Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 24., kedd

21.815 - Magyarok Világszövetsége: Balog Zoltánnak mindent szabad - Ezúttal az autóbusz-tragédia kapcsán...


Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2017. január 24. 23:28
Tárgy: Balog Zoltánnak mindent szabad - Ezúttal az autóbusz-tragédia kapcsán...
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Ezúttal a szörnyűséges veronai autóbusz-tragédia kapcsán fogalmazott megengedhetetlenül Orbán Viktor legkedveltebb minisztere. Szóviccelt. Vajon meddig marad miniszter? Az emberi erőforrások minisztere!? És meddig lelkész?
A Vastagbőr tette közzé azt a felvételt, amelyen Balog Zoltán szóviccet enged meg magának a szörnyű tragédia kapcsán. „Tűzkeresztség"-ről beszél. Vajon meddig teheti következmények nélkül?
Balog Zoltán nem először szólta el magát a közéletben. Kinevezését megelőzően, miniszterjelöltként, parlamenti meghallgatásán, a sajtó jelenlétében „bűnbarlang"-nak nevezte a Magyarok Világszövetségét. Így, nemes egyszerűséggel, indoklás és válogatás nélkül, kollektíven mindenkit. Megtehette, megvédte mentelmi joga. Akkor – ahogy néhai Rácz Sándor, az MVSZ tiszteletbeli elnöke szóvá tette – nem akadt magyar politikus, aki rendreutasította volna meggondolatlan, durva rágalmazásáért, az emberek méltóságára tekintet nélküli lelkészt. Sem a miniszterelnök, sem az államelnök, sem a házelnök. Vajon ezúttal akad-e?

Igaz, akkor „csak" a Magyarok Világszövetségének tagjait és tisztségviselőit illette minősítésével.
Most azonban, a nyomasztó gyász napjaiban az ártatlan életeket elvesztő szülőket, hozzátartozókat, az iskolát és az egész gyászoló nemzetet.

Rácz Sándor 2012. május 14-i nyilatkozatának teljes szövege itt olvasható:

A Magyarok Világszövetsége tiszteletbeli elnökének állásfoglalása Balog Zoltán magyarellenes gyűlöletbeszéde kapcsán

MVSZ Sajtószolgálat
9102/170124