Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 3., szerda

4.521 - Magyarok Szövetsége 2010. február 03.

Von: Magyarok Szövetsége

Gesendet: szerda, 2010. február 03. 01:01
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Magyarok Szövetsége

-------- HÍRLEVÉL 02.02. 

 

A Magyarok Szövetsége Szervező Bizottságának állásfoglalása

A Magyarok Szövetsége nevében nyilatkoznia kizárólag az elnöknek, az elnökhelyettesnek, és a sajtószolgálat vezetőjének, illetve egyes esetekben az általuk felhatalmazott személyeknek szabad.

A Magyarok Szövetsége csak azt a hírt, hírlevelet, internetes oldalt, állásfoglalást, nyilatkozatot, stb. ismeri el sajátjának, amely a www.magyarokszovetsege.hu http://www.magyarokszovetsege.hu honlapon megjelent, továbbá amely kizárólag e honlapon keresztül érhető el. Minden egyéb valamely más szervezettől, vagy személytől származik, amely nem azonosítható a Magyarok Szövetségével.

2009. február 2. Magyarok Szövetsége Szervező Bizottság

 

A Tibold Darócai Alapítvány eszmei magját képező Históriás csoport 2008-ban zászlajára tűzte a történelmi Magyarország területén található összes testvéri Daróc nevű település felkeresését, néprajzi értékeik, kultúrájuk, közös történelmük felkutatását, feldolgozását.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/filmszemle

Szeretettel meghívunk Mindenkit Február 24-én, 18 órára a dabasi Művelődési Házba, ahol Vukics Ferenc tart lakossági fórumot. MSz Dabasi Csoportja

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lakossagi-forum-dabason

Gratulálok minden Otthonvédő Civil szervezetnek az elért eredményért Április 15-ig nem árverezhetőek el a lakott ingatlanok - A kormány döntését Kiss Péter jelentette be.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/gratulalok-minden-otthonvedo-civil-szervezetnek-az-elert-eredmenyert

A görög államháztartási hiány elérte a bruttó hazai termék – a GDP – 13 százalékát. Ez kilenc százalékkal több, mint a jelenlegi magyar hiány. A görög gazdaság összeszűkülése 2009-ben 2,7 százalékos, míg a magyar gazdaságé 6,7 százalékos volt. Görögország az 53., Magyarország pedig a 45. a nemzetek versenyképességi listáján. Görögország helyzete tehát sokkal rosszabb, mint a miénk.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/goeroeg-pelda

Járőrszolgálat Oroszlányban A Magyarok Szövetsége kezdeményezésére járőrszolgálat alakult Oroszlányban a Nyíres és Német dűlőben. A részletek: itt láthatóak

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/jarorszolgalat-oroszlanyban

Gyilkosság az Alföldön A Fergeteg (január) havának 30. napjának sötét, hideg hajnalán az Alföld Bárkája csapatból és a Magyarok Szövetsége tagokból többen tartottak egy titkos megbeszélt helyre a nagy Alföldön, szakadó hóban, csúszós utakon, ...egy "gyilkos" ösztön űzte őket a Helyre.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/gyilkossag-az-alfoeldoen