Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 4., szerda

21.746 - Igazságtétel: Gyurcsányék szabadok, Gaudi holnap ismét a vádlottak padján


Feladó: Almási L.
Dátum: 2017. január 4. 17:17
Tárgy: Igazságtétel: Gyurcsányék szabadok, Gaudi holnap ismét a vádlottak padján
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Siralmas „eredménnyel" zárult a 2006 őszi rendőri brutalitások és tömeges jogfosztások miatti „igazságtétel" a 10. évforduló végeztével. 

Gyurcsány, Gergényi, Bene és társaik szabadok, börtönben vannak viszont az ellenük következetesen fellépő Budaházy György és társai, valamint a rendőrök nevében bocsánatot kérő és társait a jogellenes parancsok megtagadására felszólító Szima Judit. 

Egy „2006-os" ügyész megnevezése miatt folyik büntetőeljárás Gaudi-Nagy Tamás ellen, akit egy másik „konstruált" büntető perben már jogerősen felmentettek. 

Az „ügyészes ügyben" a következő tárgyalásra és egyben az elsőfokú ítélethirdetésre január 5-én, csütörtökön 8.30-kor kerül sor a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a 3. emelet 311. szám alatti tárgyalóteremben. 

Szabadságot a politikai foglyoknak, és igazságtételt 2006-ért! 

Ezúton is szeretném dr. Gaudi-Nagy Tamás barátomnak és harcostársamnak megköszönni mindazt, amit elmúlt egy évtizedben ügyvédként és nemzeti jogvédőként tett a megalázott, jogfosztott áldozatokért, a 2006 ősze miatti igazságtételéért. 

Az előző tárgyalásról és az ügy lényegéről készült összefoglaló a mellékelt videofelvételen látható:


https://www.youtube.com/watch?v=1PowNw7RO-A

Dr. Morvai Krisztina

jogász, Európai parlamenti képviselő,

Függetlenek csoportja



Dr. Gaudi-Nagy Tamás beharangozója:

Január 5-én  ítélet várható a Gaudi ellen 2006 ősze miatt indított koncepciós eljárásban (videóval) 

Elöljáróban ezúton kívánok mindenkinek Isten áldásától kísért, egészségben megélt boldog új esztendőt !

Az új év első hetében saját koncepciós büntetőügyemben  állok bíróság elé, tavaly a másikban már jogerősen felmentettek. A most közzétett - Almási Lajos által készített - felvételen az ügy és a tavaly novemberi, 3. tárgyalás eseményeit értékeljük a küzdelemben mellettem álló barátommal, nemzeti jogvédő bajtársammal, dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselővel és védőmmel, dr. Csisztai-Molnár Péter ügyvéddel, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagjával. A beszélgetésben szó esik a szélesebb összefüggésekről, Krisztina elleni fegyelmi eljárásról, Budaházyék közkegyelméről is és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006 őszi rendőrterrorral kapcsolatos tavaly kiadott jelentéséről is. 

A 2006 őszi rendőrterror utáni büntető igazságtételi gyorsmérleg még mindig siralmas: Gyurcsány szabadlábon (Földközi tengeri nyaralóhelyen "pihent" az ünnepek idején), Gergényiék felmentve, Budaházyék 125 évre elítélve (Budaházy György rácsok mögött, előzetesben élte meg az ünnepeket és  most is bent van) és jómagam a 2006 őszi igazságtételért folyatott küzdelem miatt a büntetőbíróság előtt.

Még 2013-ban indult koncepciós büntetőeljárás ellenem a 2006 őszi rendőrterror igazságtételét célzó országgyűlési képviselői munkám során egy gyalázatos ügyészi cselekménnyel kapcsolatosan egy elszámoltatást követelő tüntetésen tett tényállításom kapcsán  egy "jó hírnevére" kényes, 2006 őszi megtorlásokban részt vevő ügyész feljelentésére. A vád nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás. 

A vádat a szervezett bűnözés és korrupciós bűncselekmények leleplezésére hivatott csúcs ügyészi szerv, a Központi Nyomozó Főügyészség képviseli, amely buzgó "nyomozati munkával" közel ezer oldalnyi nyomozati iratot termelt ki. Ha a 2006 őszi megtorlók és korrupt politikusok ügyében lennének ilyen aktívak, akkor nem lenne ilyen sanyarú az elszámoltatás mérlege...

