Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 13., szerda

6.742 - Perjés Andrea: EGYSZER MINDENKINEK EL KELL MAJD SZÁMOLNIA!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Válasz egy (levélben) fevetett kérdés kapcsán!

Jogos a felvetés.

Itt mindig egy ember ül a másik ember feje tetejére, hogy miért ezt egy Igaz Ember nem is érti. Mindenkinek tudnia kell, hogy a pénz semmit nem fog megoldani, változtatni az Emberiség helyzetén. Mi kell még, hogy ráeszméltessük az Embereket egy Emberi életre a Földön.
Ahogy Ady már megirta,
"... a telt belek a nehéz aranytól edugultak,
s a rothadó nagy testre kiültek
félelmes és aranyló hullafoltok,
Hozsánna néked Új Isten Hozsanna,
legyen szavad teremtés Új Igéje,
formáld át sáros, bűnős ócska Bólygonk,"

Halász József: "Új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona!" Minden egyes ember számára csak ez hozhatja meg az emberi szabadságot a földön. Nincs más út!

EGYSZER MINDENKINEK EL KELL MAJD SZÁMOLNIA!
(Ha tudja ha nem, ha akarja ha nem! Ott már nem lesz kérdés!)

Hullafoltok vesznek körül minket nap-mint nap és mégse vagyunk képesek összefogni a Szent Korona Alkotmánya helyreállításában a Kétkamarás parlament azonnali felállításában, Ez a EGY ÚT van egy emberi élet újjászületéséhez.

Hogy fizessen ki valaki 150.-e ft-ot havonta 60e forintból? Miért kellene egy parlamentnek, ezt bármi pártnak, akár egy embernek megmagyarázni, ha nem tudja egy ember mivégből született a földre?

A hullafoltok nap mint nap jönnek és az-az ember aki pénzzel helyzetbe jutott (parlamentben vagy bárhol a világon) nem gondolkodik mivégre tegyen rendet ember-ember között a földön.

Az emberiség továbbélésére az okot kell megszüntetni és nem az ici-pici okozatot állandóan.

Mivégre irják azt a millió diplomamunkát csak egy papírért az oklevélért?

Békét kell teremteni az emberek között (egyenlő megélhetést minden egyes ember számára), bárki legyen is az, nem utólag kell sebeket nyalogatni mint ami most zajlik a jelenlegi magyar közszolgának képzeltek között, hanem szeretettel, tudással előre építeni egy emberi világot a Szent Korona a Szabadság értékrendje alapján egy teljesen új Kétkamarás (Alsó-Felsőház) parlament felállításával azonnal.

Önálló Nemzetek a saját nyelvükön (magyar a magyart, német a németet, angol az angolt, amerikai az amerikait stb....). Amiben pedig egy nemzet hiányt szenved, bármely nép is abban segitsék meg EGYmást.

Ha ezt nem tudjuk KÖZ-ŐSEN megtenni EGYütt, miden el fog vészni a földön.

Isten áldjon Mindnyájunkat, szeretettel
Perjés Andrea
Szent Koronát szolgálók