Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 5., péntek

10.211 - Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium > Október 31-ig számolhatnak be a Nemzeti Civil Alapprogram nyertesei

Feladó: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Dátum: 2011. július 25. 15:53
Tárgy: KIM heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu





A KIM heti hírlevele2011-07-25
Az elmúlt hétfőn kezdődött nyári közigazgatási szünetben már kevesebb cikkből válogathattunk, de azért nem állt le teljesen az élet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban sem. Ezúttal kizárólag akormány.hu anyagaiból idézünk.
Október 31-ig számolhatnak be a Nemzeti Civil Alapprogram nyertesei
A Nemzeti Civil Alapprogramból támogatásban részesülő civil szervezeteknek - egy jogszabályváltozás után - egy hónappal hosszabb idő áll rendelkezésükre, hogy a támogatás felhasználásáról beszámoljanak, így azt tárgyév október 31-éig kell megtenniük. Ez a határidő-módosítás kedvezőbb feltételt jelent a támogatott szervezetek számára.
Ha a szocialistákon múlik, százezrek kerülnek az utcára
A svájci frankhiteleseknek az már végképp nem hiányzik, hogy nehéz helyzetükből a Szocialista Párt politikai tőkét akarjon kovácsolni magának. Reagálás Szanyi Tibor keddi sajtótájékoztatójára.
Munkához segíti a Kormány a hátrányos helyzetűeket
A hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáról és a szociális földprogramról tartott sajtótájékoztatót Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár és Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán.
Semjén: A nemzetek léte egyetemes érték az emberiség számára
A nemzetek léte egyetemes érték az emberiség számára - mondta szerdán Tusnádfürdőn Semjén Zsolt.