Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 19., szombat

20.379 - Orbán: a Nyugat meg akart semmisíteni más országokat, ez a népvándorlás oka


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2015. szeptember 18. 23:33
Tárgy: Orbán: a Nyugat meg akart semmisíteni más országokat, ez a népvándorlás oka - Lefegyvereztek a magyarok 40 horvát rendőrt, mert átjöttek a határon - 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 szeptember 18.

MOST KAPTAM A TENGEREN TÚLRÓL AZ ALÁBBI BESZÁMOLÓT!
Érdemes elolvasni, mert úgy tűnik, hogy a hazai liberális-szocialista hazaáruló ellenzék csatornáin keresztül mennek ki a hazugságok, amelyek következményeképpen a világsajtó tele van magyarellenes vádakkal és hazug állításokkal. NAGYON FONTOS LENNE FELKÉSZÜLNIE A LAKOSSÁGNAK IS ARRA, HOGY ERŐSZAKOS HATALOMVÁLTÁSRA KÉSZÜL A VILÁG LIBERÁLIS SÖPREDÉKE HAZÁNKBAN. ÉLELMISZERT, GYÓGYSZERT KELL BETÁRAZNI, ÉS MINDEN HADRA FOGHATÓ MAGYAR EMBER ÁLLJON KÉSZENLÉTBEN ORBÁN VIKTOR ÉS KORMÁNYA MEGVÉDÉSÉRE, A HAZAÁRULÓ CSÜRHE ELHALLGATTATÁSÁRA.
(Stoffán György)

AMERIKAI TV
Hajnali 5 ora. Egész Éjjel követtem a CBS, NBC, ABC es CNN megállás nélküli híradásait és a kanadai CBC es CTV-et. Túlmenőleg amit mar jelentettem korábban az ENSz magyar brutalitásának elítéléséről és magyar fotósnő által felbuktatott szíriai világfigyelmet érdemlő megérkezéséről Madridba, mind mutatta a borzalmas magyar kegyetlenséget könnygazzal és vízágyúval elkövetve a 'menekültek' ellen, kizárólag a 'menekültek' nagy szenvedésére koncentrálva, amely a Szerbiából való erőszakos áttörési kísérlet eredménye volt, de az NBC még ennél is tovább ment, tényként jelentve, hogy a magyar rendőrség támadta meg a 'menekülteket', amelyre ok coka-cola kiskannák dobálásával a magyar rendőrökre REAGÁLTAK. Tehát mi kezdtük a balhét, nem ok!!! (Különben a kanadai CBC most jelentette be, hogy a szerencsétlen felbuktatott ember 'EGY MAGYAR ÚJSÁGÍRÓ ÁLTAL, jó nevű football edző, akire vártak Spanyolországban és azonnal felvettek nagy fizetéssel egy jó csapathoz. Csak egy a sok közül eml ítette meg, hogy a világfelháborodást keltett gyerek vízbefullása az apa felelőtlen kockázatvállalásának eredménye. Sziriából mar HÁROM ÉVE ELJÖTTEK, JÓL KERESŐ EMBER VOLT TÖRÖKORSZÁGBAN, DE Ő NÉMETORSZÁGBA AKART MENNI EGY MÉG JOBB ÉLETÉRT. ÉS O KORMÁNYOZTA A CSÓNAKOT IS. DE ERRŐL SENKI SEM BESZEL, NAPONTA ÉLESZTGETIK A FÖLHÁBORODÁST Magyarország ellen! Nem folytatom...


Magyarország Külügyminisztérium, Szíjjártó Péter: Európába hamarosan megérkezik 35 millió migráns


Gyurcsány: miniszterelnöki utasításra támadtak a békés tömegre a rendőrök
2015. szeptember 18. Kuruc.info

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint szerdán Röszkénél előre megfontolt szándékkal, brutális módon, tervezetten, "minden bizonnyal a miniszterelnök" utasítására a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva.


