Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 15., kedd

79 - WG: Ön is, fia is tiszteletet érdemel!

Von: Kállai Eszter [mailto:szepenemberul@t-online.hu]

Küldve: vasárnap, 2008. január13. 06:54

An: Kutasi József

Tárgy: Ön is, fia is tiszteletet érdemel.

 

Tisztelt Uram!

 

Ön is fia is tiszteletet érdemel.

 

2008 "szépen emberül" az IGAZSÁGKERESÉS éve  /Aki vállalja, kérjük,jelentkezzék!/  Mit kell tudnunk, milyen igazságokkal kell rendelkeznünk ahhoz, hogy FELELŐS FELNŐTT emberként élhessük földi életünk az IGAZSÁGOSSÁG, KÖLCSÖNÖSSÉG, MÉLTÁNYOSSÁG jegyében?

 

Keressük a szavak jelentését, hogy megtaláljuk a dolgok igazságát!

 

Hiúság, irigység - gyűlölet, bosszúvágy HESS!  BÖLCSESSÉG - TETTERŐ - SZERETET  Ide veletek! Magyar nyelven magyarul és "magyarán. Minden nyelven "magyarán"!

 

Dec. január-február a GYERMEKEK, BARÁTSÁG, MEGÚJULÁS  évszaka. A 7 éven aluli gyermekekkel való foglalkozás, a baráti beszélgetések, az önvizsgálat, az önmagunkban való rendteremtés ideje. Aki ezt megteszi, és leírja élményeit egyikről vagy másikról, vagy mind a háromról, és elküldi a "Szépen, emberül" Alapítvány  H-1243 Bp., Pf.: 698 címre, 2008 március 1-ig, az a március 15-i ünnepségre meghívót kap. szepenemberul@t-online.hu  szepenemberul(a)t-online.hu

Tiszta szó! Tiszta ég! Tiszta víz! Tiszta lelkiismeret!

                     ***

 

Március - ápr. - május az IFJÚSÁG-EMBERSÉG -TISZTA SZÓ év adó. A 24 év ifjúságra való odafigyelés, a példaadás, az elvárások ismertetésének az ideje. Lehetőség biztosítása számukra, hogy a felnőtt társadalomba lépve nyilvánosan bizonyíthassák erre méltó voltukat. Legalább minden önkormányzati képviselői körzetben szervezzék meg a bemutatkozást.   

 

                    ***

Június-júl.- augusztus a CSALÁD - NEMZET - HAZA évada, a 18-24 és 65 év közöttieké. A társadalmi szerveződés egyrészt megy területileg: mint állampolgár, megy vérségileg, a nemzeti mivolt szerint: magyar, ruszin, román, szerb, horvát,szlovén,

szlovák, zsidó, cigány/roma és a más idetévedt. Ide tartozik a családi kötődés is  --Aztán megy a szakmai érdeklődés szerint.

Vagyis az ember hazája jó polgára, nemzete jó gyermeke, önmaga jó gazdájaként tudja megmutatni, bizonyítani emberségét.  

 

          ***

Szeptember- október- november HELYTÁLLÁS-SZÁMADÁS-TISZTELETADÁS évada. A 65 év felettiekre figyelés ideje. Ki az, aki megérdemli közülük a "Tiszteletre méltó polgár" címet, amit az ott élő emberek ítélnek oda néki.

 

-------------