Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 16., szombat

6.773 - Dr. Gyarmati Péter: Új divatőrület indult Magyarországon > Kérlek szóljatok hozzá, vitassuk meg!

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Új divatőrület indult Magyarországon

Alkotmányt gyárt hivatal és kormánybizottság, hozzáértő és amatőr, szóval mindenki. Szó van itt mindenféle lehetséges jogokról, álmokról, királyságról, Árpád vezérről, köztársaságról, tehát "dúl" a demokrácia. Avval senki sem törődik, hogy miről van szó, mi a valóság! Van itt olyan ország, olyan szuverenitás, amelyik képes megmondani, hogy mit akar és mit képes megtenni és megvédeni? Vajon mije van ennek a gyarmatnak amit ma Magyarországnak nevezünk? Van-e egyáltalán bármije amiről alkotmányt írhatna? Az már csak a "hab ezen a tortán", hogy még felhatalmazása sincsen senkinek erre, hiszen a legutóbbi választásokon győztes párt kizárólag a kormányzat leváltására kapott többséget, amely egy népszavazáson csak kisebbség lenne! Hol van hát a közakarat?

Szóval nem bírtam ellenállni és megírtam ezt az alábbi alkotmányt, amely szerintem a mai magyar valóságot, annak alkotmányformájú tükörképét tárja elénk. Egy newyorki politológus professzor ezt írja róla (akinek a tanácsát kértem közlés előtt): "Brilliáns. Nem változtatnék rajta semmit. Az utókor mint klasszikus írást fogja kezelni!
Kérlek értesits ha nyilvánosságra lehet hozni, mert szeretném levelezötársaimnak megküldeni." Kérlek olvassátok el és gondolkodjatok el rajta!

Kérlek szóljatok hozzá, vitassuk meg!
Dr. Gyarmati Péter

ALKOTMÁNY, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere, tekintettel Magyarország és lakosságának jelenlegi állapotára és a belátható jövőjére.

Magyarország

1. Magyarország nem független.
2. Magyarország egy tartománya az Európai Uniónak.
3. Magyarország területe ismeretlen a zsebszerződések és a szomszédok más szándékai értelmében.
4. Magyarország állampolgárai azok, akik eddig is azok voltak, továbbá magyarigazolványos lehet mindenki, aki azt kéri és igazolja magyarságát, amennyiben azt a nemzeti együttműködés kormányának illetékes intézménye elfogadhatónak tartja.