Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 16., péntek

3.662 - Katona Ferenc: Szucsán Károly barátom sokkal világosabban látja a távoli Kanadából, hogy mit hoz majd nekünk - sajnos a minden valószínűség szerint bekövetkező - FIDESZ kormányzás

Von: Katona Ferenc
Gesendet: csütörtök, 2009. október 15. 21:03
An: 'Kutasi József'
Betreff: 3.625 - Charles Sucsan: Sokkal kevesebb népelleni visszaélések végett a népek elzavarták az ilyen kormányokat: pl. Franciaországban.

 

    Kedves Kutasi Jóska!

 

    Szucsán Károly barátom sokkal világosabban látja a távoli Kanadából, hogy mit hoz majd nekünk – sajnos a minden valószínűség szerint bekövetkező – FIDESZ kormányzás, mint itthon, a jelentős tömeghangulatot befolyásolni képes, egyébként jó szándékú, becsületes magyar emberek színe-java. Az írástudók, értelmiségiek jó része (Itt most távolról sem a médiagurukra gondolok: ők is befolyásolják a tömeghangulatot, de nem jó szándékkal!). Ahova ez az ország jutott, ebben a helyzetben már nem elégséges a „kisebbik rossz” kategóriájában gondolkodni, mert az ugyanúgy a Pokolba vezet, legfeljebb valamivel lassabban.

    A jelek szerint egyre többen látják segítség nélkül is, hogy hova kell voksolni legközelebb, ha meg akarunk maradni. Nemcsak elviselhetetlen nehezékek alatt vegetálni, hanem feltartott fejjel, büszkén, független nemzetként létezni, s történelmi jogfolytonosságunkat a Kárpát medencében helyreállítani. Nem más népek, nemzetek rovására, hanem velük együtt, a közös boldogulást jelentő együttműködéssel.

    Lehetne ezt kérdést tovább ragozni, részletezni, de akar, ennyiből is érteni tud.

    Köszönöm, hogy Károly levelét továbbítottad sokaknak, azon belül nekem is.

    Szeretettel, barátsággal:

                                                   Katona Ferenc, Nick nevén a Kerecsensólyom

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------