Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 27., szerda

9.276 - Csökkenő életszínvonal, erősödő etnikai ellentétek, demoralizáló komcsi propaganda, széthúzó parlamenti pártok, elégedetlen lakosság.

From: Lajos Jager

Date: 2011. április 26.
Subject: 9.260 - Dr. Eva Maria Barki, Bécs > A Magyarország elleni elképesztő sortűznek még mindig nincs vége > Dezinformáció és beavatkozás Magyarország belügyeibe
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Bátorkodom megjegyezni, Dr. Eva Maria Barki megállapításaival teljes mértékben egyetértek - ha számít egy tízmilliomodik Magyar nyugdíjas véleménye - és ahol tehetem támogatom az Ország felemelkedése érdekében történő intézkedéseket, törvénymódosításokat. 

Gondoljunk bele a társadalmi formaváltást - MDF kormány, nem volt rendszerváltás - követő első kormányzati év után, a belpolitika, a csökkenő életszínvonal, az erősödő posztkomcsi- szdsz nyomás az "Embereket" milyen mértékben demoralizálta. A következő ciklus sima új szocialista - régi komcsi - győzelemmel zárult. Ma 2011 április 26.-án, egy évvel a Fidesz- Kdnp valóban elsöprő győzelme után - dicséretes a többségi Népakarat - milyen általános társadalmi helyzet uralkodik az országban.

Csökkenő életszínvonal, erősödő etnikai ellentétek, demoralizáló komcsi propaganda, széthúzó parlamenti pártok, elégedetlen lakosság. A belpolitika gyengeségei, a belső fogyasztást szabályozó gazdasági engedmények hiánya, az "Emberek közérzetét nagymértékben befolyásolja. A parlamenti ellenzéki "pátok" hatalmi törekvéseit erősíti, a regnáló kormány stabilitását gyengíti az ellenzék - némelyik nem való a Magyar parlamentbe, de a Nép az Istenadta Nép szavazott - a külföldi hasonló gondolkodású támogatók segítségével egyre erősödő kampányával. Az "Embereket" demoralizálja az ellen kampány és a romló életszínvonal bizonytalan helyzetet teremthet megint az Országban. A közember nem távlatokban gondolkodik, hanem a ma megehető, megiható adagjára gondol. Ezt a tényt használja fel az ellenzék a kormány gyengítéséhez. 

Ez a társadalmi "osztály" nem elhanyagolható, hanem komoly tényező, akikkel számolni kell mindig! 2000 óta voltak példák erre!!!! Nem szabad visszarendeződni, mert az a Nemzet végleges bukásához vezet.

Üdvözlettel: a Vadász, tízmilliomodik Magyar nyugdíjas a Dunántúlról.