Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 19., szombat

20.378 - ​Az Európába való beözönlést látva, fölmerül bennünk a kérdés. Mi lesz ebből?


Feladó: Tibor Kalman
Dátum: 2015. szeptember 18. 22:52
Tárgy: minden este 7 orakor
Címzett: 
​Kutasi József Antal​
​​

Az Európába való beözönlést látva, fölmerül bennünk a kérdés. Mi lesz ebből? Milyen világot hagyunk hátra az utódainknak? S aztán adódik a legfontosabb, hogy mit tehetünk és mit teszünk?
Ennek, a világot megrengető történésnek az összetettségét látva, beláthatjuk, hogy egyénenként nincsenek földi eszközeink az eredményes megoldásra.

A "kérjetek és adatik néktek" tanításon alapulva, nyilván a szellemvilághoz fordulhatunk. Kétezer év óta van erre kiváló lehetőségünk, hiszen tudjuk, hogy ahol akár ketten vagy hárman az Ő nevében összegyűlünk, ott már Ő is jelen van. Mi ezt tesszük napi rendszerességgel.

A megérkezés, a jelenben levés állapotának elérése után, egymás kezét fogva kört alkotunk. Bárki szólhat, csak az a fontos, hogy képekben beszéljen, mert a tudatos világon kívülieknek csak ez érthető. Az ima sokszorozódó ereje abból is adódik, hogy az együtt lévők elképzelik azt a képet, amit a beszélő kínál nekik:
"Kérjük, hogy a jézusi tiszta, ragyogó energia áramoljon rajtunk keresztül, s az kiárasztódjon a környezetünkbe. Ez az energia egyre nagyobb teret foglal el, már a Kárpát-medencét is megtölti. A
fajsúlytalan lények elhagyják ezt az energiamezőt, mint légbuborék a vizet. A jézusi szeretet-energia már túlcsordul a Kárpát-medencén s beborítja egész Európát, aztán Ázsiát és Afrikát, majd Ausztráliát és az amerikai földrészt is. Megtisztul az egész Föld. Békében élő, derűs embereket látunk."

Ha Te is azok közé tartozol, akik tudják, hogy a fentiek szerint lehetséges, akkor hívunk, hogy tarts velünk. Minden este 7 órakor Ti is gyűljetek össze Jézus nevében, s ha már ketten vagy hárman lesztek, akkor már Ő is köztetek lesz. Minél többen tesszük ezt, annál nagyobb erővel lesz jelen a jézusi energia ebben az árnyékvilágban. Nem baj, ha nem pontosan 19 órakor tudjátok ezt megtenni, lehet ezt később is, sőt akár korábban is, hiszen tudjuk, hogy ez csak egy földi időmérés. Annyit kérünk csupán, hogy az ima megkezdésekor a 19 órát megmutató képet hívjátok be, hogy a földi "címzés" pontosítódhasson.

Arra is hívunk, hogy két ima között bármikor és lehetőleg minél gyakrabban szíveskedj megidézni magadban - ha csak egy pillanatra is - azt a képet, hogy a Kárpát-medence csordultig van a fénylő, tiszta jézusi szeretet-energiával és csak buzog-buzog rajtad (is) keresztül. Az élő Jézus képének elképzelése is képes képessé tenni bennünket, hogy minél eredményesebbek legyünk.

Ha Te is tenni akarsz azért, hogy a szeretet jegyében oldódjon meg a jelenlegi válságos helyzet, akkor várunk a közös imára.