Az első tárgyaláson (http://www.gaudinagytamas.hu/%C3%BCgy%C3%A9szs%C3%A9g_vs_gaudi_t%C3%A9t_2006_%C5%91szi_igazs%C3%A1gt%C3%A9tel) kifejtettem a koncepciós perrel kapcsolatos védekezésemet, amelyben részletesen elemeztem bizonyítékokkal alátámasztva az ügyészség 2006 őszi törvénysértéseit, amelyek miatt a megtorlás keretében számos ártatlan ember került annak idején börtönbe, illetve elítélésre. Kihallgatásra került az engem feljelentő ügyész, aki konokul tagadott és a törvénysértéseivel történt szembesítés ellenére sem tanúsított bűnbánatot, vagy kért elnézést az érintett házaspártól tettei miatt.

A Gyurcsány rezsim elleni tiltakozók és békés járókelők elleni rendőrségi embervadászatok 10. évfordulóján, 2016. szeptember 20-án  tartott második tárgyaláson (http://www.gaudinagytamas.hu/van_m%C3%A9g_al%C3%A1bb_az_%C3%BCgy%C3%A9szs%C3%A9g_szemkil%C3%B6v%C5%91k_helyett_gaudit_sz%C3%A1moltatja_el_2006_%C5%91sze_miatt) meghallgatta a bíróság a döbbenetes ügyészi cselekménnyel érintett házaspárt és Gőbl Györgyöt, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület vezetőjét is, akik bizonyították a vád tárgyává tett állításomat.  A valóságbizonyítás így a javamra alakult. 

Az eljárás törvényesen nem is indulhatott volna meg. A vád tárgyává tett kijelentéseket még országgyűlési képviselőként hoztam nyilvánosságra, ezért nem vagyok büntethető, erről - és nem a lopás-korrupció-politikus bűnözés mentegetéséről - szól a mentelmi jog, amely a mandátum lejárta után is fennáll a képviselőként ebben a minőségben közölt tény vagy vélemény miatt.

A mostani tárgyaláson a perbeszédek hangzanak el és ítélethirdetés várható. 

A tárgyalás helyszíne: Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055 Budapest, Markó u.25.) III. emelet 311. 

Időpont: 2017. január 5. 8.30

Védőm: dr. Csisztai-Molnár Péter ügyvéd (Nemzeti Jogvédő Szolgálat) 

https://www.youtube.com/watch?v=1PowNw7RO-A

Az egyik célom az eljárásban, hogy  bemutassam az ügyészség 2006 őszi megtorlásokban játszott gyalázatos szerepét, amely miatt tudomásom szerint közülük senkit nem bocsátottak el és nem büntettek meg.  Erről is sok minden kiderül a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006 őszi rendőrterrorral kapcsolatosan kiadott, október 21-én bemutatott jelentéséből (http://www.gaudinagytamas.hu/addig_csin%C3%A1ljuk_am%C3%ADg_gyurcs%C3%A1ny%C3%A9k_b%C3%B6rt%C3%B6nbe_nem_ker%C3%BClnek_-_h%C3%ADr_tv_tud%C3%B3s%C3%ADt%C3%A1sa_nemzeti_jogv%C3%A9d%C5%91_szolg%C3%A1lat), amely már kapható a nemzeti könyvesboltokban, illetve megrendelhető az njsz@nemzetijovedo.hu címen.

Tavaly novemberben - miközben az elcsatolt magyarság jogfosztottsága miatti emberi jogi monitorozó úton éppen  Felvidéken jártunk - dr. Morvai Krisztinát  szintén egy koncepciós jellegű etikai eljárásban első fokon alaptalanul és felháborító módon fegyelmi büntetéssel sújtották (http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1326:2016-11-22-06-27-50&catid=115:budahazy-hunnia-csoport-politikai-foglyok&Itemid=243az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán egy koncepciós perben tanúsított bátor nemzeti jogvédő kiállása miatt. Szégyen, hogy ilyenre vetemedett az egyetem, ahelyett, hogy elismerését fejezte volna ki Krisztinának, amiért nem hagyta szó nélkül azt, hogy Budaházy Györgyöt és 16 társát 125 év fegyházzal sújtó ítéletet hozó tárgyaláson azt észlelte velem együtt, hogy az ügyészség nagy valószínűséggel előre megírt ítélettel rendelkezett. Határozott fellépését követően Budaházyék akkor szabadon távozhattak, azóta pedig már nyolcan közölük ismét előzetesben várják az általunk szorgalmazott közkegyelmet.

Az ilyen koncepciós eljárásokkal újra és újra igyekeznek nemzeti jogvédőket megállítani, azonban ez és az igazság legyőzése elleni kísérletek kudarcra vannak ítélve. Mert a mi oldalunkon van az igazság és a jog is. Csak végig kell menni a küzdelem útján a győzelemig! 

Szeretettel várok minden szolidáris hazafit, akinek szívügye a 2006 őszi igazságtétel és a teljes elszámoltatás!

Budapest, 2017. január 3.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője