Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 27., kedd

10.601 - PALLAG LÁSZLÓ HARCA A BÜNSZÖVETKEZET ELLEN !


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Meghalt Pallag László
Az egykori kisgazda képviselő annak idején az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság vezetőjeként lett ismert.
FN.hu-lapszemle 2011. szeptember 26. 10:31

Szeptember 24-én szombaton tragikus hirtelenséggel elhunyt Pallag László, egykori békési kisgazda politikus, országgyűlési képviselő - adta hírül a beol.hu.

A békéscsabai születésű Pallag László élete nagy részét Békésen élte le. 1989-től volt a Független Kisgazdapárt tagja, amelynek helyi és megyei elnöke lett. Nyolc évig országgyűlési képviselő volt. Országos ismertségre az első Orbán-kormány alatt az olajbizottságban végzett munkája révén tett szert.

Célja a közélet megtisztítása, a tisztázatlan olajszőkítési ügyek felderítése, az alvilág és a politika közötti összefonódások felszámolása volt. 2002-ben kikerült az Országgyűlésből és a városi képviselő-testületből is. Azóta a közélettől visszavonultan élt Békésen.

PALLAG LÁSZLÓ HARCA A BÜNSZÖVETKEZET ELLEN !

Az 1945 - ös Szoviet megszállással és a kommunizmussal beindult szabadrablás a mai napig folytatodik Magyarországon. 1989-ben a nomenklatura apparátusa rendszerváltás néven átmentette hatalmát és demokratikus módszerek alkalmazásával kisajátitotta az államositással elkobzott Nemzeti vagyont. Tanubizonyság ma erre az Olajgate néven közismertté vált bünhalmaz és korrupció mely a politikai elit minden rétegét felöleli és veszélyezteti Magyarország stabilitását. Egy 18 ezer oldalas dokumentum összefoglalja, hogy - az elmult tíz évben ki, mit lopott Magyarországon". 4331 ismert büncselekmény 90 milliárd Ft-al kárositotta meg az országot. Most már csak az a kérdés mennyiért adták el Kárpátalját és a többi országrészeket ?

A MAGYAR HIRLAP közel 150 oldalt felölelő cikksorozatában részletesen tárgyalja Pallag László kisgazdapárti képviselő a parlamenti olajbizottság elnőke által vezetett kivizsgálás történetét, melynek szörnyüségei felérnek egy jól kiagyalt ponyvaregénnyel. A korrupció és bűnözés egy világ jelenség, de most ebben is világcsucsot ért el Magyarország. Mivel az egy főre eső államadósságban is elsök vagyunk a világon, csoda, hogy még létezünk.

Az alábbi cikkeket átvettük a Magyar Hirlapból, hogy a Nemzeti Emigráció tiszta képet kapjon a mai hatalom igazi arcáról.
http://www.szittya.com/pallaglaszloharca.htm