Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 10., vasárnap

9.187 - VOSZ KMRSZ > Pályázati források, pénzhez jutási lehetőség kkv-k számára!

hirlevelfejlec_20110415.jpg Tisztelt Kutasi József !

orchidea.jpg
Sok szeretettel köszöntjük: Leó, Szaniszló, Gyula, Ida,
Tibor, Anasztázia, Tas, Csongor, Rudolf 
nevű olvasóinkat. 

         
        Boldog Névnapot kíván a VOSZ KMRSZ !



VOSZ KMRSZ Közgyűlés 

Tájékoztatjuk, hogy 2011. április 14-én tartjuk éves, tisztújítással egybekötött Közgyûlésünket, melyre Önt vagy vállalkozása képviselőjét tisztelettel meghívjuk.

 A napirendi pontokat úgy állítottuk össze, hogy az évértékelő munka ne csak a szervezeti munkára terjedjen ki, hanem vállalkozóink képet kapjanak azokról a kérdésekrõl, amelyek a választási időszak után mutathatnak utat a sikeres tevékenységhez.

A rendezvény helyszíne:  Budapesti Geodézia Székház I. emelet.
A rendezvény ideje:   2011. április 14, 14.00 óra.
Meghívó


Társadalmi összefogást hirdetünk

Közösségi összefogás a Lapról hangra infokommunikációs integrációs program támogatására

Felkérés
Jelen felhívás célja annak a szervezetnek (cégnek, szakmai műhelynek, alkotóközösségnek) a megtalálása, amelyik önkéntes munkájával, a webdizájneri és webprogramozó feladatok elvégzésével támogatóként részt venne a projektben.

A Lapról hangra projekt lényege, hogy látó magánszemélyek által felolvasott újságcikkeket vak és gyengénlátó, összefoglaló néven látássérült emberek számára tegyünk elérhetővé egy erre a célra létrehozott internetes honlapon keresztül.
A projekt célja kettős. Egyrészt szeretnénk kielégíteni a látássérült emberek tájékozódási, informálódási igényeit azzal, hogy érdekes, hasznos újságcikkeket teszünk számukra elérhetővé. Másrészt szeretnénk megtalálni azokat, akik segítséget szeretnének nyújtani a látássérült emberek számára, de ma még nem tudják, hogy ezt pontosan milyen módon tehetnék meg.
A projekt alapelve, hogy a készülő honlap kizárólag közösségi összefogással, önkéntes felajánlások által készül el és működik. Tovább>>>


Fókuszban az ipari cégek fejlődése

Szeretettel invitálom azokat a termelő, gyártó, valamint kereskedő kkv-kat, akik szívesen együttműködnének, illetve hoznának létre közös projekteket más cégekkel. Az Üzleti Randi Klub által megrendezett Nyílt Szekció Napunkon, amely 2011. április 19-én lesz, Budapesten, a résztvevők konkrét üzleti projektekbe, lehetőségekbe tudnak bekapcsolódni, illetve személyesen bemutathatják saját vállalkozásukat.
Exkluzív meghívott vendégünk: Tóth Péter, a Lipóti Pékség tulajdonosa és Lipót polgármestere. Egy nagyszerű együttműködés tapasztalatairól, eredményeiről fog beszámolni.

A Belépő mindössze az Ön névjegykártyája.
A Szekció Nyílt Napon való részvétel, regisztrációhoz kötött!
Bővebb információ és jelentkezés:


Ingyenes Webinárium

Hogyan ösztönözze vevőit még több vásárlásra?
Gondoljon bele, mi történne, ha azok a vevői, akik eddig kétszer vásároltak öntől egy héten vagy egy évben ezután háromszor tennék. Mekkora különbséget jelentene ez a vállalkozásának, ha növelni tudná az eladást az átlag kettőről háromra?

A célunk egyszerű, gyorsan ható nyereségnövelő stratégiákkal több vevőt, több megrendelést és több forgótőkét generáljunk a vállalkozása számára

A következő alkalmakra a továbbra kattintva regisztrálhat!
 
Minden webinárium részvevőt megajándékozzuk Robert Kiyosaki előadása 10 perces részletének magyar nyelvű változatával. Tovább>>>


 Adózóna oldaláról

Megjelentek a valorizációs szorzószámok, így lehetővé vált a 2011-ben induló nyugdíjak „végleges" megállapítása.
Az öregségi nyugdíj összege a figyelembevehető havi átlagkereset összegétől és az elismert szolgálati időtől függ. Ennek meghatározásához az 1988. január 1-jétől a nyugdíjbavonulást megelőző napig elért – a kifizetés idején érvényes szabályok szerint nyugdíjjárulék alapjául szolgáló keresetet, jövedelmet kell figyelembe venni. Az említett kereseteket, jövedelmeket „nettósítani" kell, azaz naptári évenként csökkenteni kell a járulékok, illetve ezt követően fennmaradó részre képzett személyi  jövedelemadó összegével. Tovább>>>


Szó sincs konszolidációról a cégvilágban

A
februári ugrást követően márciusban ugyan kevesebb új felszámolást indítottak, de az éves trend lényegesen nem változott, azaz továbbra sem enyhültek a cégvilág válságjelei – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató friss adataiból. A cégfluktuáció sem enyhült, továbbra is egyre több új céget jegyeznek be Magyarországon.
Nem egyszeri kiugrásnak tűnik a felszámolások és a végelszámolások idén februári hirtelen növekedése, márciusban ugyanis csak 2 százalékkal kevesebb új felszámolási eljárást indítottak, mint egy hónappal korábban. Ugyan az 1501 új eljárás 11 százalékkal elmarad a tavaly márciusitól, ennek oka azonban leginkább az, hogy az akkori adat a trendbe nem illeszkedően magas volt. A márciusi szám ezzel együtt is az abszolút lista élvonalába tartozik: 2006 óta csak hat hónap produkált ennél rosszabb felszámolási mutatót. Tovább>>>


Pályázati források, pénzhez jutási lehetőség kkv-k számára!

Ingyenes, témában gazdag konferenciánkra invitáljuk!
Ha Ön is első kézből szeretne értesülni a 2011. évi új pályázati lehetőségekről, támogatási formákról, pénzügyi, finanszírozási konstrukciókról, kkv-knak szóló tele- és infokommunikációs üzleti megoldásokról, céginformációs szolgáltatásokra kíváncsi, vagy autó flottát üzemeltet, jöjjön el rendezvényünkre, ahol a témák legfelkészültebb szakértői prezentálják a kis- és középvállalkozások számára legfontosabb információkat.
Az előadókkal személyes konzultációra is lehetőség van, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tovább>>>