Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 14., szerda

3.640 - 3.636 - Zas Lóránt >Victorville, 2009. október 13. > MEGRÁNGATNI

Von: Novák Gyula
Gesendet: szerda, 2009. október 14. 13:05
An: 'Kutasi József'
Betreff: 3.636 - Zas Lóránt >Victorville, 2009. október 13. > MEGRÁNGATNI

 

Tisztelt Kutasi Úr!

 

Senkinek nem vagyok a „fajtája”. Szabad, független ember vagyok, aki Jézus tanítását igyekszik magáévá tenni, és példáját próbálja követni. Jézus követésébe semmiféle bosszúállás, büntetés, fenyegetés nem fér bele. Írom ezt annak ellenére, hogy a Rákosi-rendszer kitelepítettje, x-es származású (emiatt kényszerpályára szorult), de Istenben mindvégig joggal bízó személy maradtam.

 

Úgy gondolom, a mi oldalunkon csakis akkor leszünk többen, ha valakit át tudunk állítani a másik oldalról. Mivel tehetjük ezt? Nemde valami olyan magatartással és érveléssel, amit Gandhi gyakorolt, hogy még az ellenérdekeltek is rajongással ünnepelték Angliában.

 

Ha én vállalnék (meggyőződéssel) egy Önéhez hasonló feladatot, igenis megszűrném és a lelkiismeretemmel összevetném az összes híranyagot, mielőtt továbbítom. Hiszen ezzel javíthatok vagy árthatok. Miért szabadna gondolnom, hogy Ön nem ezt teszi?

Ha pedig ezt teszi, akkor levele a bizonyíték, hogy nem teljesen azonos a „platformunk”. Ezért jobb más, az Ön számára ígéretesebb emberrel foglalkoznia. Nem jól gondolom?

 

Tisztelettel honfitársa:  Novák Gyula

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------