Gyurcsány Ferenc pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Orbán Viktor miniszterelnök "tudatosan megszervezte a menekültek elleni támadást".

Röszkénél szerdán a rendőrség hátrébb vonta a sorfalat, kinyitották a határzárat, hogy később a Magyarországra érkező ünneplő, boldog tömeget minden előzetes figyelmeztetés nélkül megtámadják - mondta a szemkilövető, kijelentve, hogy "a megvert szerb tévéstáb", a lengyel köztévé riportere és az ENSZ helyszínen lévő cseh alkalmazottja is hasonló tapasztalatokról számolt be.

A sajtótájékoztatón bejátszották az Al Jazeera tévécsatorna és a Kettős Mérce blog egy-egy felvételének egy részletét. Az elsőn a narrátor arról beszél, hogy a menekültek ünnepelve lépnek át a kinyitott kapun, miközben angolul azt kiabálják, hogy köszönöm. Elhangzik, hogy ezt követően viszont a rendőrök rájuk támadtak, amire szükség is van, mert a képsorokból nem sok minden derül ki. A másik felvételrészleten egy feltehetően "menekült" férfi tolmácsolja angolul egy másik menekült szavait, aki szintén a rendőrség támadásáról számol be, és nyilván a színtiszta igazságot mondja.

Gyurcsány Ferenc fantáziálása szerint egy békés ünneplő tömeg érkezett Magyarországra, akik előtt a rendőrség kinyitotta a határzárat, majd amikor a tömeg odaért a rendőrsorfalhoz, az nem szétnyílt, hanem brutális támadást indított.


A kormány által bemutatott felvételek - mondta - azt követően készültek, hogy a rendőrök visszaszorították a menekülteket a senki földjére, újra bezárják a kapukat és "pár tucat fiatalember" elfogadhatatlan módon erőszakos cselekményeket követ el.

Orbán Viktor tudatosan megszervezte a menekültek elleni támadást, hazug, manipulatív szándékkal harcot robbantott ki, erre készült hónapok óta, és bizonyítani akarta, hogy erőszakos menekülthullámmal állunk szemben - vádolta a kormányfőt Gyurcsány Ferenc, aki szerint a miniszterelnök erőszakot szított és szervezett, hazug propagandát épít, félrevezeti a hazai és a nemzetközi közvéleményt.


A DK a megszerzett bizonyítékokat eljuttatja a magyar ügyészségre - közölte.

"Nem azért, mert azt gondolnánk, hogy Polt Péter teljesítené a kötelességét", hanem ezért, hogy később felelősségre lehessen vonni, felbujtóként, aljas szándékkal elkövetett, emberiség elleni bűncselekményért, hatalommal való visszaélésért, ártatlan emberek megveréséért - fogalmazott.

A "bizonyítékokat" - például a bejátszott felvételeket - elküldik Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak és a hágai nemzetközi bíróságoknak is - mondta. (MTI nyomán)


Kapcsolódó:
   Gyurcsány teljesen megőrült, így hazudik
   Az őszödi böszme felidézte magában 2006 őszét, és most a fideszt vádolja ugyanazzal és Hágáig rohan
   Így látta a világsajtó a röszkei támadást
   Az ENSZ főtitkárát sokkolta a rendőrök fellépése Röszkénél
   Ban Ki Mun sokkban
   Hogyan készítsünk könnyfakasztó fotót a rendőrségi könnygáztól síró nőről?
   Tovább gerjeszti a Magyarország elleni gyűlöletet a szerb újságírónő?
   Szijjártó vitába szállt a CNN sztárjával
   Beszóltak Magyarországnak a franciák, a svédek és a szerbek
   A világ negyven (!) országa védekezik kerítéssel a migránsok ellen
   Posta Imre: Felhívás egy magyar rendőrhöz!
   dániel péter: Azonnal küldjön békefenntartó csapatokat a magyar határra a NATO
   Az EU bírálta Horvátországot, mert meg akarnak szabadulni a menekültektől
   Megérkeztek buszokkal a migránsok Beremendre
   "Biofegyveres támadás": ezerszám hordják át busszal, vonattal a horvátok magyar földre a migránsokat
   Itt vannak a migránsok Somogyban
   Magyarországot megtámadták - A háborúk lényege nem csak a lövöldözés
   A Fidesz szerint újra megtámadták Magyarországot
   Kritizál a Financial Times és a The Washington Post - az EU-tól és Merkeltől várják az önvédelmet felvállaló "lator" államok legázolását
   Ki védi az országot, ha a honvédek menekültet kergetnek?




