Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 15., vasárnap

2.017 - 1.995 - Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, - hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat!

Von: Kutasi József [mailto:antal@jozsef-kutasi.de]
Gesendet: Freitag, 13. März 2009 16:02
Betreff: 2.017 - 1.995 - Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, - hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat!

 

Kutasi József - Politikai Hírfutár

2009. március 13.

1.995 - Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, - hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kedves Honfitársaim!

Kedves Barátaim!

Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat!

Mi háttérben, családon belül dolgozunk  és a világon élő, magyarul tudó testvéreinknek, meg más nemzetiségűeknek, továbbítjuk az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!

A külföld nem segít – csak a vagyont viszik el - , így nekünk magyaroknak kell, saját erőnkből, a rendszer változást elkezdeni.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Mi nem tudunk segíteni! A kérő leveleket sem hozzuk nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem ez a célunk! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni. Nem vagyok költő, könyv és újság író. Nem tartozok a Mediához. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan! Írják meg a napi életüket. Írják meg a nyolc millió lakos sorsát, … és így tovább.

A Jó Isten nekem ezt a feladatot adta, és én elfogadtam. Senki nem kért meg, hogy csináljam, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legalább legyen egy remény, hogy érezzék a változás jövetelét. Annak a két milliónak nem kell,  - azt tudom - de hol marad a többi nyolc millió?

Minket senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Abból a kevés nyugdíjból, vesszem el azt a kis pénzt, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senki felé sem, kötöm le magamat. Független, semleges és önálló vagyok.

A Kutasi József – Politikai Hírfutárt és a Hírlevelet, azonnal beszüntetem, ha a Magyar Hazámban, változást látok.

Végezetül, akiknek a villámposta címe nálam van – legyenek nyugodtak - , biztonságba van!

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József - Jóska bácsi - Jóska

www.kutasi.eu

www.jozsef-kutasi.de

www.cserkeszbolt.de.vu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

www.jozsef-kutasi.de

Bocsánat, ha zavartam! Kérem küldjön egy villámpostát!

http://www.blogger.com/img/icon18_edit_allbkg.gif