Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 18., vasárnap

10.557 - ÚGY LÁTSZIK A MAGYAR NEMZETI VAGYONKEZELŐ ZRT.-nél MÉG A LELTÁRRA SEM VOLT IDŐ 20 ÉV ALATT !


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

ÚGY LÁTSZIK A MAGYAR NEMZETI VAGYONKEZELŐ ZRT.-nél MÉG A LELTÁRRA SEM VOLT IDŐ 20 ÉV ALATT !

A kép nagyítható!
Kép forrása: http://www.mnvzrt.hu/kozerdeku_adatok/gazdalkodasi

AMIKOR A "NEMZET " MEGKÉRDEZI MENNYI AZ 1 FŐRE JUTÓ VAGYONA , AKKOR EZ A VÁLSZ , "NEM ÁLL SZERZŐDÉSBE A MAGYAR NEMZETI VAGYONKEZELŐVEL"!



A kép nagyítható Kép forrása: http://hunpjp.com/news.php?readmore=17

Kilóg a lóláb a hamis kormánypropagandából!

Minden párt a saját köpönyege mögé bújva, a saját magánérdekért harcol és nem a KÖZ-érdekéért. A legnyilvánvalóbb bizonyíték erre, hogy a MAGYAR NEMZETI VAGYONT magánvagyonként kezelik.
Ezt a századok alatt fölhalmozott nemzeti vagyont osztogatják, fosztogatják privatizáció címén, amivel a HAZAÁRULÁS minősített bűncselekményét követték el.
Egy nemzet vagyona mindig a nemzet tulajdona, az állam ennek CSAK A KEZELŐJE LEHET.
A mi esetünkben a magyar nemzetről van szó és nem a bevándorolt cinágybűnözőkről és zsidó-bűnözőkről. Az a kormány, amelyik a Nemzet vagyonát "állami tulajdonnak" hazudja, az a hatalommal való visszaélést követi el.
A készakarva történő szándékos félrevezetés bűncselekményét a jelenlegi kormány is megvalósítja, tehát kár ezt az előző kormányokra áthárítani. Attól függetlenül, hogy 1945 óta minden kormány bűnös volt a nemzeti vagyon elrablásában.
Ez a kormány, amely fölismerte az eladósítás, vagyonrablás tényét, nem képes egy mindenki által közérthető NEMZETI VAGYONLELTÁRT KÖZZÉTENNI.
Abban a pillanatban, amikor a mindenkori államhatalom KEZELŐ helyett TULAJDONOSKÉNT viselkedik, "a hatalommal való visszaélés bűncselekményét" követi el és ezáltal a "hazaárulás bűncselekményét" is elköveti.
Az elmondottak alapján teljesen világos, hogy ÁLLAMADÓSSÁGOT csak az a kormány csinál, amelyik a Nemzeti Vagyon KEZELŐJE helyett TULAJDONOSKÉNT viselkedik, ez pedig egyenlő a HAZAÁRULÁSSAL. Tehát Magyarországon az elmúlt kormányok az "államadósságot" csakis hazaárulással hozták létre, idegen nagyhatalmakat kiszolgálva.