Videó: Facebook





Betiltották a miniszoknyát és az ujjatlan felsőt egy német iskolában, mert Ahmedék a saját kultúrájuk szerint kezelik a helyzetet.
Annyi közel-keleti bevándorló érkezett az utóbbi időben Németországba, hogy egy bajor iskolaigazgató kénytelen volt arra kérni diákjait saját biztonságuk érdekében, hogy takarják el kezeiket és lábaikat, mert a közelben menekülttábor van.
Saját bevándorló nőiket erőszakolják meg a táborokban élő gazemberek. Hát akkor mi vár a befogadó nemzetek nőire?
Angéla is multiku...kás zsák lesz nemsokára. (Meister Évi)


​​
Orbán: a Nyugat meg akart semmisíteni más országokat, ez a népvándorlás oka

2015.09.18. 12:17 hidfo.ru

Bár a jelenlegi bevándorlási hullám még nem jelent komoly fenyegetést az európai identitásra, az irányítatlan migráció miatt ez a helyzet megváltozhat. A Nyugat fel kell hagyjon a más országok megsemmisítésére alapozó külpolitikával.


Orbán Viktor a Die Welt német napilapnak nyilatkozva csütörtökön kijelentette, hogy hosszú távon a nem irányítás alatt tartott migráció komoly károkat okozhat az európai identitásban. "Egyszerű matematika... egy napon több migráns lesz, mint ahányan mi vagyunk." Ez pedig hosszú távon lehetetlenné teszi, hogy Európa lakossága európaiként határozza meg önmagát.

"A migránsok Európába hozatala üzlet, és csak a pénzről szól. Azok, akik ezt a folyamatot irányítják, berendezkedtek a Pakisztánban és Afganisztánban létesülő menekülttáborokban, ahol felajánlják szolgáltatásaikat. Ezért érkezik a két országból ennyi migráns Európába."

A kormányfő hozzátette, hogy Pakisztánban a helyzet kevésbé kritikus, az ottani emberek csak egy jobb életet szeretnének. Az irányítatlan migráció azonban hosszú távon azt jelenti, hogy a civilizációk összeütközése Európán belül folytatódhat, és ebből a kereszténység nem feltétlen győztesen fog kikerülni.

Orbán Viktor kijelentette, hogy a jelenlegi migrációs válság Európában a nyugati országok külpolitikájának köszönhető, mert az hosszú éveken át más országok megsemmisítésére törekedett. Az úgynevezett "Arab Tavasz" során az amerikaiak és európai szövetségeseik egy a valóságban nem létező ellenzéket támogattak, bár számukra is már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy alkalmatlanok a kormányzásra.


Kapcsolódó:
   Német kormány: nem megoldás a határon való visszautasítás
   EP külügyi bizottságának elnöke: "Az Európai Unió Magyarországot sokáig magára hagyta"
   Svéd miniszter: a bevándorlók szükségesek a svédek cseréjéhez
   Szigetvári a migránsokat marasztalná és nekik kínálna munkát
   Az MSZP véleménye az illegális bevándorlásról: nem létezik
   Szijjártó: Horvátország a magyar határra szállítja a migránsokat
   Rogán: Magyarország visszavág majd Horvátországnak a schengeni csatlakozáskor
   Görög menekültügyi biztos: a migránsok máshova terelése nem megoldás
   Egy nagy vasat raktak a szlovákok a párkányi hídra
   MAGYARORSZÁG KIEMELT CÉLPONT
   Rendkívüli EU-csúcsot hív össze Donald Tusk a menekültválság miatt




