Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 5., kedd

9.116 - IV. Országos Keresztény Civil Szervezetek Fóruma > Időpont: 2011. április 6., 10.00-15.00 Helyszín: Parlament, Felsőházi terem.

IV. Országos Keresztény Civil Szervezetek Fóruma

Tisztelettel meghívjuk a IV. Országos Keresztény Civil Szervezetek Fórumára. A rendezvényen köszöntőt mond Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, és előadást tart Hoffmann Rózsa, oktatásért felelős államtitkár. Időpont: 2011. április 6., 10.00–15.00 Helyszín: Parlament, Felsőházi terem. Téma: Etika – erőforrás, biztonság. A konferencia a Barankovics István Alapítvány támogatásával kerül megrendezésre. Érkezés 9.00 és 9.30 között, belépés a déli sorompón keresztül (a Kossuth téri megálló felől) a Parlament IV-es kapuján. A helyszín miatt előzetes bejelentkezés szükséges a 441-5413-as telefonszámon munkaidőben vagy a gabriella.kolbasa@parlament.hu e-mail címen.

Külső hatások és belső tényezők hatására kiterjedt területeken tapasztalunk erkölcsi válságot. A keresztény szervezetekre különös felelősség hárul abban, hogy feltárják mekkora erőt és biztonságot ad a társadalom megújításában az értékeken alapuló és értékekre irányuló élet. A konferencia az etika szerepét vizsgálja néhány lényeges témakörön belül.

Olvassa a részletes programot a kdnp.hu oldalán!