Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 7., csütörtök

9.128 - Szíki Károly---Hang Szóró--- Hangosan arról, ami nekünk fontos > RABOSÍTANAK, VIZSGÁLÓDNAK EGERBEN

Feladó: Kovács Endre
Dátum: 2011. április 3. 11:53
Tárgy: BEINDULT A RABOSÍTÁS EGERBEN IS
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


RABOSÍTANAK, VIZSGÁLÓDNAK EGERBEN

 

Néhány napja Nagy Imre rabosításáról szóltak a hírek, most pedig az országos sajtó Sós Tamás elleni feljelentésről szól. A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a szocialista pártelnök, országgyűlési képviselő, bukott megyei elnök, Sós Tamás hűtlen kezelését.

Az előző ciklus tisztázatlan ügyeinek vizsgálóbizottsága felhatalmazásával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Sveiczer Sándor Péter a Heves Megyei Önkormányzat nevében. Sós Tamás, a Heves Megyei közgyűlés elnöke, az elnöki kabinet jelenlegi vezetője elmondása alapján úgy kötött eseti megbízási szerződést több biztonsági céggel, hogy a közgyűlésnek abban az időszakban a Top Cop Security Zrt.-vel volt állandó szerződése.


Erről mi, kórházvédők számos esetben adtunk hírt sajtótájékoztatókon, s tettük fel a kérdést: mit keres az IN Kal securitate Egerben és kifizeti őket? Súlyos sérelmek érték akkoriban a tüntetőket, de Sóst senki nem kérte számon, sőt Novák Rudolf vezetésével megkezdődött ellenünk a levadászás, a bírósági, rendőrségi meghurcolás.

Ezért különös öröm számunkra, hogy nem volt hiába való a több tucat demonstráció, fagyban, esőben való tüntetés, bírósági meghurcoltatás.

Nem elhanyagolandó tény talán az sem, hogy 3 további ügyben vizsgálódik a Legfelsőbb Ügyészség Korrupciós Osztálya Egerben. Föld és ingatlan manipuláció, valamint törvénytelen vállalkozás működése a megjelölt vádpont.

Hat évvel ezelőtt adtuk be az ’56-os kőnél csaknem ezer ember által  aláírt petíciónkat a város vezetésének, hogy a korrupció gyanús ügyeket vizsgálják ki. Sajnos, mindeddig kellett várni, de úgy tűnik, a dominó elv érvényesül Egerben is. Összedől, aminek össze kell omlania!


Szíki Károly---Hang Szóró--- Hangosan arról, ami nekünk fontos