Pindroch Tamás: Magyar területen lefegyvereztük a horvát rendőröket, lefoglaltuk a szerelvényt, letartóztattuk a mozdonyvezetőt - hallgatom Bakondi Györgyöt. Az ember esze tényleg elmegy. A horvátok minden egyeztetés nélkül vasúton és buszon szállítják hozzánk a migránsokat. Mégis, mit gondolnak ezek magukról?!



KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM!
Sok európai politikus nem képes felfogni, hogy egy újfajta 21. századi HÁBORÚ zajlik körülöttük!
Egy új rafinált és intellektuális katonai doktrína.
A NEVE: ETNIKAI, DEMOGRÁFIAI BIOLÓGIAI HADVISELÉS, amelynek segédcsapatai a transznacionális finánc oligarchatus által tulajdonolt sajtó és ezen sajtó megrendelésre dolgozó bértollnokai és szerkesztőségei. Valamint ugyanezen tényezők által finanszírozott "emberjogi, menekültügyi szervezetek" és egyéb, szintén finanszírozott érdekközösségek.
Egy katona hadi felszerelés és a járulékos haditechnika sokkalta többe kerül, mint a mesterséges népvándoroltatás finanszírozása.
Még akkor is olcsóbb, ha minden sémita-iszlamista arab "bevándorló vagy menekült" fejenként 100 ezer eurót vagy még ennél is többet kap azért, hogy elindult Európa felé.
Egy ilyen ETNIKAI, DEMOGRÁFIAI BIOLÓGIAI HADVISELÉSNÉL, csak az őshonos lakosság és annak szellemi kultúrája, tradicionális társadalma enyészik el, de az anyagi -épített kultúrája és számtalan természeti erőforrása megmarad.
Megmarad, nem úgy mint a hagyományos háborúkban, ahol mindez teljesen elhamvad.
A sémita-iszlamista-arab etnikum olyan demográfiai fegyver, hogy ahol alkalmazzák, ott az eredeti szellemi kultúra elsorvad, majd megsemmisül. Eközben a háttérben meglapuló aljas politikai tényezők álnokul a "humanizmusra, toleranciára, emberi jogokra, hivatkoznak. Ezen politikai tényezők középtávú célja, hogy egy adott geopolitikailag, gazdaságilag hasznosnak ítélt földrajzi térségben fokozatos lakosságcsere következzen be. Az őshonos, az eredeti lakosságot felváltó alacsonyabb tudatszintű új népességtől, az adott földrajzi terület gazdasági és természeti erőforrásai már könnyedén megszerezhetőek. Az alacsony tudatszintű új lakosság, mivel nem őshonos és az idegen környezetben nem rendelkezik államalkotó képességgel, ezért az utolsó fázisban az adott területről eltávolítható és az eredeti cél, a terület tényleges birtokbavétele megvalósítható.
Az Ószövetségi legendárium első része, MÓZES ÖT KÖNYVE, vagyis a TÓRA, ebben Mózes második könyve a következőket írja ",,Darazsakat küldök előtted, hogy kiűzzék előled a hivvieket, kánaániakat és hettitákat" (2Móz 23, 28).
BEJELENTEM A DARAZSAK MEGÉRKEZTEK!
(Karatnai Bodó Attila)



