Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 21., hétfő

130 - Legyenek igazi magyarok, akik a vezető székekben ülnek, az élet minden vonalán!

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A [mailto:askolozsy@kolozsy.com.au]
Gesendet: szombat, 2007. december 1.  08:35
An: Perjés Andrea
Cc: Kutasi József

Betreff: Az Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnok Wass Albert batyam legkedvencebb kozmondasa , hogy?! {Scanned} {Scanned}

 

Perjés Andrea.
a Szent Korona szolgálója.

Magyar Testver!

Koszonettel nyugtazom kedves  valaszat, hogy "Gazdagabb lettem ismét e mondással, ezt még nem hallottam Wass Alberttől."Aki Magyarnak nem jó az embernek is hitvány!" Tehát az igazság ismét kinyilatkoztatja, hogy nincs magyar ember a parlamentben." Sajnos ebben a szerencsetlen esetben enis egyetertek, mert a Magyar Parlament Honlapjara felmenve, es azon a jelenlegi politikusok kepviselök arckepet tekintve, sajnos azt tapasztaljuk, hogy ott nagyon is keves faj Magyar kinezetu Ferfi, es No van, aki az Osi Honfoglalo Magyar tozsek valamelyik leszarmazoja lenne. Es aki a tobb ezereves osi " Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Osmagyar, Arpad' utolso honfoglalo torzsek utani oroksegunket megvedenne! Vagy harcolna a hatarokon tuli elraboltt teruleteken sinylodo kihalo nepunk erdekeben!

 

De elleneben boven meglehet talalni az evszazadokon at rank telepedett torvenytelen bevandorlok, a  Svab-German-Szlav-Olah, Cigany,kozepkeleti Szemita- Arab-Zsido-Perzsa-most mar Azsiai-Neger kevereku leszarmazottokat, akiket egyaltaln nemerdekli a Karpatokon beluli  Osi Magyar Hon, az Osi Magyar Faj, es az Osi Magyar Orokseg! Evszazadokon napjainkig, Ok inkabb  elkovetnek mindent, hogy nepunket elnyomjak a sajat hazajaban hatraszoritva masod,harmad osztaly sorban az elet minden vonalan! 

 

Szerintem megerett az ido, hogy a nepunk az osi  Honfoglalo Magyar torzsek ratermett fiai lanyai elojove Ok kepviseljek az Osi Magyar nepet, es a Magyar hazat!    Egeszen az Allami-Miniszterelnoki szekekig!

 

Legyenek igazi magyarok akik a vezetö székekben ülnek az élet minden vonalán!

 

Mert valoban, ahogy Albert batyam allandoan hirdette, irta, es mondtta, hogy " Aki  Magyarnak nemjo,az embernek is hitvany!" Megkerem Ont es mindenkit, hogy itt alul sziveskedjen elolvasni a Szutor Agnes, a " Krater Kiado" hoz irt levelemet mert fontos!

 

Koszonettel es magyaros szeretettel koszontom Ont, es mindenkit otthol az O-hazaban es vilagszerte, Isten aldja meg nepunket a Karpatmedenceben!

 

Dr. Kolozsy Sandor.C.D.V.A.

szobraszmuvesz.

 

Szabadsagharcos-1956.

Aki 1956-ban 18-eves fejjel fegyveressen harcolt a gyori teherautok tetejen a Kommunista, es az oroszok ellen!

Gyor-Mosonmagyarovar-Budapest.

 

Erdelyi Vilagszovetseg Tars, es Sydneyi Csoport elnoke. 1981-2005.

nahai Dr. Wass Albert EVSZ-Tarselnok szemelyes ismeretsegu hosszu evtizedes Nemzetkozi munkatarsa a rumaniai erdelyi magyar-szekely napunk redekeben!

Sydney-Ausztralia.

====================================================================================================================

Magyar! Legyen hieted! S ujbol leszen orszagod! Tortenelmi Nagyamagyaroszagod!

A Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Osmagyar oseink foldjen, a Karpatmedenceben!

====================================================================================================================

 

 

Sent: szombat, 2007. december 1. 2007 11:58 AM

Subject: Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnoke az Erdelyi Magyarsegert valo Nemzetkozi harcosa is volt, hosszu evtizedekent at, a Dr. Wass Albert!

 

Kedves Szutor Agnes!

Krater kiado!

Koszonom a kedves kuldemnyet, es kerem, hogy vegre mar Onok, es az otthoni magyarok, de foleg az erdelyi-rumaniai -moldovai Csango magyarok is ismerjek  el, hogy a Wass Albert az nemcsak iro, hanem hosszu evtizedeken at, ertuk, es erdekukben valo Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnoke Nemzetkozi harcosa is volt! Tehat megkerem Ont, kiado valalatukat, es az otthoni magyarsagot, de foleg a nepunket is az erdelyi rumaniai magyarokat szekelyeket, hogy Albert batyamat necsak allandoan  mint csakis ironak koltonek konyveljek el, hanem adjak meg neki, ami hosszu evtiezedes munkassaga is kierdelemel, mert O meg annal is tobb volt az eleteben, mint az Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnoke! O evtizedeken at eletet; vagyonat; mindenet; rakoltotte az elnyomott nepunk erdekeeben, es a hamis dako rumun propaganda ellen! Az elete vegeig angol nyelvu Irasaival memorandumaival, konyveivel, verte a larmafat vilagszerte a nepunk erdekeben! 

Nemakarom az Albert batyam nagysagat elvenni az irodalomban, de ellenben nemakarom megengedni a nepunkert valo hosszu evtiezedes nemzetkozi munkassagat sem a nepunkert!

 

Koszonettel, es erdelyi magyaros szeretettel koszontom: Sandor.

 

Dr. Kolozsy Sandor.C.D.V.A.

kolozsvari szuletesu szobraszmuvesz.

Szabadsagharcos-1956.

Erdelyi Vilagszovetseg Tars-Sydneyi Csoport elnoke. ( 1981-2005)

nehai, Dr.Wass Albert EVSZ-Tarselnok, szemelyes ismeretsegu hosszu evtizedes Nemzetkozi munkatarsa, az erdelyi-rumaniai magyarsag erdekeben!

===================================================================================================================

Magyar! Legyen hieted! S ujbol leszen orszagod! Tortenelmi Nagyamagyaroszagod!

A Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Osmagyar oseink foldjen, a Karpatmedenceben!

===================================================================================================================