Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 18., péntek

20.374 - ​A migránsokat mostantól nem Szerbia felől, hanem Horvátország felől hordják a nyakunkra, megszakítás nélkül. > 2015. szeptember 18. 21:40


Feladó: Forgó Irén
Dátum: 2015. szeptember 18. 18:16
Tárgy: Mi lesz, ha felébrednek a világ népei?
Címzett:
​​
jozsef@kutasi.eu


 

Mi lesz, ha felébrednek? Mi lesz, ha felébredünk?

…és ha későn ébredünk?

Négy hónappal ezelőtti  ez a videó, az „alkotói" szándék a csipanyitogatás lehetett, mert bizony az uniós polgárok alaposan belealudtak a valóságba. A videó készítése idején még nem volt menekültválság, időközben a belga elnök távozott, de úgy, hogy lejárt a mandátuma! Valószínűleg még három évig fizetjük neki a végkielégítést, amit az unióban már nyugdíjnak hívnak.

Az unió vezéreinek jövedelme átszámítva 5-8 millió forint körül lehet. Távozott a bizottság elnöke, Barroso, aki Portugália bukott miniszterelnöke volt, és ifjúkorában maoistaként tengette napjait. Az új elnök Juncker talán még nála is szürkébb, ráadásul nagyon szereti az italt. Ő az adóparadicsomként funkcionáló Luxemburg bukott miniszterelnöke, aki pénzügyminiszterként is ténykedett. Ebben a minőségében multik sokaságának tette lehetővé az adóelkerülést! Ilyen emberek sokasága osztja az észt, akik ráadásul sem adót, sem járulékot nem fizetnek.

De jöjjön a négy hónappal ezelőtt videó:

 https://www.youtube.com/watch?v=kZgJZ4uKVGI&feature=share

Egy szintén régebbi videó arról, hogy milyen lázas semmittevés folyik az Európai Parlamentben? A 800 fő közül sokszor akár 25 fő is jelen van az ülésteremben, de jár nekik ettől függetlenül a fizetés. Hogy mennyi, ott szerepel a videón!

https://www.youtube.com/watch?v=4fU6HlyFGXs

Van elég sok szép Emlékeztetőm, itt és most néhány kedvencemet megosztom veletek. Most az első a legnagyobb kedvenc.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események." (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Ezt az írást teljes terjedelmében elérhetitek itt:

http://www.sokkaljobb.hu/content/amerika-h%C3%A1bor%C3%BAi-%C3%A1ltal-nek%C3%BCnk-okozott-k%C3%A1rok

Emlékeztető: 2015. augusztusi uniós pénzelosztás: a legnagyobb összegeket a bevándorlókat fogadó országok, Görögország, Olaszország és Spanyolország kapják (474 millió, 558 millió és 522 millió eurót), de bőven 70 millió euró feletti összeg jut Bulgáriának, Ciprusnak és Máltának is. Magyarország szűken 61,5 millió euróra (19 milliárd forint) számíthat, miközben Lengyelország több mint 69 milliót, Románia 98,5 milliót, Svédország pedig 154 milliót kap. Románia 37 millió euróval többet kapott, mint Magyarország! Azt, hogy hány migráns van náluk, nem tudni, de azt igen, hogy a lebukott embercsempészek közt elég sok a román állampolgár. A 2013-as dunai árvíz után még elképesztőbb történt, minden Duna-menti ország kapott uniós segítséget, egyedül Magyarország nem! (sokkaljobb összeállítás)

Emlékeztető: „Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorlás-politikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik. Még a politikáról kellene egyet s mást mondanom, de az igazán fölösleges és unalmas időfecsérlés lenne. Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak." (Részlet Kertész Imre A végső kocsma című 2003-ban megjelent írásából)

Emlékeztető: „A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele" – nyilatkozta 2015 augusztusában az olasz származású Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek iraki közösségét verte szét az ISIS! „Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba" – nyilatkozta az érsek. (Részlet a Megrázó üzenet a Közel-Keletről című írásból)

Emlékeztető: Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából." (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)

Emlékeztető: „A bevándorlás nem tartozik az emberi jogok közé, Európa öngyilkosságot követ el a korlátlan számú menekült befogadásával." (Václav Klaus, volt cseh köztársasági elnök)

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani." (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

Emlékeztető: „Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy azok ellenőrizzék a pénz kibocsátását, a bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek." (Thomas Jefferson, 1801–1809 között az Egyesült Államok elnöke) 1913-ban megengedte, azóta magánkézben, szövetségi bank néven működik a bankjuk. 1914-ben már ki is tört az első világháború, majd a második és azóta folyamatosak Amerika Hamis Zászlós háborúi. Az elkövetők már nem a spájzban, hanem a konyhában (Ukrajnában) vannak. 

Emlékeztető: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük." (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emékeztető: „Ha a méhek eltűnnek, az emberiségnek alig négy éve van a kipusztulásig." (Albert Einstein) Amerika egyes államaiból eltűntek…

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el." (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket." (Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a miénket odaadta.

Emlékeztető: „Minden háborút a múlt igazol, de különböző múltak nem léteznek. Alapvetően minden háború megtervezett, hogy a társadalmat az éhhalál szélén tartsa. A háborút az uralkodó csoport vívja az alárendelt ellen, és a célja nem a győzelem."  (George Orwell)

Emlékeztető: Amerika háborúi a második világháború óta: 1945-46 Kína, 1948-49 Görögország, 1950-53 Korea (békekötés nélkül azóta is hadiállapotban van Észak- és Dél-Korea), Kína, 1954 Guatemala, 1958 Indonézia, 1959-61 Kuba, 1960 Guatemala, 1964 Kongó, 1965 Peru, 1964-73 Laosz, 1961-73 Vietnam (nagy bukta, párizsi békekötéssel ért véget!), 1967-69 Guatemala, 1973 Chile, 1983 Grenada, 1983-84 Libanon (ott is sok jelenleg a szír menekült!), 1980 El Salvador, 1980 Nicaragua, 1986 Líbia (most tették végképp tönkre!), 1987 Irak–Irán, 1989 Panama, 1991 Irak, 1993 Szomália, 1998 Szudán, 1999 Jugoszlávia, 2001- jelenleg is Afganisztán, 2003 Irak, befejezés nélkül, nagyrészt az Iszlám Állam fennhatósága alatt, 2008 Koszovó, 2008 Georgia (Grúzia), ( 2011-  Líbia, befejezés nélkül, három részre szakítva, egyik részét az Iszlám Állam uralja, és Szíria, ahol szintén jelentős az olajtartalék, és oda is benyomult az Amerika és a NATO által létrehozott Iszlám Állam, de már megjelent Afganisztánban is! Afganisztánban, Irakban, Líbiában és Szíriában azóta nincs élhető élet, amióta a háborús héják megtámadták őket. Az emberek menekülnek a háborúk elől főként Európa irányába. Ukrajna a legújabb „szerzemény", amely nagyon fontos, az Oroszország megszerzését biztosító felvonulási terület. Amerika Európába nehéz fegyvereket telepít, nálunk óriási hadgyakorlatot tart, és sokan úgy ítélik meg, hogy folyik a harmadik világháború előkészítése. Vagy már zajlik? (sokkaljobb összeállítás)

Emlékeztető: „Elborzadva látjuk, hogy a kapitalizmus, amióta testvérét, a szocializmust halottnak nyilvánította, nagyravágyástól vezérelt és megkezdte megállíthatatlan tombolását." (Günter Grass Nobel-díjas német író)

Emlékeztető: „Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem hogy mit tehetsz te a hazádért." (John F. Kennedy, a Dallasban meggyilkolt amerikai elnök)

Emlékeztető: „Nem amiatt gyűlölnek minket (az USA-t), mert gazdagok és szabadok vagyunk, hanem amiatt, amit a kormányunk művel másokkal a saját országukban." (Ron Paul amerikai orvos, politikus)

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak." (Edmund Burke) 

​​
A migránsokat mostantól nem Szerbia felől, hanem Horvátország felől hordják a nyakunkra, megszakítás nélkül. A szabadkőműves világ most már végképp beáldozni készül Magyarországot!

A szemét horvát miniszterelnök ráadásul aljaskodik!!
Ők nem tartóztatják fel, nem építenek falat, és nem viszik Szlovéniába sem a menekülteket, ők a rendesek, és csakis Magyarországra hordják őket. Hazudik is, miszerint megállapodott a magyar miniszterelnökkel abban, hogy a mi nyakunkra fogja hordatni az őhozzá érkező migránsokat!
Szijjártó Péter külügyminiszter adta meg neki a választ!
19 ezer körül hordanak ide, de a görög szigeten nem lehet tudni, hány tíz-, vagy százezer ilyen „értékes" jövevény vonul még fel Magyarország tönkretételére!

A szerb embercsempészek nem valószínű, hogy kimaradnának majd az üzletből: lehetséges, hogy ők hordják majd át őket egészen Magyarországig, ha a horvátok valóban szabad utat engednek. Az lesz az igazi nagy üzlet. A szerbek migránsokat szállító munkáját nem kisebb nagyság köszönte meg, mint az amerikai nagykövet. Kerry megkérdezte vajon, hogy hány százmillió eurót kerestek eddig?
Új tranzitzónát kell kiépíteni Beremenden, Röszkéhez hasonlóan. A hét végén meg fog épülni. Épül a kerítés is.
Európa levizsgázott! Ezért aztán érdemes volt belelépni...

Fel a fejjel, amíg a nyakon van! – írta a Facén a régi szellemes közmondást. Miután megismertük az Iszlám Állam szokásait, bizony nem igazán van kedvünk ezzel a közmondással viccelődni. A jövevények között már 10 éves fiúk is bemutatják a kis kezüket a nyakukon végighúzva, hogy mi vár ránk. A hasonló korú fiúk az Iszlám Állam kötelékében már fejeztek le embert és bizony agyon is lőttek!

Szép hétvégét, és minden jót: Irénke