Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 5., kedd

9.114 - TAHSZ HARMADIK ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETE BUDAPESTEN, A MAGYAROK HÁZÁBAN! > 2011. április 16-án, szombaton 10 órakor

From: János Fetzer
Date: 2011. április 5.
Subject: H A Z Á N K A L K O T M Á N Y O S R E N D J E A C É L
To: Kutasi József

Kedves Szövetségesek!

FIGYELEM! TÜRELMESEN és GONDOSAN OLVASSÁTOK EL az alábbiakat!

Számos levélváltás, pontosítási és módosítási igény miatt, azokkal egyetértésben pontosítjuk az egy nappal előbbi közleményünket.

Előadások és Hozzászólások:

Igazat kell adnunk azoknak, akik azt javasolták, hogy ez az értekezlet már mind tartalmában és mind formájában is a mellérendeltség alapján kell, hogy folyjék. Főként, hogy nincs mód és szükség arra, hogy további részletes indoklásként szolgáló tanulmányokra fordítsuk az értekezlet drága idejét (ezekre folyamatosan lesz szükség, nem feltétlen az értekezleten)

Ezért nem teszünk különbséget a felkért hozzászólók avagy előadóknak biztosított időkben előzetesen. A közleményben felsoroltakat személyesen is meghívjuk levélben és/vagy telefonon. Azonban azokat fogjuk a délelőtti program egyenként 15 percesre tervezendő előadás sorozatába felkérni, akik előzetesen a 10 pont ismeretében vállalják ezt és ahhoz kapcsolódó előadással (az előadásuk címének megadásával, tisztázásával) visszajeleznek levélben az atahsz.sajto@gmail.com vagy atahsz.titkar1@gmail.com vagy atahsz.titkar2@gmail.com címre vagy telefonon a már ismert titkársági számokon!

Máris jelezzük, hogy Dr. Bene Gábort, Dr. Bogár Lászlót és Dr. Varga Tibort már korábban felkértük, hogy a történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállításával kapcsolatos mondandóval jócskán felvértezve, ismerjük meg jobban véleményüket, ezért őket az első szakaszban javasoljuk továbbra is meghallgatni, ha vállalják!

Tovább > Érkezett egyéb írások