Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 9., szombat

6.697 - Magyarország > Lengyel Károly: Ez a föld már nem ismer gazdát, csak idegen bankot.

www.nemzetihirhalo.hu *************
A TITÁN FÉM
LESZ EZ MÉG ÍGY SE!

Fémtechnológiát kicsit is ismerve ehhez az íráshoz még érdemes hozzá tenni, a híres szovjetekkel kötött timföld-alumínium egyezményben egy szó nem esik arról, miket lehet még kivonni ebből a kétlépcsős gyártási folyamatból. Néhány bátor és igazán elhivatott pedagógus néha elkottyintotta magát anyagismeret előadáson azokról a rejtelmekről, amiket a szükséges technológiáról teljesen csak a beavatottak ismertek. Kivétel nélkül mind csak a szu hasznára volt, mint az urán és egyebek. Kaptunk érte elvtársi pacsit, meg transzbéna rubelt, később pedig esetleges nyugati útra fejenkénti 50 dolláros valutakeretet több évre elosztva, és centre elszámoltatva.
Bolond volt, aki ebbe a mókuskerékbe nem lépett be, mert vagy repült a pozíciójából, vagy heveny autóbaleset véletlenkedett vele.
Száz szónak is egy a vége az a fajta teljes mértékű megszállás, amit az oroszok elkövettek Magyarország ellen, semmihez sem hasonlítható.
Kétszázezer volt a hazánkban ideiglenesen állomásozó Déli Hadseregcsoport létszáma, amihez még számítani kell a tisztek családját. Ezek nem fizettek semmiért. Üzemanyag, áram, gáz, víz, élelem, ruházat - minden ingyen. Tény!!!
Erre rátett 3X4 évvel a vörös hordalékuk!
Lengyel Károly 

Csak is talpnyaló vezetőkkel az élen, akik voltak annyira szemforgatóan "ügyesek" és egyben gerincmentesen erkölcstelenek, hogy az adódó helyzetet kihasználva, majd később saját hasznukra törvénykezve mindent összeharácsoltak.

Ma is ez folytatódik. Senkinek szemernyi kétsége sem férhet hozzá, mire ez az ország bármilyen nehezen is, de valahogy az élhetőség határára visszakecmerkedik, férgekhez méltón kitalálnak majd valami újabb pióca-üzletet, amivel mindenkin újabbat löknek az adóságspirál mentén.
Sajnálom, hogy szebbet, jobbat nem tudok erről szólni. De azt gondolom, mások ennél sokkal többet is tehetnek hozzá.
Az iszap országává váltunk, mint voltunk ciánmérgezettek és még hosszan sorolhatnánk az arzénos, nitrátos, kerozinos kutakon keresztül, az elszikesedett tájakig.
Ez a föld már nem ismer gazdát, csak idegen bankot. Nem terem aranyló kalászt, jófajta fürtű dombjainkat idegen érdekek mentén letarolták.
Nem kellünk sehol. A vörösök iszapja után jó ideig egyre többeknek még inkább nem fogunk kelleni. Bátorság! Nincs vége!!!

Ferencváros, 2010. október 8.

Lengyel Károly