A szerbeknek megköszönte John Kerry a migránsok irányítását!
Ez egészen elképesztő! A szerb embercsempészek, maffiózók és a rendőrség együttes munkáját megköszönte a Hamis Zászlós felforgatás egyik első számú embere!
A migránsoknál okos telefonok ezrei vannak, és a 25-30 fős csoportoknál GPS Magyarországra irányítva.
A Horvátország felé elvitt migránsok GPS-ét átállították, és immár Baranyán keresztül törnek be, illetve vissza Magyarországra.
Szlovéniában felkészültek valamelyest az áradatra, de úgy néz ki, hogy egyelőre Magyarország elszipkázza előlük a jövevényeket... A szerb "hatóságok" túljártak a magyarok eszén... Nem tűrhették, hogy ettől az óriási anyagi lehetőségtől megfosszák őket. Nem hagyják elvenni a játékszerüket.
Letapossák a nemzeti parkot és tönkretesznek mindent, hiszen amerre járnak, ott pusztul minden!
Nincs kerítés a horvát-magyar határon. Reggelre akár több ezer migráns tiporhatja a magyar anyaföldet!
Köszönjük Amerika! Köszönjük NATO! Köszönjük Szerbia!
Valakit kifelejtettünk? Ha eszünkbe jut, hogy kit, később pótoljuk...
Isten legyen irgalmas Magyarországhoz!
Magyarország eltiprása évszázadokig nem sikerült, nem maradt belőle csak ez a kis csonka, és most ez is végveszélyben van!
SVPSZ
Emlékeztető: "Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események." (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)


Lefegyvereztek a magyarok 40 horvát rendőrt, mert átjöttek a határon
2015. 09. 18. - 22:38 M1-Híradó

Mintegy ezer migráns negyven horvát rendőr kíséretében értesítés nélkül, vonattal érkezett Magyarbólyba - számolt be a kormányszóvivő.


Horvátország menekültügyi rendszere pénteken összeomlott, az embercsempészek egy nap alatt legyűrték - jelentette ki a magyar kormányszóvivő a baranyai Beremenden tartott sajtótájékoztatón péntek este.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: Magyarország kilenc hónapja foglalkozik a menekültproblémával, 200 ezer ember ügyében járt el, ezen idő Horvátországnak nem sikerült felkészülnie.

A kormányszóvivő hazugságnak nevezte, hogy a Horvátországba érkezett, ott kezelhetetlen illegális migránstömeget egy magyar-horvát megegyezés keretében küldték Magyarország felé, és azt is, hogy Magyarország szabad átjárást biztosított ezeknek az embereknek.

Emellett egy nagyon súlyos határincidens is történt: mintegy ezer migráns negyven horvát rendőr kíséretében értesítés nélkül, vonattal érkezett Magyarbólyba, az eset határsértés és több bűncselekmény gyanúját is felveti - tette hozzá. Az ügyben vizsgálat indult, a szerelvény vezetőjét őrizetbe vették, a magyar rendőrök a horvát kollégáikkal szemben is intézkedtek.

Elfogadhatatlan az, hogy európai uniós tagállam nem tartja be az európai eljárásokat, sőt, maga segédkezik az illegális migráció folytatásában - mondta.

Kovács Zoltán szavai szerint annak, hogy a horvát állam és a rendőrök szervezetten hozzák Magyarország felé az illegális migránsokat, egyetlen kedvező hatása van: "Itt rendezett körülmények között fogadjuk őket és Horvátországgal ellentétben gondoskodunk az európai protokollok betartásáról".

A migránsokat a határról a lehető leggyorsabban azokra a helyekre szállítjuk, ahol a regisztrációjukra, orvosi ellátásukra sor kerülhet, azaz a legközelebbi dunántúli, regisztrációs pontként működő befogadóállomásokra, Vámosszabadiba, Szentgotthárdra, Körmendre - közölte.

A kormányszóvivő hangoztatta, hogy Magyarország továbbra is megvédi a határait, gondoskodik a magyar-horvát szakaszon a biztonsági határzár lehető legrövidebb időn belüli megépítéséről.

