Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. július 2., szombat

10.096 - Vádlottként állhat a bíróság előtt 2011. augusztus 23-án Patrubany Miklós a Magyarok Világszövetsége vitatott elnöke

From: MVSZ-bol kizartak sajto
Date: 2011. július 2.
Subject: Vádlottként állhat a bíróság előtt 2011. augusztus 23-án Patrubany Miklós a Magyarok Világszövetsége vitatott elnöke
To: Kutasi József Antal


Több mint három év várakozás után nyilvános tárgyalást tűzött ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság és vádlottként beidézte Patrubány Miklóst a Magyarok Világszövetsége vitatott elnökét.

A Patrubany Nicolae Stefan néven indult büntetőeljárás még 2008-ban indult, amikor a vádlott még román állampolgárként, de magyarországi lakósként szerepelt a nyilvántartásban, áll az első büntetőügy aktájában.

A 2008-as büntetőügy egyesítésre került a 2009-es büntetőüggyel. Tehát két büntetőügyben is felelhet a vádlott Patrubány. Mivel időközben a vádlott megkapta a magyar állampolgárságot, amikor kérte neve magyarosítását, a 2009-es iratok már Patrubány Miklós névre lettek kiállítva. A Magyarok Világszövetsége vitatott elnöke MVSZ logóval ellátott levelet írt a bíróságra, melyben azt kéri, hogy egy korábbi tárgyalást halasszanak el (MVSZ levél mellékelve). A sértett Kvacskay Károlyt Dr. Geönczeöl Csaba ügyvéd képviselni.

 
MVSZ-ből kizártak sajtóirodája