Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 14., csütörtök

9.233 - Az anyaföld nem kerülhet külföldi tulajdonba, amíg én ennek országnak a miniszterelnöke lehetek - ezt Orbán Viktor jelentette ki szerdán!

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: csütörtök, 2011. április 14. 9:31
An: Kutasi József
Betreff: Fidesz: 2010. március a magyar föld védelméről

 

Fidesz, 2010. március a magyar föld védelméről
2010.04.01.

Az anyaföld nem kerülhet külföldi tulajdonba, amíg én ennek országnak a miniszterelnöke lehetek - ezt Orbán Viktor jelentette ki szerdán, a gazdák Hajdúböszörményben tartott országos nagygyűlésén. A Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje termőföld ügyben kemény brüsszeli tárgyalásokra számít. Ám, meggyőződése, hogy a földtulajdonlás kérdése nem ezeken fog eldőlni. Osztrák és francia példákat hozott, ebben a két országban nincs földvásárlási moratórium a külföldiek számára, idegennek mégsem sikerül egyetlen négyzetméter szántóföldhöz sem hozzájutnia. A magyar kormányoknak semmivel sem kell, hogy kevesebb "sütnivalójuk legyen, mint nyugat-európai társaiknak. Ezért belső szabályozókkal megőrizhető magyar tulajdonban a maradék nemzeti kincsünk.
http://www.youtube.com/watch?v=A60tDNf-yYM
"Tömegben lévő emberek, akiket csupán kicsinyes szenvedélyek, nyomorult vallási elképzelések, szokások, hagyományok és érzelgős elméletek irányítanak, áldozatul esnek a pártoskodásnak, amely megakadályoz mindenfajta megegyezést még tökéletes ésszerű érvelés alapján is. A tömeg minden elhatározása ingadozó vagy megkártyázott többségtől függ, amely nem lévén járatos politikai titkokban, valamilyen nevetséges döntést hoz s ezzel az anarchia magvát hinti el a kormányban.

A politikának nincs semmi köze az erkölcshöz. Az az uralkodó, akit az erkölcs vezérel, nem jó államférfi és ezért bizonytalan a maga trónján. Annak, aki uralkodni akar, egyaránt kell igénybe vennie a cselvetést és megtévesztést. Nagy nemzeti erények, mint a nyíltság és becsületesség - bűnök a politikában, mert hatásosabban és biztosabban döntik le trónjaikról az uralkodókat, mint a leghatalmasabb ellenség. Az ilyen erények hadd legyenek a gójok királyságainak tulajdonságai, bennünket azonban semmiképpen sem szabad, hogy vezéreljenek./Cion bölcseinek jkv.

Így hazudozik Orbán Viktor

Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP minősített hazaárulást eredményező hazudozásáról készült e kisfilm. Az EU és az Európai Zsidó kongresszus előtt hason csúszkáló hazaárulónak fontosabbak a külföldi gazdái, mint a szavazói és a saját népe.
Az öszödi böszme mintájára íme az alcsútdobozi böszme. Amit elkövetett ő és a pártja, az legalább akkora, ha nem nagyobb bűn a nemzet ellen, mint amit az elődje csinált pár éve.

VIDEO A FENTI LINKRE KATTINTVA!
szentkoronaradio.com - karpatiharsona.info