Kapcsolódó:
   Több ezer harcedzett magyar szurkoló vár Áder János parancsára



Parancsnoki központot hozna létre Magyarországon a NATO
2015. szeptember 18. MTI - HVG

A NATO további regionális parancsnoki központokat akar létrehozni a keleti tagországokban, így Magyarországon és Szlovákiában - közölte pénteken a német médiának adott nyilatkozatában az atlanti szövetség egyik szóvivője.

A tervekről a tagállamok védelmi minisztereinek október 8-ikai brüsszeli tanácskozásán kívánnak dönteni.

Az Oroszországgal kiéleződött viszony miatt a NATO hónapok óta erősíti védelmi infrastruktúráját a szövetség keleti területein. Már döntés született parancsnoki központ létesítéséről mindhárom balti államban, valamint Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. E központoknak jövő év júliusára alkalmazhatóvá kell válniuk.

Az új parancsnoki központok tervezési és koordinációs szerepet töltenek majd be katonai gyakorlatok során, illetve az újonnan felálló gyorsbeavatkozású erő esetleges bevetésekor.

NATO-források szerint a nyugati katonai szövetség a Krím félsziget jogellenes orosz bekebelezése és a kelet-ukrajnai szeparatisták támogatása nyomán egyértelmű jelzéssel kívánja figyelmeztetni a terjeszkedő törekvéseket tápláló moszkvai vezetést arra, hogy az észak-atlanti szervezet megvédelmezi valamennyi tagállamát.


Anders Fogh Rasmussen és Hende Csaba egy C-17-esben


Nem leszünk gyarmat?!


Báb Ki Mun: Aggasztó a szír kormány támogatása
2015. szeptember 17. MTI - MNO

Az ENSZ-főtitkár szerint az Oroszország által a szíriai kormánynak nyújtott katonai támogatás csak súlyosbítaná a közel-keleti országban négy és fél éve tartó polgárháborút.


Ban Ki Mun helyi idő szerint szerdán tartott sajtótájékoztatóján leszögezte: a szíriai konfliktust nem lehet katonai úton megoldani, és aggódik a szíriai kormányerőknek való fegyverszállítások miatt, mert azok "csak rosszabbá és rosszabbá teszik a helyzetet".

Ismételten arra szólította fel a konfliktusban érintett feleket, illetve a világszervezet Biztonsági Tanácsát (BT), hogy egységesen álljanak ki a válság politikai úton való megoldása és a "befogadó tárgyalások" szükségessége mellett.

Szolidaritást kér az ENSZ-főtitkár

Egyúttal azt is leszögezte, hogy a szíriai nép, a térségbeli államok és a BT megosztottsága a kérdésben mindeddig "megoldhatatlanná tette a helyzetet". Arra szólította fel a BT állandó tagjait, hogy a szíriai válság megoldása érdekében mutassanak olyan szolidaritást és egységet, amelyet az iráni atomprogrammal kapcsolatban tettek.

A 2011-ben békés tüntetésekkel kezdődött, de a rezsim erőszakos fellépésének hatására véres harcokba torkollt szíriai polgárháborúban az ENSZ adatai szerint mintegy 250 ezer ember halt meg.

Kapcsolódó:
   Putyin szerint csak Bassárral győzhető le az ISIS
   Miért nem semmisíti meg az USA az ISIS-t? - Avagy az ellenségem ellensége...
   WikiLeaks: Az USA 2011 előtt megtervezte Aszad megbuktatását
   Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot
   Putyin: Az ISIS-nek tervei vannak Mekkával, Medinával és Jeruzsálemmel, veszélyeztetve Európát és Oroszországot
   Aszad szerint az USA szövetségeseivel meg tudná szüntetni a háborút
   Ezért kilátástalan a menekültválság
   Kadhafi jóslata beigazolódott - indul a migránspokol Európába!
   Moszkva egységbe kovácsolná a Közel-Kelet háború sújtotta országait
   Most azért kell utálni Putyint mert támogatja az iszlám állam elleni háborút
   Francia gépek fogják bombázni az Iszlám Államot Szíriában