Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. július 2., szombat

10.093 - Jaj Jó Istenem! Ezt kell olvasni! Ez az igazság!

Facebookon keresztül érkezett, 2011. július 1.


Mélyen tisztelt Kutasi Úr!

Tisztelettel köszönöm a felkérést, hogy ismerősök legyünk:) A napokban bukkantam rá a blogjára:) A frankhitelesek megmentéséről szóló írását találtam meg a google segítségével...
Büszkén mondhatom KINCSRE akadtam az Ön személyében:)) Micsoda oldal??? Mennyi információ!! Hihetetlen! Gratulálok az írásaihoz és remélem sokáig lesz még Ön nekünk!!!

Magyarországon ami folyik, sajnos nem tudom mi??? Népirtás??? Az emberek kisemmizése??? Tönkretétele??? Nem tudom mi a cél...de nem lesz jó vége... Az a baj a magyarság egymás ellen van hangolva. Itt nincs összetartás. Nincs egység!!!! Amíg ez így lesz, emberek százezrei, milliói kerülnek tragikomikus helyzetbe. A kormány ellenünk, nép ellen van. Egy igavonó baromnak nézi az embereket, és az a baj, mi hagyjuk!!!! De ha itt az emberek tömegesen fogják elveszíteni otthonaikat, hatalmas gubanc lesz!!!!
Remélem FELÉBRED MINDENKI!!!! Kizsákmányolják az embereket, éhbérért dolgoztatnak bennünket!!! A maszlaggal eteti a jó népet! Hatalmas népbutítás ami itt zajlik!!!!!!!

Gondolom, 56'-os magyar tetszik lenni. Bár tudom ez nem tetszés kérdése volt akkor... Én azon kevesekhez tartozom manapság, mind a 38 évemmel, akik tudják mi volt 56-ban Magyarországon... Édesapám is az volt, bár akkor 14 évesen alig úszta meg, az itthoni jászberényi orosz géppisztoly lövedéket. Szerencséje volt. A családban apa nővére, és a későbbi férje vett részt az itteni eseményekben. A későbbi férjét bebörtönözték és módszeresen, ahogy az elvtársak csinálták leverték a veséjét... Amivel ugyan élt még pár évet, de Jászberényből el kellett menniük, mert az állásából kirúgták... Családok százezreit tették tönkre az elvtársak!!!!!

Édesapám később, a "rendszerváltás" után az 56-os Szövetségben, majdan a POFOSZ szervezetében munkálkodott. 2007-ben Ő lett a POFOSZ Jász-Nagykun Szolnok megyei Elnöke.
Édesapám 2009. szeptemberében itt hagyott bennünket, amit azóta sem tudok feldolgozni... Egy szülő elvesztése nagyon kemény feladat az ember életében... Ennyit rólam:)

Kívánok Mélyen Tisztelt Kutasi Úr Önnek nagyon jó egészséget és boldogságot az életben:))))
Üdvözlettel: K........ Krisztina