Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 7., péntek

3.190 - A Magyarok Szövetsége folytatta a tavaly jól bevált receptet: személyesen szólította meg az embereket.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: péntek, 2009. augusztus 7. 15:08
An: Kutasi József (094223)
Betreff:
www.magyarokszovetsege.hu


Vukics Ferenc: A Magyarok Országos Gyűlésirül...
SzLenke, 2009, augusztus 7 - 09:11 MSZ

Az ország legnagyobb szabadtéri rendezvényét szervezi meg társadalmi összefogásból a Magyarok Szövetsége. Ebben az évben a Szövetség települési csoportjai 1200 rendezvényt szerveztek. A településeket szervező közösségek a tavalyi Kurultajhoz hasonlóan állami és uniós pályázatok nélkül valósították meg terveiket. Ezen csoportok 2009. augusztus 21-23-án Kunszentmiklós-Bösztörpusztán 495 civil szervezettel közösen tartják az ország valaha volt legnagyobb társadalmi, kulturális, hagyományőrző rendezvényét és magyar termékek vásárát.

A rendezvény célja, hogy egybegyűjtse a pártoskodás nélkül nemzetben gondolkodó magyar közösségeket és elegendő erőt és hitet adjon a résztvevőknek a további tettek megvalósításához.

A piaci csoportok által birtokolt médiafelületek továbbra is mostohán bánnak a magyar emberek lelkierejéből megvalósuló történésekkel. A Magyarok Szövetsége folytatta a tavaly jól bevált receptet: személyesen szólította meg az embereket. A lakossági fórumok, a vásárok, megyegyűlések hatására az emberek kíváncsian várják az Országos Gyűlés programjait és a nemzeti összefogás és összetartozás élményét.

A továbbiakban részletek: www.magyarokszovetsege.hu

-----------------------------------------------------------------------