Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 15., péntek

9.255 - Mária Rádió - Ajka, FM 93.2 > Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt április 25-én, Húsvéthétfőn az ajkai Jézus Szíve Templomba

Mária Rádió – Ajka, FM 93.2

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt április 25-én, Húsvéthétfőn az ajkai Jézus Szíve Templomba a Mária Rádió indulásáért bemutatott hálaadó szentmisére! Az ünnepi esemény reggeél fél 10-kor kezdődik. A 10 órakor kezdődő szentmisét dr. Márfi Gyula érsek atya, és dr. Székely János püspök atya mutatja be.

Papi délután a Mária Rádióban
2011. április 11-én Székely János püspök atya találkozót tartott a Mária Rádióban szolgálatot teljesítő atyáknak. A papi délutánon elhangzott, hogy a rádióban műsort tartó atyák törekedjenek a nem hívő emberek megszólítására a mikrofonon keresztül, egyszerűen és közérthetően. A Mária Rádiós atyák törekvése, hogy a civil műsorszerkesztőknek segítséget adjanak műsoraik egyházhű tartalmának megvalósításában.

Udvardy György püspök atya elmélkedése
Április 15-én péntek este 19 óra 15 perckor Udvardy György püspök atya nagyböjti elmélkedését hallhatják a Mária Rádióban.

Keresztút a családokért
Április 16-án, délután 15 órától a Regnum Christi Mozgalom által szervezett Keresztutat a Mária Rádió élő adásban közvetíti az Andrássy útról.

Előadás a Torinói lepelről
Április 16-án szombat este 20 óra 4 perctől Tamás József atya előadását hallhatják a Torinói lepelről.

Virágvasárnapi szentmise Bakonybélből
Virágvasárnap reggel 9 óra 30 perctől közvetítünk szentmisét élő adásban a bakonybéli bencés kolostorból. Nagycsütörtöktől nagyszombaton a Mária Rádió számos alkalommal közvetít imát Bakonybélből, a konkrét műsorrend az alábbi linken érhető el a műsornaptárban: www.mariaradio.hu

Dr. Csókay András a Mária Rádióban
A "Ne félj, nem ítéllek el! "- műsorban  vendégként Dr. Csókay András idegsebészt látjuk vendégül     április 24-én, Húsvétvasárnap este 21 órától. Van-e kiút és hogyan az abortusz okozta szenvedésből? Életéről, gazdag tapasztalatairól beszélget vele műsorvezetőnk: Kovács Ferenc diakónus és felesége Mária.

Önkéntestoborzó
Várjuk olyan lelkes önkéntesek jelentkezését, akik kiváló szervezőkészséggel, valamint számítógépes tudással rendelkeznek. Életrajzukat az info@mariaradio.hu e-mail címre küldjék. Örömmel fogadjuk olyan emberek jelentkezését is, akik szórólapozással segítenék a Mária Rádió missziós törekvéseit. 

Üdvözlettel
a Mária Rádió szerkesztősége

1142 Budapest, Szőnyi út 16.

telefon: 1/373-0701
e-mail: info@mariaradio.hu
web: www.mariaradio.hu