folyamatosan számon kérnek és gyaláznak? Nekünk valós alapunk lenne a kártalanításra egy per alkalmával, nem úgy, mint a MÁV-ot megkaparintani akaró gátlástalan csapatnak. Egy ilyen pert azonban csakis egy nemzeti kormány kezdeményezhetne, olyan nemzeti kormány, amelyet nem a más vallású testvérpárt vezényel, hanem a keresztény magyar erkölcs és a szent koronára tett eskü. Addig, amíg egy ilyen kormány nem kap felhatalmazást, csakis II. Mózes eljövetelében reménykedhetünk, aki kiszabadítja és kivezeti népét a "bűnös" Kárpát-medence fogságából..

Stuhlfresser Ábrahám
postaimre - 2010, március 05. péntek-13:16'11"